- 15 Mayıs 2020
- 20
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi serineylulruzgari
-
Sadece huzur istiyorumSen kimsin ya?
Dün ortalığı karıştırırken düşünecektiniz bunu.Sadece huzur istiyorum
Offff ....okDün ortalığı karıştırırken düşünecektiniz bunu.
konuyu göremedım duruyormu hala?Dün ortalığı karıştırırken düşünecektiniz bunu.
Evet ben çok kendimden fedakarlık yaptım kendimi affedemiyorumNeden olanları arkanda bırakamıyorsun? Haksızlık mı var diyorsun, içindeki ruhsal alacak verecek dengesini mi adil bulmuyorsun?
önüne bakmayı denedin mi? Psikolojik destek almayı denedin mi?
Dun ne oldu ? Kacirdim sanirim benDün ortalığı karıştırırken düşünecektiniz bunu.
konuyu göremedım duruyormu hala?
Bu arkadaş durup durup eşiniz böyle dese, eşiniz şöyle yapsa, eşim bunu dedi falan diye konu açıyor ama ortada eş yok. Boşanmış çoktan. Adamın evliyken yaptığı, söylediği her şey için şimdi konu açıyor. Bunları da farklı üyeliklerle yapıyor. Değişik bir ablamız.gene kaçırmışımbiri anlatabilir mi ne olduğunu ?
gene kaçırmışımbiri anlatabilir mi ne olduğunu ?
Affet kendini o zaman, olan oldu de, ben ilişkimi kurtarmak için her şeyi yaptım de sal kendini.Evet ben çok kendimden fedakarlık yaptım kendimi affedemiyorum
Dün değil yaa epeydir karıştırıyor. Kaç kişi ban yedi bu kadın yüzünden. Bu 6. Üyeliği falanDün ortalığı karıştırırken düşünecektiniz bunu.
Canım çocuk var bebekndaha.beni bebek 8 aylıkken boşamasını kabullenemiyorum.Affet kendini o zaman, olan oldu de, ben ilişkimi kurtarmak için her şeyi yaptım de sal kendini.
Çocuk var mı bilmiyorum, ama o adam sanki hiç olmamış gibi yoluna devam et.
Adam profesörse kendine profesör, sana faydası ne?
Bu arkadaş durup durup eşiniz böyle dese, eşiniz şöyle yapsa, eşim bunu dedi falan diye konu açıyor ama ortada eş yok. Boşanmış çoktan. Adamın evliyken yaptığı, söylediği her şey için şimdi konu açıyor. Bunları da farklı üyeliklerle yapıyor. Değişik bir ablamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?