- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
Bu kadar cok ondekine vurmaniz takip mesafesine dikkat etmediginiz anlamina geliyor. Dusuk hizlarda sorun olmaz ama yuksek hizlarda Allah korusun...
Normal degil bence iyi kullanmiyorsunuz fazla guvenmeyin kendinize dikkatli olun mali gectim can var isin icinde.3bucuk ay oldu ehliyetimi alali cok sukur iyi de kullaniyorum heyecanli biri degilim rahat sürüyorum arabayi. Kendi arabam var her gun okula da arabayla gidip geliyorum. Ama ufak tefek kazalardan hala kurtulamiyorum. Daha ilk kendi arabamla trafige ciktigim gun bi arabaya arkadan dokundum ufacik hasar icin trafik sigortamin kazasizligi bozuldu hala ailem bilmiyorsonra gittim bir arabaya daha arkadan vurdum onda tutanak tutmadan hallettik. Bir sure kazasiz gecti bir gun tekrar bir arabaya surttum hicbir hasar olmadi sadece benim arabama boyasi cikti o da silince gecti. Gecenlerde arabanin arkasini kaldirima carptim ufacik bir göçük oldu. Ve bugunnn sag aynami carptim kimse gormedi diger arabada da hasar olmadi. Sizlerin de benim gibi boyle kazalari var mi yoksa ben mi cok beceriksizim kendime de guveniyorum aslinda park etmekte falan hic sıkıntım yok mesela. Kotu bir sürücü müyüm ben
Ilki cok yogun trafikte adim adim ilerlerken oldu sevgilim beni sıkıştıran mibibuse kufur edeyim derken ondeki arac durmus ben de dokundum. Öbürü de park halindeki aracin arkasina yanasirken otomatik aracimda tumsekten gecerken gaza basinca araba kendini öne atinca oldu. Benimki biraz da sanssizlik sanirim
Ilki cok yogun trafikte adim adim ilerlerken oldu sevgilim beni sıkıştıran mibibuse kufur edeyim derken ondeki arac durmus ben de dokundum. Öbürü de park halindeki aracin arkasina yanasirken otomatik aracimda tumsekten gecerken gaza basinca araba kendini öne atinca oldu. Benimki biraz da sanssizlik sanirim
Araba ya da ev alınca bizde kurban keserler kazasız belasız olsun diye siz kestiniz mi
bi de burdan seslenmek istiyorum üzgünüm hemcinslerim olabilirler ama kadınlar gerçekten çok kötü sürücüler genel olarak.ne zaman beni trafikte deli eden biri olsa hepsi kadın.üzgünüm ama gerçek bu.üstelik ben feminist de bi insanım yani düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?