- Konu Sahibi Chopsticks
-
Ben esmerim, az once baktim, renkten cok anlamadim :/
Benim en belirgin degisikligim sik idrara cikmak...Diger butun belirtileri adet oncesi olarak dusunebiliriz ama idrar sikligi omrum boyunca yasamadigim birsey...En basiti; iki gun once 3 saatlik ucak yolculugu yaptim, ucakta mumkun degil tuvalete gitmem!! ama inene kadar zor tuttum kendimi. Ki ben 10-12 saatlik yolculuklarda bile -biliyorum cok yanlis bu yaptigim- yine de gitmem tuvalete. Mesela az once gittim tuvalete, birazdan kesin yine giderim :) Pek su da icmem, nerden geliyor bu kadar sivi anlamiyorum...
Peki hamilelik belirtilerinde idrar sıklığı olduğunu biliyor muydun yoksa sık idrara çıkmaya başladıktan sonra mı öğrendin:)
Siz hamile misiniz bilmiyorum ama % 100 hamilelik psikolojisine kapılmış yalancı hamilelik geçiriyorsunuz. Hele ki hamilelik belirtilerini okuduysanız.. Sık idrara çıkmak yazıyo orda sizde psikolojik olarak devamlı tuvalete gidiyorsunuz. Aklınıza çiş yapmak geldiği için devamlı tuvalete gidiyorsunuz. Çünkü bende yaşıyordum bunu ilk aylarda. İnşallah gerçekten hamilesinizdir :))
hamıle mısın nur
Burclar zaten belli. Meslek gruplari da secili simdiden. Alacagi yan diller, hobiler falan da olusturuldu..
ben bu cumleyi anliyamadim Konu sahibi?
Konu sahibiyle esi ultra-super cocuk profili olusturdu yani islem oncesi demek istedim.. Daha yumurtlama dahi olmadan boylesi hayaller kurabiliyolar demek istedim. Dogacaklari tarih de onlar icin belli ya hani,(!) dolayisiyla burclari da belli...Ben bu konu sahibine sinirlenmeye basladim ama!
...konu sahibi benim...
Sonucu nezaman belli olacak_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?