Sabah Yeni aldığım aracımla annemle birlikte kaza yaptık Allahtan ne bizde nede başka araçta can kaybı olmadı hala kendime gelemedim elim ayağım titriyor...
Gecmis olsun canim size birsey olmasin.bende kaza yaptim ama benimki daha farkli kaldirimdan degilde birden yola gecip yuruyen yayanin koluna aynam carpti. sag tarafa yakin gidiyordum birden oldu .Allahtan birsey olmadi hizlida degildim zaten ama kendime gelemedim .agladim sanirim bir daha kullanamicam okadar korktum ki anlatamam
Cok gecmis olsun....Allah beterinden korusun...trde trafik kurallari gercekten yok kim kime dum duma...mesela gecen sene istanbul eminonunde dolasiyoruz ucak aktatmali bizde zaman gecsin diye oralarda dolandik..karsidan karsita gececegiz yesil yaya isigi yandi tam karsiya geciyoruz aniden yine kirmizi oldu yaya yolu resmen ortada kaldik arabalar ustumuze ustumuze geliyor.....ortada belirli bir sure yok....baska bir caddeden geciyirduk magazalara bakip ana caddenin ustunde sagdaki ara sokakta birden araba hizlica geldi az kalsin oglumu ezecekti adami gorsen sanki otobandan geliyor tersters baktigimizda anladi sucunu....ya trafik yillardir boyleydi ben farkina varmadim yada buranin kurallarina alistigimiz icin gozume batti.....ama trafik berbat....kural yok....onca kazalarda bosuna olmuyor herhalde....ama bu can ya baska bir seye benzermi....herkes ustune dusen gorevi yaoma hicbir sorun olmaz....o trafigi gorunce sok oldum....allah hepimizi kazadan beladan korusun....ama sakin cesaretini kaybetme....korkarsan cesaretini kaybedersin.....hersey biz insanlar icin....
Sabah Yeni aldığım aracımla annemle birlikte kaza yaptık Allahtan ne bizde nede başka araçta can kaybı olmadı hala kendime gelemedim elim ayağım titriyor...
kaza durumlarında olabildiğince serin kanlı olmaya çalışıp hemen trafik polisini devreye sokup kaskoya verilecek tutanağı tutturmanız gerekir.
bir de alkol muayenesinden geçmelisiniz ki kasko alkollü sürücünün hasar bedelini ödemiyor
bir dönem sonraki kasko bedeliniz artar
canınıza birşey olmamış ya ona şükür...
sakın bu tip olaylar nedeniyle araba kullanmaktan vazgeçmeyin , korkmayın
yollarda da erkek kadın sürücü vs diye komplekse girmeyin trafikte hakkımı da bilirim ,haddimi de hiç ezik sürücü olmadım şu ana kadar eşim çok dikkatli ,refleksleri güçlü ve de çok iyi bir şöförlüğüm olduğunu söyler.
18 yaşımda aldım ehliyetimi yaş şu an 35 bu 17 yılın sadece 9-10 senesinde bilfiil araç kullandım.
trafikte seri ve doğru karar vermek ,panik olmamak , kurallara uymak ,saygılı ve sabırlı olmak düsturun olsun canım , tekrar geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin. inşallah başına gelen son üzücü durumdur bu kaza.
Gecmis olsun canim size birsey olmasin.bende kaza yaptim ama benimki daha farkli kaldirimdan degilde birden yola gecip yuruyen yayanin koluna aynam carpti. sag tarafa yakin gidiyordum birden oldu .Allahtan birsey olmadi hizlida degildim zaten ama kendime gelemedim .agladim sanirim bir daha kullanamicam okadar korktum ki anlatamam
sakın ha ne demek kullanamam
öyle bir yanlışa düşmemeye bakın
hiçbirşey olmamış araba kullanmaya devam edin araba hayatımızda büyük kolaylık olmuş bir kaza çok şükür can sağlığınız yerinde
her kaza yapan ve hayatını şöförlükle kazanan insanlar araba kullanmasaydı acaba nasıl geçinirlerdi bir de böyle düşün
araban da senin hayatını kolaylaştırman için bir araç canım.
şöyle düşün hayatımızda ufak tefek kazalar atlatırız ev kazaları vs gibi işte mesela bıçak kesti parmağımızı diye bıçak kullanmıyor muyuz işte aynen öyle sadece daha dikkatli olacağız reflekslerimizi güçlendireceğiz işte o kadar
Klasik olacak ama cana gelecegine mala gelsin. Biz nisanli iken kaza yapmistik birisi gelip bize vurmustu ve araba pert olmustu. Aradan bir yil gecti arabamizi aldik bile. Birimize bir sey olsaydi geri gelir miydi hic