Tatlı Tarifi Kazandibi Resimli

..ELCHIN..

bal oğlum****bal kızım
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
6.147
36
363
40
Amasya
ilk kez yaptım güzel oldu

muhallebiyi hazırlarken önce margarn ve unu kavuralım sonra sütü şekeri ve nişastayı koyup pişirelim indirirken vanilyayı ekleyelim yaklaşık 5 dk mikserle çırpalımki sakız gibi olsun muhallebimiz

muhallebi için
yarım margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
1 lt süt
vanilya

tepsinin dibine margarini sürüp üzerine toz şeker yayın ve harlı ateşte yakın sonra muhallebiyi dökün üzerine ve biraz daha pişirin taki muhallebiniz göz göz kaynayana kadar

ben begendim canım ağlama..kaydirigubbakcemile3
ya benim dolabımda hazırı var bunu bir deniyeyim o zaman...ellerine sağlık balım..

mmmmhhh bayılırım kazandibine,eline sağlık canım çok leziz görünüyorcokacimcoook iftara yapsammı ki:kedi:

ben az önce yaptım hihoyyyt yakma işlemini biraz daha fazla yapsaydım daha da güzel olacaktı,az yakmışım ama olsunnnn:kedi:

ben hafta sonu yaptım. ama bu şekerini yakma işini beceremedim. Bu işemi bi detaylı anlatır mısın nasıl bi tepsi kullandın? Nasıl yaktın? Bir daha denicem bu sefer şekeri yansın istiyorum.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…