Kazayla hamile kalmak..

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadım kızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..

Canim ben varim benim kizim daha 15 aylik ustelik ve 5.5 aylik hamileyim.. Bende kazayla hamile kaldim, kizimda 2 sene olmamisti ondan cok sasirdim adetim yokken ve emzirirken kaldim ustelik. Ben kucagima almama filan yapmiyorum, daha once nasil gidiyorsa simdide oyle gidiyor. Onun bana ihtiyaci var mahrum birakmak istemiyorum rabbim karnimizdakileride bi sekil koruyor. sen 40 gun cekmissin benim kizim 5 ay kolikti sabahtan aksama kadar agliyordu. Rabbim verdiyse sukredelim ve birlikte buyutelim cok SIkma kendini bence

Etrafımdan gördüğüm kadarıyla ilk süreç zor, ama 1-2 yıl sonrası daha rahat.

Arasını açmış olsanız zorlanma süreciniz zamana yayılmış olacak, şimdi sıkıştırılmış bir süreç geçireceksiniz.

Sizinki yine arada var arkadaşımın çocukları aradı 14 ay büyüttü bile

Çalışıyor da ayrıca

Zaten ayrı yatması gerekiyor vs vs çık fazla duygusal davranmayın

Sağlıkla kucağında alın

Araları 16 ay olan bir oğlum bir de kızım var. Şimdi biri 4,5 biri 3 yaşında ve çok iyi arkadaşlar. Evet çok zorlandım ama sorası rahatlık ve mutluluk. Iyi ki peş peşe doğurmuşum. Alışamamanız çok normal kendinizi sorgulamayın. Zamanla kabulleneceksiniz.

Bu arada bu forumda kazayla hamile kalanları hiç sevmezler ve birazdan gelirler

Bence ideal yas aralıgı.anladığım kadarı ile kızınıza çok düşkünsunuz.ama inanın bu ani gebeliğin zorlugundan çok ilerde size kolaylıkları çok olacak.
Mesela kızınızn yanına oyun arkadaşı iek aramazsınz.
Zor yanları elbet oluyor.bende kızım 1 yaşında iken hamile kalmiştim.zor oldu ama simdi ikiside buyudu el ele tutuşup oyun oynuyorlar bit parka gitsek kardeşim nerdesin diyor onu almadan gitmiyor sahip çıkıyor koruyor.en onemliside ikisi 2yıla yakın bir buyuyup elinzden çıkıyor bir anda zorluk bir anda rahatlıga donuyor
Allah bağışlasın :)

Bebeğin kaç aylık

kazayla hamile kalanlara özeniyorum ya benimde başıma gelse keşke diyorum sürpriz hamilelik yaşamak ne güzel olurdu kızım 20 aylıkken tekrar 3 ay uğraşmış olarak hamile kaldım ama Allah nasip etmedi 10 haftalık kalbi durdu kısmeti yokmuş meleğimin. bir daha bebeğim olsun diyede 15 aydır uğraşıyorum olmadı herkes sanırım elinde olmayana özlem duyuyor . umarım karnınızdaki miniğe bir an önce alışır ve istek duyarsınız.
bu arada ablamın 2,5 yaşında oğlu vardı tekrar hamile kaldı bir kez bile kucağından mahrum etmedi hep kucaktaydı alacak nefesi olan bebek taş taşısan doğuyor Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah , kızlarınız biririnin en iyi arkadaşı olacak inşallah bir kaç yıl sabretmek kalacak size sadece rabbim işleriniz kolaylaştırsın

Çok zor gerçekten benimde kızım 8 aylık adetim gecikince çok endişeleniyorum diğer çocuğuna arkadaş olur olan olmuş kabullenip sevmen lazım
Yok bu benim ilk gebeliğim, 2 tane birden ay birden düşündüm benim için çok zor. Nasip her şey. Haftaya göreceğiz.

Öncelikle hayırlı olsun kızın çok da ufak sayılmaz belki böylesi daha güzel senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…