• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptım

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.629
En iyi cevaplar
1
53.981
798
32
merhaba kızlar salı akşam iş dönüşü kaza yaptım bir araba sağ tarafımdan çarptı .hatalı bendim arabamın kaskosu yoktu sigortası vardı. Benim arabada sağ çamurluk ta farda lastikte sorun var . karşı tarafta ön tamponda ayrıca o çok hızla benim lastiğe çarptığı için 2 hava yastığı patladı. Kaza yerinde annem adamın konuşmasını duymuş telefonda arabayı perte çıkaralım diyormuş. Sigortacımız benim arabamın masrafını bizim karşılayacağımızı söyledi zaten o kısmı biliyorduk. karşı tarafın arabasının değeri 55.000 tl miş . benim sigortacı size hiç birşey ödetmeyeceğim siz kendi masrafınızı karşılayacaksınız dedi . Eğer adam arabasını perte çıkarttırırsa biz adama ödeme yapmak zorunda kalır mıyız bilginiz varmı . Eğer adamın arabasına extra perte çıktığı için ödeme yapmam gerekirse kendi arabamı satmak zorunda kalacağım :mad:

Gecmis olsun korkmayin resimlerini cektiniz degilmi arabanin.

O kadar kazayla arabayi perte anca uckagitla cikartir oda cok zor.

Gecmis olsun korkmayin resimlerini cektiniz degilmi arabanin.

O kadar kazayla arabayi perte anca uckagitla cikartir oda cok zor.
çektik evet öyle üzgünüm ki hala yer yerim titriyor size anlatamam . sırf arabayı alabilmek için hem okula gittim hem çalıştım 2 senedir maaşımdan 10 kuruş yemedim . şimdi tutup adama para verirsem biterim

onune geelen ehrkes bunu yapabiliyirmu
dag absimi orasi
bunu kontrol eden bakan goren kimse yokmu Tr de?
sigortayla kaskonun farki nedir?

çektik evet öyle üzgünüm ki hala yer yerim titriyor size anlatamam . sırf arabayı alabilmek için hem okula gittim hem çalıştım 2 senedir maaşımdan 10 kuruş yemedim . şimdi tutup adama para verirsem biterim
Yok yok vermezsin iki hava yastigi bir tamponu senin sigortan karsilar ama kaskoyu ihmal etmen cok buyuk hata o araba luks araba olsaydi yada daha buyuk bir kaza.

Tutanak tutulup fotoğraf çekilmiş galiba. Araba öyle keyfiye perte çıkmaz, sadece ön kısımdan hasar görmüş zaten, pert olmadığı belli. Pert olması için hasarın araç rayiç bedelinin yarısını aşması gerekir uygulamada. Bir şey olmaz merak etmeyin. O aracın hasar bedelini sizin zorunlu trafik sigortanız öder. Sizde alkol, ehliyetsizlik gibi durumlar olmadıkça sigortanız size ödemeyi rücu etmez. Sadece bir dahakine poliçe priminiz artar biraz, kusur sizdeyse. Geçmiş olsun.

dag absimi orasi
işte bilmiyorum kim bakıyor kim karar veriyor . kaskom olsaydı benim hasarımı da kasko karşılayacaktı bir tek bunu biliyorum

Arabanın perte çıkıp çıkmamasına sigorta experi karar verir,aracın sahibi değil..Öyle bir durum dahi olsa ödemeyi sigorta yapar sizlik bir durum yok asla.

dag absimi orasi
Sigorta trafik sigortası zorunlu
Kaza yaparsan karşı tarafın zararını karşılar seninkine karışmaz sen kusurluysan tabi
Kasko isteğe bağlı o senin arabandaki zararı da öder

