Kazayla hamile kalmak..

GELDİMM
Ben de KAZA MAHSULU olduğum ve her fırsatta hatırlatıldığım için sevmem.
Trafikte giderken kaza oldu da kucağına mı düştün,kaza ne demek,sevişmedin mi derim her öyle söyleyene.
Anneme demiştim çünkü 13 yaşımdayken.

aynen ya çok özeniyorum arkadaşım benimde başıma gelse keşke diyenlerdenim ne güzel hamile kaldım mı kalmadım mı diye hiç dert çekmeden ayın sonunda aaaa hamileymişim demek isterdim
acaba refüjemi çıkyorlar çarpışırkenşaka bir yana 8 aylık oğluşum! ikinciyi istiyorum ama baştan korunmuyorum olmuyor

gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
valla önerisi olan varsa alırım bi tutam
10aydır uğraşıyoruz vakti gelmedi henüz
konu sahibi arkadaşım bence çok çok güzel bi durum yaşadığın (çocuk hasreti çeken birinin lafları gibi düşünme)
bence arası 4-5yaş çocuğu olan annelere daha zor bi durum tam rahata erip normal hayata döndüğün dönemde bir daha sil baştan..peş peşe olması daha güzel.rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin..tadını çıkar

acaba refüjemi çıkyorlar çarpışırkenşaka bir yana 8 aylık oğluşum! ikinciyi istiyorum ama baştan korunmuyorum olmuyor
şimdiki aklım olsa bende hiç korunmazdım gerçekten kızımdan sonra korunduğuma çok pişman oldum hayırlısı böyleymiş benim kısmetimde de beklemek varmış ne yapalım Allah bizede nasip eder inşallah...
kusura bakmayın konu sahibi konunuzu işgal etmiş gibi oldum rabbim sağ salim size kavuştursun minnağınızı

Doktora gittiniz mi sorun ne diyor

Ben de kaza demeyi sevmem ama başka açıklaması yok gibi. Ne diyelim işte biz geri çekilmeye korunduğumuzu sanıyorduk ama meğerse korunmuyormuşuz ve bebek oldu Açıklaması zor. Mesajına da sesli güldüm. Kaza oldu kucağına düştüm diyeceğim bundan sonra

ama haksızlııık buuuuu

İşin garip tarafı biz de o yöntemi artı gün takibi şeysi ile korunmaya çalışıyoruz.Ben de mi kazaya kurban gitcem acep,
Töbe bismillah töbe töbe

Tamda dediginiz sureci bende yasadim. Ustelik ben hamile kaldigimda oglum daha 10 aylikti. Kizimla oglum arasinda 19 ay var yani. Zor bi hamiLelik yasadim. Hatta 26 haftalikken sancilardan ve agridan hastanede yattim 2 gun. Oglumu kucagima almam yasaklandi. Dogumum kolay oldu ama sonrasi yine cok zorladi. Oglum kizimi cok kiskandi. 2ay yanimda yatirdim. Simdi kendi yataginda ama yine ayni odadayiz. Kizim yanimda diye. Oglum huy degistirdi. Bazi konularda gerileme yasadi. Bizim gormedigimiz yerde kardesine zarar vermeye falan calisti. Ustelik bizim evimiz kalabalik. Onunla ilgilenen bir suru kisi var. Simdi kizim yaklasik 5aylik. Oglum kardesine alisti. Illaki simdi de yapiyo kiskancliklar. Yinede sakayla falan kardesine ses yukseltince bize kiziyor. Kardesine oyun oynatmaya calisiyor. Ona biseyler anlatiyor. Onlari oyle gormek yasadigim herseyi unutturmaya yetiyor bana.
Bu zamana kadar yasadigim zorluklariysa bir ben bilirim. Kalabalik bir ev,yemek camasir bulasikla ilgilenmek,kizim ve oglumla ayri ayri ilgilenmek, ilgisiz bir koca, kocayla yasanan sorunlar. O kadar bunaldimki bu surecte anlatamam. Yinede simdi cocuklarima bakiyorum da. Rabbim iyiki arka arkaya nasip etmis. Ikisi birden buyicek birbirlerine destek olacak. Ama o zamana kadar olan bana olacak. Oda ayri:)))

İşin garip tarafı biz de o yöntemi artı gün takibi şeysi ile korunmaya çalışıyoruz.Ben de mi kazaya kurban gitcem acep,
Töbe bismillah töbe töbe
Yöntem aynı:)arkadaşlar o yöntem işe yaramıo demekki
Bebegim dogsun spral hap prezrvatıf... Ne varsa hepsiyle korunmayı dusunuyorum:)

gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık

ben bu kadar tadavilerle ilaçlarla uğraşırken, kazayla hamile kalınacağına hiç inanmıyorum. bişeyleri eksik yapıyolar, sonra yok kaza oldu bilmemne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…