- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
ben bir adet görsem neler yapacağım ama yok işte
arkadaşlar farlutal şimdiki adıyla tarlusal kullandığınızı yazmışsınız,benim bildiğim kadarıyla bu ilaç bebek düşünüyorsanız riskli bir ilaç,evlenmeden önce ben de kullanıyordum ama evlendikten sonra ezcacı vermedi riskli diye,doktora gittim yazdırmaya,o da bebek düşünüyosanız onu vermeyelim dedi,gittiğim iki ayrı doktorda aynı şeyi söyledi..yanlış olmasın ama sanırım bebeğin oluşmasını önlüyor..
sen hiç mi adet olmuyorsun.benim bi tanıdığımın gelini hiç adet olmuyomuş dr tüp bebek bile olmaz demiş ama geçen hamile kalmış beraber evlenmiştik.gerçi benden sonra evlenenlerin hepsinin bebeği doğdu bile.bizim de olur inş
bu incir küründe ilk ay hamile kalma olasılığı çok az değil mi
arkadaşlar farlutal şimdiki adıyla tarlusal kullandığınızı yazmışsınız,benim bildiğim kadarıyla bu ilaç bebek düşünüyorsanız riskli bir ilaç,evlenmeden önce ben de kullanıyordum ama evlendikten sonra ezcacı vermedi riskli diye,doktora gittim yazdırmaya,o da bebek düşünüyosanız onu vermeyelim dedi,gittiğim iki ayrı doktorda aynı şeyi söyledi..yanlış olmasın ama sanırım bebeğin oluşmasını önlüyor..
biz deniyoruz bakalım 2 ay yapılıcak değilmi bu kür
ben çok merak ediyorum bakalım bu ay kaçıncı günde gelicek adetim düzenliyecekmi
tatlım bu kürün adet düzenlediğinden emin değilim pek aslında ama yumurtalara iyi geliyor,sen kullan bakalım,ben bugünde adet göremedim.başlayacağım ama,bene çok merak ediyorum,hadi hayırlısı olsun
ben ilk aydan hamile kalıcağımı sanmıyorum
şimdi 21 gün yapıp 7 gün ara verilicek ya
benim 21 gün 30 nisanda bitiyor ayın 7 sine kadar ara verdim desem
bu ayın 8 adet olduğuma göre 8 mayısı adet günüm diye hasplıyorum
hadi 3-4 gün uzasın diyelim ama ya yine hiç adet göremezsem ozaman ne yapıcam incir kürünün
2ci ayına başlayabilicekmiyim
nerelerdesin adet gördünmü ne yaptın
ah şekercim oğlum çok hastalandı,4gün hastanede yattık,bekle bekle gelmedide hastanede geldi,bugün adetimin 3.günü ama incire başlayacağım,hayırlısı olsun,çokta kasmamak lazım,sen neler yaptın nasıl gidiyor
geçmiş olsun canım ben devam ediyorum küre
30 nisanda bitecek bende kasmıyorum canım düşünmüyorum bile
stres yapmak istemiyorum tek istediğiim adetimin bu ay gecikmeden gelmesi
söktürücü kullanmak istemiyorum tekrar
haklısın bende 3.günü olmasına rağmen başlayacağım bakalım gazamız mübarek olsun,inşallah söktürücü kullanmadan adet görürüz
olsun başla zaten bunun bir günü yokmuşki
inşallah canım ya adet gecikmesi çok kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?