Kazan dogursun..lutfen dogursun...bence dogursun!!!!

Peki hamilelik belirtilerinde idrar sıklığı olduğunu biliyor muydun yoksa sık idrara çıkmaya başladıktan sonra mı öğrendin:)

bilmiyorum neden ama yazdıkların o kadar hoşuma gittiki şuan bnde acayip meraklandım :) insallah hamilesindir. kan sonucunu ne zaman alacaksın?

Peki hamilelik belirtilerinde idrar sıklığı olduğunu biliyor muydun yoksa sık idrara çıkmaya başladıktan sonra mı öğrendin:)

Sonra ogrendim...Belirtiler hakkinda pek bilgim yoktu zaten. 7-8 gun once kendimi ayna karsisinda yorgun ve sismis gorunce cok sasirdim. Uyku yapacagini da bilmiyordum. Esim uykuyu sevmez. Uykuculari da sevmez. Onu dinlerken bile gozlerim kapaniyordu. Idrar sikligini dedigim gibi hic ama hic bilmiyordum. Gazi da bilmiyordum. Yedigim seyleri dusundum, anlam veremedim, "bu gaz niye" dedim! Once usuttugumu dusundum, sorunca ogrendim bunlarin hamilelik belirtisi olabilecegini...Umarim oyledir...Umarim...

Siz hamile misiniz bilmiyorum ama % 100 hamilelik psikolojisine kapılmış yalancı hamilelik geçiriyorsunuz. Hele ki hamilelik belirtilerini okuduysanız.. Sık idrara çıkmak yazıyo orda sizde psikolojik olarak devamlı tuvalete gidiyorsunuz. Aklınıza çiş yapmak geldiği için devamlı tuvalete gidiyorsunuz. Çünkü bende yaşıyordum bunu ilk aylarda. İnşallah gerçekten hamilesinizdir :))

hamıle mısın nur

Çok heyecanlı yazmışsınız.
Umarım hamilesinizdir.
Bebeğinizi sağ salim ve vaktiyle kucağınıza almanız, ağız tadıyla büyütmeniz dileğiyle...

Ben 6.haftalıkken keseyi gördükten sonra herkese söyledim,ama yine de sevinmeyin dedim,daha kalp atışlarını duymadık dedim,duyduk,yine de sevinmeyin bunun bi sürü testleri,ıvır zıvırları var dedim.

Şu an 4 lü test sonucu bekliyorum.İnşallah tertemiz çıkar....

Herşeyi Allah bilir,bu kadar üstüne düşmeyin,ben hiç olmadık,bi zamanda hamile kaldım.Kendime 1 sene vermiştim.Aklımda fikrimde yoktu hamilelik.

Bunu her yerde söylüyorum.Anne olmak isteyen arkadaşlar lütfenn adet gecikmeden hiçbir testi uygulamayın,kendinizi üzmeyin..Akışına bırakın ki en olmadık zamanda tutunsun size bebişiniz...

Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder anneliği...En yakın zamanda inşallah...

umarım allah gönlünüze göre verir. ama anlayamadığım şey eğer hamileyseniz henüz 1-1,5 aylık falandır dimi?? emekliyorum, tutunarak kalkıyorum, hamile gibi yürüyorum falan yazmışsınız. yani bunların olması için karnınızın şişmesi gerekmez mi?? lütfen bu kadar kaptırmayın kendinizi. eğer hamile değilseniz kötü hissedersiniz ve bu durum hamile kalmanızı da etkiler.

sen olası hayal kırıklığını kendin yaratmışsın ..hamile olsan bile 3-5 günlük bi oluşumda böyle şeyler hissetmessin ,ancak 5-8 haftalıktan sonra bu durumlar yani uyku hali ,hassaslık duygusallık mide bulantıları baş gösterir..çok çabuk yapmışsın hesapları ,çok erken duyurmuşsun millete ,eğer hamile değilsen yaşayacağın üzüntü ilerde hamile kalamamanı tetikler..sonra da ben nerde hata yaptım diye arar durursun .bu neyin acelesi ,çocukluk diyorsunda değil bence bu tamamen psikolojik ,yaşadığın belirtilerde kendi beyninin sana oyunları ,yalancı gebelik yaşayan binlerce kadın var ,sende onlardan birisin sanırım ,ama inşallah dediklerim yalnıştır da hamilesindir ..allah herşeyi zamanında ve hayırlısını versin..

