Kaza yaptim...

sylvia_plath

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
757
1.112
313
Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk araba kazami yaptım. Öğlen olmasına rağmen hala tekrar tekrar yaşıyorum o ani. O gürültü. Sanki araba kafamın içine çarpıyor gibi. Arabama sol on kapıdan , yani benim olduğum yerden çarptı ve teker bile içe gömüldü. Çok şükür bende bir şey yok ama o şok ani gitmiyor gözümün önünden. Arabamın o hali. Emeklerim. Çok korkunç.

Geçmiş olsun. Arabanın kaskosu varsa, yaptirirsin o da geçer. Çok da düşünme bence, mala gelsin. Ayrıca çarpa çarpa öğreneceksin ışte fena mi işin esprili kısmından bakmaya çalış demek istediğim. Takıntı yapıp, psikolojini yorma yani.

Sana birşey olmamış ya geçer birkaç gün sonra olayın şoku ılık bir duş al sinirlerin yatışır. Araç için üzülme kasko halleder

Geçmiş olsun Bir çocuğu sevindirin Ve şükür edin Aracınıza da ayetel kürsi koymanızı tavsiye ederim.İyi gelecektir .

Geçmiş olsun. Karşı tarafta o zaman kusur? Çok şükür size bişey olmamış

Evet. Aslında adam direkt hatalisin, anayoldan ben geliyorum sen tali yoldan geliyorsun,dedi. Ama kavsakti orası. Işıksiz bir kavşak. Polis çağırdı. Polisler de adama. "Burası tali yol değil, kavşak. Kavşakta her zaman sağdan gelene yol verilir, hata 100de 100 sizde " dedi. İşlem yapılırken ehliyetinin olmadığı da ortaya çıktı. Üstelik yanına çağırdığı bir adamın ehliyetiyle polisleri kandırmaya çalıştı. Çok ilginçti herşey.

Kaskom yoktu malesef. Sigorta vardı. Ama hata karsinin olduğu için, onun sigortası benim arabayı yaptiracakmis. Hasar kaydı olacağı için, arabanın kaybettiği değeri sigorta ödüyor dediler bir de. Eşim ilgilendi herşeyle. Ben hala kafamda çarpışan arabalarla beraberim.

malesef oylesıne duyarsızmışki ehlıyet bıle yokken birde yol dersi verıyormus masallah yani ne demeli bilemedim.karsı taraf yaptırıyormus nasıl olsa arabayı sadece uzerınde ufak bır hasar kaydı olur satısını yaparken belkı bıraz fıyatını kırarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…