bizde korunmayı bıraktık reglim sadece 1gün oldu.üstünden 10gün geçti bugün hem idrar hem kan tahlili yaptırdım.kesin olarak hamile değilim.geçen haftada evde yaptığımızda negatifti eşimde bende çok üzüldük en azından belirtiler benziyordu bu ay ümitlenmiştik kısmet değilmiş hayırlısı olsun diyorum.
selam kazazede benimde yumurtalama porblemim var pko değil ama yumurtalıklarım düzgün çalışmıyor
ilk gebeliğim gonopheneyle oldu allaha şükür kullandığım ilk ay kaldım
kızım 3 yaşında şimdi 2. yi istiyorum ama yine adetlerim düzensizleşti bende bu ay tarlusal kullandım adet olunca bende incir havuç kürünü dneiyeceğim
inşallah güzel sonuçlar alırız
ikimizde adeti bekliyoruz sanırım dört gözle bekliyorum :)))
işte bak aynı durumdayız benimde oğlum 3 yazşında 2. için uğraşıp duruyorum,tedaviyi bıraktım,benim tarlusal salı bitti bende adetimi bekliyorum,incir+havuç kürünü yapacağım,birbirimizi kaybetmeyelim,durumlarımız neredeyse aynı olduğu için birbirimize faydamız olur,bellimi olur belkide aynı anda hamile kalırız,düşüncesi bile süper
:))) tamam canım benim biteli 3 gün oluyor konuna abone oluyorum takip edicem seni gelişmeleri yazarım yine
bu ilaçlardan ne zaman sonra adet olunuyor ben uzun zamandır ilk defa kullanıyorum
doğumdan sonra düzenliydi adetlerim 2 aydır düzensiz yine
doktorda yumurtalıkların eski çalışma düzenine dönmüş çocuk düşünüyorsan tedvi dedi
ama ben önce incir kürünü bir denemek istiyorum
ben adet oldum bugün inciri havucuda aldım ama korktum bir anda 2. çocuk fikrinden nedense :18::18::18::18::18::18:
selam,bende pko luyum tedaviye daha yeni başladım 2 gündür progestan kullanıyorum,adetimin 3.gününde gideceğim tekrar,incir kürü falan yapıyorum işte böyle..
selam bende pkoluyum,her tedaviyi gördüm,sana şunu sormak istiyorum,incirin faydasını gördünmü
bu ay tam günümde adet oldum incirden mi bilmiyorum çünkü dr glifor vermişti ondan da olabilir ama adetim çok uzun sürdü 14 gün devam ediyorum işte eşime de keçiboynuzu yapıyorum istersen sen de dene belki vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?