Kazayla hamile kalmak..

Rabim istemeyene zart diye veriyor diye bişi duydum,ödüm bi tarafıma kaçıyo her duyduğumda.
İnşallah verir sana en hayırlı zamanda.
aynısını bende yaşıyorumher yerde ikinci bebek ne zaman muhabbeti yok istemiyorum diyorum büyük konuşma olur dıyorlar ödüm patlıyor ya istemiyorum demenın neresi büyük konuşmak anlamıyorum sırf bu buyuk konuşma oluverir lafından ötürü her ay ödüm patlıyor

gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
Soyle oluyor esin prezervatif takiyor ama ordan kurtulan bi sperm hoopp senin yumurtani buluyo. Bi bakiyosun hamilesin. Tabi korundugunu sanip hic kendine hamilelik tozunu kondurmuyosun. Tesadufen yaptigin bir testte cift cizgiyi gorup solugu doktorda aliyosun ve 8 haftalik hamile oldugunu ogreniyorsun. Iste buna kazayla hamile kalmak deniyor.

prezervatifi önceden yırtıyormusunuz

En sağlamı 3 aylık iğnelermiş,ilk fırsatta başlayacağım Allah'ın izniyle.
Yok yok 3 aylık yaptırma. Jinekoloğum hiç tavsiye etmiyor. Adet düzensizliği yapıyor 3 aylıklar. Ben aylık yaptırıyorum en güzeli. Günü gününe adet oluyorsun. Sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar.

ay darısı bana olsun inşallahhhhhhh

Ben de aynı senin gibiydim. Gerçi biz korunmadik. Oğlum zaten tedavi ile oldu yaşım da 38 idi. Kızıma hamile kaldığımda 15 aylık tı. Aynı düşünceleri hissettim inan alışamadım. Doğdu gene zorlu ve sıkıntılı süreç geçirdim ama inan sonra alıştım. Şimdi iyiki olmuş diyorum tek zor yani ikiz gibi. Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…