- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi pembeseker06
-
Korku insana neler yaptırıyo beeaaYöntem aynı:)arkadaşlar o yöntem işe yaramıo demekki
Bebegim dogsun spral hap prezrvatıf... Ne varsa hepsiyle korunmayı dusunuyorum:)
sende vur ,zati Allah vurmuşkorunmama rağmen her ay hamılelik korkusu yaşıyorum Rabbim isteyene versin
Aman diyeyim istemiyorsan işini şansa bırakmaİşin garip tarafı biz de o yöntemi artı gün takibi şeysi ile korunmaya çalışıyoruz.Ben de mi kazaya kurban gitcem acep,
Töbe bismillah töbe töbe
En sağlamı 3 aylık iğnelermiş,ilk fırsatta başlayacağım Allah'ın izniyle.Aman diyeyim istemiyorsan işini şansa bırakma
aynısını bende yaşıyorumher yerde ikinci bebek ne zaman muhabbeti yok istemiyorum diyorum büyük konuşma olur dıyorlar ödüm patlıyor ya istemiyorum demenın neresi büyük konuşmak anlamıyorum sırf bu buyuk konuşma oluverir lafından ötürü her ay ödüm patlıyorRabim istemeyene zart diye veriyor diye bişi duydum,ödüm bi tarafıma kaçıyo her duyduğumda.
İnşallah verir sana en hayırlı zamanda.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sana canım.ama haksızlııık buuuuu
Soyle oluyor esin prezervatif takiyor ama ordan kurtulan bi sperm hoopp senin yumurtani buluyo. Bi bakiyosun hamilesin. Tabi korundugunu sanip hic kendine hamilelik tozunu kondurmuyosun. Tesadufen yaptigin bir testte cift cizgiyi gorup solugu doktorda aliyosun ve 8 haftalik hamile oldugunu ogreniyorsun. Iste buna kazayla hamile kalmak deniyor.gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
prezervatifi önceden yırtıyormusunuzSoyle oluyor esin prezervatif takiyor ama ordan kurtulan bi sperm hoopp senin yumurtani buluyo. Bi bakiyosun hamilesin. Tabi korundugunu sanip hic kendine hamilelik tozunu kondurmuyosun. Tesadufen yaptigin bir testte cift cizgiyi gorup solugu doktorda aliyosun ve 8 haftalik hamile oldugunu ogreniyorsun. Iste buna kazayla hamile kalmak deniyor.
Yok yok 3 aylık yaptırma. Jinekoloğum hiç tavsiye etmiyor. Adet düzensizliği yapıyor 3 aylıklar. Ben aylık yaptırıyorum en güzeli. Günü gününe adet oluyorsun. Sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar.En sağlamı 3 aylık iğnelermiş,ilk fırsatta başlayacağım Allah'ın izniyle.
inan sizlere çok üzülüyorum umarım tadarsınız annelik duygusunu ve sağlıklı bebişleriniz olur :) ve içime doğdu sen yakınlarda hamile kalcansende vur ,zati Allah vurmuşamiiiiiiinnnnnnnnnnn
ay darısı bana olsun inşallahhhhhhhSoyle oluyor esin prezervatif takiyor ama ordan kurtulan bi sperm hoopp senin yumurtani buluyo. Bi bakiyosun hamilesin. Tabi korundugunu sanip hic kendine hamilelik tozunu kondurmuyosun. Tesadufen yaptigin bir testte cift cizgiyi gorup solugu doktorda aliyosun ve 8 haftalik hamile oldugunu ogreniyorsun. Iste buna kazayla hamile kalmak deniyor.
Aslında sen de istemesen,korunmaya çalışsan belki olcak bir de bunu deneprezervatifi önceden yırtıyormusunuz
Valla onu bana diil esime sormak lazim. Beni kandirmak icin yirtip ta kullanmis bile olabilir:)prezervatifi önceden yırtıyormusunuz
herhalde bile isteye olmuyo ya!ben bu kadar tadavilerle ilaçlarla uğraşırken, kazayla hamile kalınacağına hiç inanmıyorum. bişeyleri eksik yapıyolar, sonra yok kaza oldu bilmemne
Istiyosan olsun insallahhhhhhay darısı bana olsun inşallahhhhhhh
hmmmm ilk iş hamile kalmak için prezervatif alacağımAslında sen de istemesen,korunmaya çalışsan belki olcak bir de bunu dene
Ben de aynı senin gibiydim. Gerçi biz korunmadik. Oğlum zaten tedavi ile oldu yaşım da 38 idi. Kızıma hamile kaldığımda 15 aylık tı. Aynı düşünceleri hissettim inan alışamadım. Doğdu gene zorlu ve sıkıntılı süreç geçirdim ama inan sonra alıştım. Şimdi iyiki olmuş diyorum tek zor yani ikiz gibi. Allah yardım etsin.18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
İnş canım Rabbim isteyen herkeze versin...ay darısı bana olsun inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?