- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
- Konu Sahibi pembeseker06
-
Kaç yıllık evlisinçok ciddiyim ben kazasız kalamıyombelki kazayla olur
GELDİMMAraları 16 ay olan bir oğlum bir de kızım var. Şimdi biri 4,5 biri 3 yaşında ve çok iyi arkadaşlar. Evet çok zorlandım ama sorası rahatlık ve mutluluk. Iyi ki peş peşe doğurmuşum. Alışamamanız çok normal kendinizi sorgulamayın. Zamanla kabulleneceksiniz.
Bu arada bu forumda kazayla hamile kalanları hiç sevmezler ve birazdan gelirler
acaba refüjemi çıkyorlar çarpışırkenaynen ya çok özeniyorum arkadaşım benimde başıma gelse keşke diyenlerdenim ne güzel hamile kaldım mı kalmadım mı diye hiç dert çekmeden ayın sonunda aaaa hamileymişim demek isterdim
valla önerisi olan varsa alırım bi tutamgerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
5 yıllıkKaç yıllık evlisin
Inşallah Rabbim sana ikizler nasip eder :)5 yıllık
şimdiki aklım olsa bende hiç korunmazdım gerçekten kızımdan sonra korunduğuma çok pişman oldum hayırlısı böyleymiş benim kısmetimde de beklemek varmış ne yapalım Allah bizede nasip eder inşallah...acaba refüjemi çıkyorlar çarpışırkenşaka bir yana 8 aylık oğluşum! ikinciyi istiyorum ama baştan korunmuyorum olmuyor
Doktora gittiniz mi sorun ne diyorvalla önerisi olan varsa alırım bi tutam
10aydır uğraşıyoruz vakti gelmedi henüz
konu sahibi arkadaşım bence çok çok güzel bi durum yaşadığın (çocuk hasreti çeken birinin lafları gibi düşünme)
bence arası 4-5yaş çocuğu olan annelere daha zor bi durum tam rahata erip normal hayata döndüğün dönemde bir daha sil baştan..peş peşe olması daha güzel.rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin..tadını çıkar
eşim ikiz bebeğimde ikiz olurmu ki.....ahhhh keşkeeeeeeInşallah Rabbim sana ikizler nasip eder :)
Kazayla hamile kalmak iş kazası gibi sürpriz bir aksilik
Ben de kaza demeyi sevmem ama başka açıklaması yok gibi. Ne diyelim işte biz geri çekilmeye korunduğumuzu sanıyorduk ama meğerse korunmuyormuşuz ve bebek olduGELDİMM
Ben de KAZA MAHSULU olduğum ve her fırsatta hatırlatıldığım için sevmem.
Trafikte giderken kaza oldu da kucağına mı düştün,kaza ne demek,sevişmedin mi derim her öyle söyleyene.
Anneme demiştim çünkü 13 yaşımdayken.
hiç bi sıkıntı yok çok şükür canım 10.ayımız bu korunmayı bırakalı.nasip kısmet zamanı gelmemiş demek daha.. beklemedeyiz.her ay umutla ,sabırla,şükürle.rabbim büyükDoktora gittiniz mi sorun ne diyor
ama haksızlııık buuuuuBen de kaza demeyi sevmem ama başka açıklaması yok gibi. Ne diyelim işte biz geri çekilmeye korunduğumuzu sanıyorduk ama meğerse korunmuyormuşuz ve bebek olduAçıklaması zor. Mesajına da sesli güldüm. Kaza oldu kucağına düştüm diyeceğim bundan sonra
İşin garip tarafı biz de o yöntemi artı gün takibi şeysi ile korunmaya çalışıyoruz.Ben de mi kazaya kurban gitcem acep,Ben de kaza demeyi sevmem ama başka açıklaması yok gibi. Ne diyelim işte biz geri çekilmeye korunduğumuzu sanıyorduk ama meğerse korunmuyormuşuz ve bebek olduAçıklaması zor. Mesajına da sesli güldüm. Kaza oldu kucağına düştüm diyeceğim bundan sonra
hiç korunmadımki o nasıl bişey...üfff çok acıdım kendime şimdi...5 yıl hiç korunmadan ahhhha ahhhhİşin garip tarafı biz de o yöntemi artı gün takibi şeysi ile korunmaya çalışıyoruz.Ben de mi kazaya kurban gitcem acep,
Töbe bismillah töbe töbe
Rabim istemeyene zart diye veriyor diye bişi duydum,ödüm bi tarafıma kaçıyo her duyduğumda.hiç korunmadımki o nasıl bişey...üfff çok acıdım kendime şimdi...5 yıl hiç korunmadan ahhhha ahhhh
Yöntem aynı:)arkadaşlar o yöntem işe yaramıo demekkiİşin garip tarafı biz de o yöntemi artı gün takibi şeysi ile korunmaya çalışıyoruz.Ben de mi kazaya kurban gitcem acep,
Töbe bismillah töbe töbe
gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
ben bu kadar tadavilerle ilaçlarla uğraşırken, kazayla hamile kalınacağına hiç inanmıyorum. bişeyleri eksik yapıyolar, sonra yok kaza oldu bilmemnevalla önerisi olan varsa alırım bi tutam
10aydır uğraşıyoruz vakti gelmedi henüz
konu sahibi arkadaşım bence çok çok güzel bi durum yaşadığın (çocuk hasreti çeken birinin lafları gibi düşünme)
bence arası 4-5yaş çocuğu olan annelere daha zor bi durum tam rahata erip normal hayata döndüğün dönemde bir daha sil baştan..peş peşe olması daha güzel.rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin..tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?