merhaba kızlar salı akşam iş dönüşü kaza yaptım bir araba sağ tarafımdan çarptı .hatalı bendim arabamın kaskosu yoktu sigortası vardı. Benim arabada sağ çamurluk ta farda lastikte sorun var . karşı tarafta ön tamponda ayrıca o çok hızla benim lastiğe çarptığı için 2 hava yastığı patladı. Kaza yerinde annem adamın konuşmasını duymuş telefonda arabayı perte çıkaralım diyormuş. Sigortacımız benim arabamın masrafını bizim karşılayacağımızı söyledi zaten o kısmı biliyorduk. karşı tarafın arabasının değeri 55.000 tl miş . benim sigortacı size hiç birşey ödetmeyeceğim siz kendi masrafınızı karşılayacaksınız dedi . Eğer adam arabasını perte çıkarttırırsa biz adama ödeme yapmak zorunda kalır mıyız bilginiz varmı . Eğer adamın arabasına extra perte çıktığı için ödeme yapmam gerekirse kendi arabamı satmak zorunda kalacağım :mad:
Öncelikle çok geçmiş olsun...Polisi çağırsınızmı yoksa kendinizmi tuttunuz kaza tespit tutağını eğer polis geldi ise arabının resimleri çekiliyo zaten istesede perte çıkaramaz sadece çıkan masrafları tamirci şişirir onun dışanda bişey yapmaz zaten içiniz rahat olsun.. kazada verilen kusur oranına görede sizin trafik sigortanız karşılar hasarı

Tutanak tutulup fotoğraf çekilmiş galiba. Araba öyle keyfiye perte çıkmaz, sadece ön kısımdan hasar görmüş zaten, pert olmadığı belli. Pert olması için hasarın araç rayiç bedelinin yarısını aşması gerekir uygulamada. Bir şey olmaz merak etmeyin. O aracın hasar bedelini sizin zorunlu trafik sigortanız öder. Sizde alkol, ehliyetsizlik gibi durumlar olmadıkça sigortanız size ödemeyi rücu etmez. Sadece bir dahakine poliçe priminiz artar biraz, kusur sizdeyse. Geçmiş olsun.
trafik geldi kazadan sonra ehliyet kontrolu bile yapmadı birde üzerine krokiyi yanlış çizim bırakıp gittiler. benim sigortacım bir servis yönlendirdi arabam için o servis gelince adam saolsun krokiyi çizdi baştan. Teşekkür ediyorum peki adamın araba perte çıktı diyelim ki adamın tüm parasını sigorta ödeyecek mi

Öncelikle çok geçmiş olsun...Polisi çağırsınızmı yoksa kendinizmi tuttunuz kaza tespit tutağını eğer polis geldi ise arabının resimleri çekiliyo zaten istesede perte çıkaramaz sadece çıkan masrafları tamirci şişirir onun dışanda bişey yapmaz zaten içiniz rahat olsun.. kazada verilen kusur oranına görede sizin trafik sigortanız karşılar hasarı
polis geldi evet fotoları biz çektik telefonumda var ayrıca sigortacımda aldı resimleri . ben kavşaktaydım yan tarafımda bir araç vardı o benden önde duruyordu ben sağ tarafı göremiyordum. adam beni bir an sıkıştırdı yola çıktı bende refleksle çıktım sağ taraftan gelen araba bana çarptı işte orada dur levhası bende olduğu için %100 ben kusurluyum

Sigortacina sakin guvenme.hicbi kagida vs imza atmadan falanda mutlaka bi avukata danis.kendi sigortam yuzunden yuzde yuz hakli oldugum bi kazadan kazik yedigim icin uyarayim.

Arabanın perte çıkıp çıkmamasına sigorta experi karar verir,aracın sahibi değil..Öyle bir durum dahi olsa ödemeyi sigorta yapar sizlik bir durum yok asla.
bizim sigortacı babama demiş ki abi sen kızının hasarını cebinde karşılayacaksın başka birşey ödetmeyeceğim size demiş. sanki ödememiz gerekiyormuş fakat bir dümen çevirip bize ödetmeyecekmiş gibi bir ifade vardı konuşmada. o yüzden soruyorum bunu

Sigortacina sakin guvenme.hicbi kagida vs imza atmadan falanda mutlaka bi avukata danis.kendi sigortam yuzunden yuzde yuz hakli oldugum bi kazadan kazik yedigim icin uyarayim.
sigortacımız bizim şirketin tüm araçlarını evleri vs herşeyi sigortalıyor canım babam 20000 tl ödeme yaptım bunlar için dedi kazık atmaya cesaret edemez herhalde ama anca sayemde ödemediniz diye bir havaya girme amacında gibi hissettim

Back
X