aklıma teyzemin kızı geldi :) :)
bi gün bize geldi,yüzünden neşe akıyo...Sabah kan testini yaptırmış,annemle oyalanıp zamanın geçmesini,akşam olmasını bekliyo
o kadar heyecanlı ki evde burç muhabbetleri falan dönüyo,eşine arkadaşlarına haber vermiş vs vb..hani adeti geçmiş ya emin nerdeyse hamile olduğuna...Akşam vakti eşi de gelince aradı ev telefonundan polikliniği,yine neşeyle konuşuyor adım şu şu..sonucu öğrenebilir miyim falan..sonra birden yüzü donuyo,hmm teşekkürler diyip kapatıyor..Hamile değilmiş meğer.Tabi bu arada telefonu da susmak bilmiyo -müjdeli- haberi öğrenmek isteyen birsürü kişi arayıp duruyor falan....gerçekten kötü bir durumdu.
he sonra ne oldu???Kısa bir zaman sonra hamile kaldı,şimdi biri anaokuluna giden diğeri daha minik iki çocuğu var...
diyeceğim o ki bu seferlik olmasa bile daha yaşınız genç,umutsuzluğa kapılmayın...

içimden gelmişken bi dip not ekleyim : çocuk üzerinden mesleğine kadar plan yaparsanız yine aynı şekilde konu açmak zorunda kalırsınız,'tüm akrabalara doktor olacak dedim tutturdu baterist olucam diye,napayım' şeklinde...

niltt: Keske sizin kadar ketum olabilsem Hicbirseyde sabirli ve sakin degilim ne yazik ki... Hani sinava girersiniz, gectim mi kaldim mi dersiniz ya, iste ben ona da katlanamam. O dusunce bitirir beni. Hani isini sansa birakmayan insanlar vardir ya, istediklerini alirlar, hazirlanirlar ve basarirlar hani...O benim.. ve bugune kadar bunun canimi sikacagini, beni uzecegini dusunmemistim. Bu hamilelik yada yalanci hamilelik bana sunu ogretir umarim; beklemeyi...sabretmeyi...kismeti...insan sansini da kismetini de kendi yaratir derdim hep..degilmis...

eski_bir_masal: cok tesekkur ederim :) o guzel haber gelir gelmez burada paylasirim... Ama niltt arkadasimiz cok dogru seyler soyledi...Su haberi birkac ay kendime saklamayi becerirsem daha iyi olucak sanki... :/

nur0993: Su idrar kismini bilmiyordum ki gerci meshaneye baski yapacak birsey desek-ki icimdeyse- minnacik birseydir..ne kadar baski yapabilir ki o? Haklisin sanirim

Vakit ayirip fikirlerinizi paylastiginiz icin cok ama cok tesekkur ederim...

Burclar zaten belli. Meslek gruplari da secili simdiden. Alacagi yan diller, hobiler falan da olusturuldu..

ben bu cumleyi anliyamadim Konu sahibi?

Burclar zaten belli. Meslek gruplari da secili simdiden. Alacagi yan diller, hobiler falan da olusturuldu..

ben bu cumleyi anliyamadim Konu sahibi?

Konu sahibiyle esi ultra-super cocuk profili olusturdu yani islem oncesi demek istedim.. Daha yumurtlama dahi olmadan boylesi hayaller kurabiliyolar demek istedim. Dogacaklari tarih de onlar icin belli ya hani,(!) dolayisiyla burclari da belli...Ben bu konu sahibine sinirlenmeye basladim ama!
...konu sahibi benim...

Insallah hamilesindir.Fakat Meslek secimleri,alacagi yan diller,hobileri falan ne olacak diye karar verdiniz yani yanlis anlamadiysam..Yanlissam duzeltin tekrardan!
Eger oyleyse Ilk defa boyle bir hayal/dusunce vsvs duyuyorum ilginc:)!Bu arada 50 kisi belki daha fazla,sizin hamileliginize odaklanmis o dahada ilginc

Son düzenleme:
İnsanlar plan yaparmış, kader de onlara gülermiş Hele bir çocuklar belli olsun da meslekleri sonra gelsin. Bu arada benim hamileliğimi öyle herkes bilsin istemezdim, hem de herkes tarafından. Bu defa da strese girip hamile kalamazsan ayrı bir dert yani...

Ben tam regli olacağım test almıştım. akşam bir baktım kan geldi. Regli oldum sanmıştım. Eve gidince testi yapaym gözümn önünde durmasın dedim. Bir yaptım çift çizgi çıkmıştı. Gelen kanda regli kanı değil rahme yerleşince gelen kanmış. Yani bu kanda gele gele o gün gelmişti. Ertesi gün kan testi yaptırmıştım. Hamile olduğumu öğrenmiştim.
Hamileyken devamlı uyku basar, bel ağrır vs.
Ama doktorlar 4-5 gün geçmeden test yaptırmaya karşıdır. Benim doktorum da bizler hemen test yapmaya karşıyız, ama eşimin hamile kalmasını istediğimde ben bile doktor halimle regl olacağını gün yaptırmıştık demişti.
Ama siz daha yeni başlamışsınız. Bugün olmazsa yarın inş. tutar. Herşeyin bir zamanı var illa. Psikolojik olarak da insan çok etkilenir ve geciktirir. O yüzden başka şeylerle oyalan ki, devamlı aklına getirme. Yoksa günler geçmez senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…