Tatlı Tarifi Kazandibi Resimli

offfffff offfffffffff harika duruyor bir tabak ben alsm ne kaaaaaa güzel olurdu elllerine sağlık canım akannehir

ben hafta sonu yaptım. ama bu şekerini yakma işini beceremedim. Bu işemi bi detaylı anlatır mısın nasıl bi tepsi kullandın? Nasıl yaktın? Bir daha denicem bu sefer şekeri yansın istiyorum.. yerimseniben

canım ben fırın tepsisi kullanmadım alüminyum tepsi kullandım yuvarlak önce dibini margarinle yağladım tepsinin sonra üzerine toz şeker serptim bayaca sonra muhallebiyi döktüm üzerine biraz daha pişirdimm

çok harlı ateşte yanması gerekiyo şekerin tepsiyi ateşte çevire çevire yaktım

ilk denemene rağmen cok güzel becermişsin
tebrik ederim ben de denicem bakalım nasıl olcak margarinli şekerli tepsiyi ocağa koydun ya o zaman şekeri eritiyonmu yoksa erimiyo mu onu merak ettim:uhm:

eline sağlık cnaım ben kaç kere denedim yapamadım

ilk denemene rağmen cok güzel becermişsin
tebrik ederim ben de denicem bakalım nasıl olcak margarinli şekerli tepsiyi ocağa koydun ya o zaman şekeri eritiyonmu yoksa erimiyo mu onu merak ettim:uhm:

canım şimdi margarini muhallebi tepsiden rahat çıksın diye sürüyoruz şeker önce eriyo sıcakta sonra yanmaya başlıyo karamel gibi kahverengi renk alıyo işte ozaman bekletmeden muhallebisini döktüm ben

ellerine sağlık cnm görüntüsüü kadr tadınında güsel olduna eminim amaa nasıl rsm ekleniooooo ben beceeremedimm pek:S

echınozum dinazorumm benim hamaratımm anam sen neler etmişsinn :)))ellerinee sağlıkk çok güzell görnüyorr bir ara güzell anlatırsın banaakannehir

ben hazirini denemeistim
nedense seker eridi ama yanmdai neden oldu anlamadim ve sogudum tatlidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…