Kazen mune sizden ve burdaki arkadaşlardan ÖZÜR DİLİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemle aram yok.üvey babayla büyüdüm.2 side öldü öz baba da üvey baba da.
Bebek için sabit nafaka vermek istemedi bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisşni katşılarım dedi.ama bir oyuncak alsam onun parasını ben vermem kendine yaz diyor.bebeğe aldığı bişeyi yazıyor parasını benden alıyor
Vermeyin sizde bi alemsiniz bu manyak adama niye uyuyorsunuz. Madem prof acın şu davaları ödesin gereken tüm masrafları

dün ne oldu dünü kaçırdım ?
Dünkü konusu bu

Bizim bile psikolojimizi bu kadar bozduysa, kocasını düşünemiyorum.

bazı konularda forum ortamları çözüm değil zaten. ama ısrarla burada fikir almayı işi toparlamaya yeter sananlar var. belli ki bu iş boyları aşmış, profesyonel destek alınması lazım..

Yazan arkadaşlar su kadınla dalga geçmeyin lütfen psikolojik olarak zor durumda olduğu çok belli .yapilacak en iyi şey belki hiç cvp yazmamak olur ama dalga geçmek değil.

siz istediğiniz şekilde yorum yapın, insanlaraniye karışıyorsunuz?

bazı konularda forum ortamları çözüm değil zaten. ama ısrarla burada fikir almayı işi toparlamaya yeter sananlar var. belli ki bu iş boyları aşmış, profesyonel destek alınması lazım..
Boşandığı eşiyle olan problemleriyle ilgili değil de sürekli yalan söylemesiyle ilgili bir uzmana gidebilir belki. Zira şu yorum herşeyi açıklıyor.
Çocuk bebek falan yok arkadaşlar. Kendisi psikolojik olarak da rahatsız değil. Akıl hastası hatta belki kadın bile değil. Yalan söylüyor sürekli. Eşim 35-40 yaşlarında demişti Şimdi de prof diyor Türkiye’deki en genç Prof 42 yasında. Bunun yalanları, düşük zekası ile uydurduğu konular artık çok sıktı. Bebeği de kullanıyor yalandan. Bebeğim vaaar bebeğim var yav he he kesin vardır. Aynen.

Yazan arkadaşlar su kadınla dalga geçmeyin lütfen psikolojik olarak zor durumda olduğu çok belli .yapilacak en iyi şey belki hiç cvp yazmamak olur ama dalga geçmek değil.
Ablacım kadın yalan söylüyor yalan.
O bizim aklımızla dalga geçerken sorun yok ama biz geçince nasıl geçtik oluyor. Haklısın püü bize.

siz istediğiniz şekilde yorum yapın, insanlaraniye karışıyorsunuz?
Neden her mesajınızda çok agresifsiniz ?estağfurullah karışmak değil ama ben konu sahibinin normal ve iyi bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Belliki hayatın birçok noktasından ötelenmiş ( aile ,evlilik sevme sevilme gibi ) burda rahatlamaya çalışıyor fakat dediğim gibi psikolojisi normal değil. Ve muhakkak bilirsiniz sizde sosyal medya tacizi , alayı denen birşey var bu bazı insanları intihara kadar götürüyor. Ben bu hanımında dalga gecildikce dışlandikca daha kötü bir psikojiye gireceğini düşünüyorum . Yani aslında sizlerin , benim , onun yaptığı eğlence dalga ile hayatında derin yaralar alabileceğimizi düşündüm sadece . Genel bir mesajdı yazdığım uyarıda diyebilirsiniz uymak uymamak sizin özgür iradenize kalmış. Ama cidden sizinle ilgili şunu merak ediyorum her konu her üye icin mesajlarınız sert bir üslupla neden ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X