• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazanılır mı

Arkadaşlar 3 ayda kpss önlisans kazanılır mı yetişir mi sizce matematiğim yok en az 80 almam lazım suan calısmıyorum bir iste.. Ama ders calsımaya da baslayamıyorum nasıl olsa yetişmez diye.. Var mi 3 ayda temeli olmadan hazırlanıp kazanan motivasyon olur bana da en azından

iki ayda ortaogretimden 92 almıştım
yeterince çalışırsanız olur tabiki

Altyapınız varmıydı ve matematik yapmısmıydınz

alt yapım vardi. matematikten bir boş bi yanlış ya da iki bos vardı benim tam hatırlamıyorum.
ama matematiğim iyidir. tarihte falan zorlanıyorum genelde.
ben iki ay çok sıkı çalışmadım günde 2 3 saat anca çalıştım. siz daha uzun çalışırsanız belli bi puan yaparsınız bence.

alt yapım vardi. matematikten bir boş bi yanlış ya da iki bos vardı benim tam hatırlamıyorum.
ama matematiğim iyidir. tarihte falan zorlanıyorum genelde.
ben iki ay çok sıkı çalışmadım günde 2 3 saat anca çalıştım. siz daha uzun çalışırsanız belli bi puan yaparsınız bence.
Anladım tesekkur ederım

Arkadaşlar 3 ayda kpss önlisans kazanılır mı yetişir mi sizce matematiğim yok en az 80 almam lazım suan calısmıyorum bir iste.. Ama ders calsımaya da baslayamıyorum nasıl olsa yetişmez diye.. Var mi 3 ayda temeli olmadan hazırlanıp kazanan motivasyon olur bana da en azından

Kısa konu özetli videolar + bolca çıkmış soru + bolca süreli deneme. Sakin not tutayım bir dersi en başından alayım diye vakit kaybetmeyin

Biraz özgüven, biraz motivasyon, düzenli bir çalışma temposuyla bence başarabilirsin. Yapamam, çok zor, çok az vaktim var gibi kelimeleri hayatından çıkar yapabileceğine inan

Back
X