Kazen mune sizden ve burdaki arkadaşlardan ÖZÜR DİLİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden farklı farklı hesaplar açıp kk da cirit atıyorsunuz.!!!
 
Atlat artık şu durumu gittiyse gitti geçmişte olanları acaba şöyle miydi o zaman buraya yazsam acaba değişik fikirler alabilir miydim diye düşünüp düşünüp konu açman seni rahatlatmaz yaranı deşer seni daha çok üzer. Gittiyse gitti bebeğini düşünmemiş adam seni mi düşünecek. Böyle bi adamın gitmesini ne diye kabullenemiyorsun hâlâ.. Gitsin dünyadaki tek erkek mi. Profesörmüş karakter de önemli isterse padişah olsun. Niye bu kadar geçmişe takılı olmak??? Silkelen ve kendine gel, artık sen ve bebeğin varsın bir erkeğe ihtiyacın yok illa. Hatta o bebeğin sağlıklı kafayla düşünen bir anneden başka kimseye ihtiyacı yok şu an. Yeter ya kendine gel artık geçmişi sil gitsin.
 
Aynrn 8 ay azor dayanı.ilkine de7 yıl anca dayanmış adam çok mazlum hariban

niye gariban olsun?
artık sevmediği birinden boşanmış. en doğal hakkı insanın.
siz zaten beni sevmekten neden nasıl vazgeçti derdinde değilsiniz ki..
neden boşandı derdiniz..
adam kendine verilen hakkı kullanmış. bu kadar.
gidin tedavi olun travma yarattıysa.
 
Alıyorum ablacım

Şimdi durumunuz nedir peki? Evde çocukla yalnız mısınız? Tam olarak ne zaman boşandınız? Eski eşe saplantı/boşanma acısı bitene kadar aile ya da akraba biriyle yaşama durumunuz olabilir mi? Yalnız kalmazsanız aklınıza boşanma işlerini daha az getirirsiniz. Bir de şu anda çalışıyor musunuz, malum coronaya sebep işsiz kalma veya full evden çalışma da insanları negatif etkiliyor. Başka meşgaleleriniz var mı?
 
Öğretmenim.
Resim yapıyorum kitap okuyorum bebeğime yemek yapmak ve onunla oynamak beni çok mutlu ediyoe.ama bebeğe baktıkça adamın desikleri aklıma geliyor.üzülüyorum yavrum adına da
Mutlu bir yıva nasıl olur bilmeyecek.bşr baba anneye nasıl iyi davranır bilmeyecek.evlen diyor.bebek üvey babayla büyüsün ne olacak diyor.ailem yok.pnun sülalesi kalabakık
 
Süpersin harikasın evlendik hayaller umuylsr falan öocuk pldu.aaa pardon ben seni sevmiyorum ki her yaptığın batıyor.pat boşan.süperrsin
 
Arada ben kaynadım
 

Valla kucağımda kedi mırlarken ne kadar agresif olunabilirse o kadar agresifim şu an. Her şeyi saldırı olarak algılanmanız da enteresan. Soru sordunuz cevap verdik yine saldırgan olduk. Siz benim cevaplarıma önyargılı yaklaşıyor olabilir misiniz? Benim de var sevmediğim, her yazdığı batan üyeler. Ben de muhtemelen sizin için öyleyim. Zira gayet normal yazdığım bir mesajı saldırgan olarak nitelemenin başka bir açıklaması yok.

Şu an niye size üslubumla ilgili açıklama yaptığımı da bilmiyorum. Canım sıkılıyor herhalde. Mesajlarım hoşunuza gitmiyorsa altta beğenmedim simgesi var, basınız lütfen. Ben dümdüz yazmaya devam edeceğim sanırım.
 
Gerçekten vicdansız olduğu için mi boşandı sence?psikologum kendini suçlama sen şizofren de olsan bebeğin büyümesini beklerdi braz dedi.
Atmayın bı yerlerinizden ya, psikolog size böyle bı cevap vermez.
Siz aşırı yalancı bı ruh hastası olma yolunda ilerliyorsunuz.
Akrabam şizofren Türkiye'nin en iyi profu dünyanın önünde saygıyla eğildiği rahmetli Ayhan Songarın hastasıydı.
Şizofren de olsa bebek büyüyene kadar beklerdi cümlesini kurmaz doktor size, şizofrenle evli olan birinin evliliği geçersizdir. Anında boşar.
8 ay değil 8 gün bile beklemez.
Verdiğiniz örnekler bilen yalan dolan.

Adamın siz her kahrını çekmeye hazırsınız ama adam sizi gene de istememiş istemiyor.
 
Üyeliğim iptal edilir zaten birazdan hepten rahat olun.bu kadar kötünün içimde işim yok zatrn.akıl hastasıymış miktir git sensin akıl hastası
Zaten Kazen'e saydırdıklarınızdan dolayı yönetimden onay alıp siteye gelme şansınız zayıftı, şu yorumdan sonra zayıf olan şansınızda buhar oldu gitti.
İnsanlar size hala evliymiş gibi davranmanız yüzünden uzman yardımı alın diyor sizin verdiğiniz cevaba bak.

Bu arada sözünüzün arkasında durun, bunu bari yapın ve bu kadar kötünün arasına bir daha gelmeyin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…