- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi serineylulruzgari
-
Dün gelmeyeceğini söylememiş miydi?Dün değil yaa epeydir karıştırıyor. Kaç kişi ban yedi bu kadın yüzünden. Bu 6. Üyeliği falan
Yahu demek ki vicdansızmış boşanmış, boşanan boşanır yani vicdan meselesi. Valla bence bir de eşini dinlemek lazım, adama da böyle saplantılı davrandıysan işi zor.Canım çocuk var bebekndaha.beni bebek 8 aylıkken boşamasını kabullenemiyorum.
Kuzum dün bu konuyu açmıştı.Eşim narsist olabilir mi?
Çok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma...www.kadinlarkulubu.com
Sonradan farklı üyeliklerine farklı farklı konular anlattığı ortaya çıkmıştı. Evli olmadığı halde evliymiş gibi anlatıyor, hala eşini suçluyor. Kısaca hayal dünyasında yaşayıp buraya konular açıp ortalığı karıştırıp gidiyor.
Canım ben çabalardım bir yerde kusur bulurdu kızardım yahu yaptığım o kadar iyi şeyi görmüyor musun derdim.sevmeden evlendiğim için her hareketin batıyor derdi.Yahu demek ki vicdansızmış boşanmış, boşanan boşanır yani vicdan meselesi. Valla bence bir de eşini dinlemek lazım, adama da böyle saplantılı davrandıysan işi zor.
Zaten şikayetçi olduğun bir adammış. Her şey güllük gülistanlıkken ayrılmamış ki.Canım çocuk var bebekndaha.beni bebek 8 aylıkken boşamasını kabullenemiyorum.
Yok ne terapisi, tek yaptığı burada konu açıp insanları çizgisinden çıkarmak. Başka birşey yaptığı yok yani.ay hatırladımbir konusunda çıldırıp bir daha bakmamıştım. zaten yazılarından aynı kişi olduğu belli.
keşke bir terapi falan alsa. obsesyonun sanırım en üst boyutunda.
Gerçekten vicdansız olduğu için mi boşandı sence?psikologum kendini suçlama sen şizofren de olsan bebeğin büyümesini beklerdi braz dedi.Yahu demek ki vicdansızmış boşanmış, boşanan boşanır yani vicdan meselesi. Valla bence bir de eşini dinlemek lazım, adama da böyle saplantılı davrandıysan işi zor.
E tamam seni sevmeyen bir adamdan kurtulduğun için mutlu olman gerekmiyor mu?Canım ben çabalardım bir yerde kusur bulurdu kızardım yahu yaptığım o kadar iyi şeyi görmüyor musun derdim.sevmeden evlendiğim için her hareketin batıyor derdi.
Dün gece hüngür hüngür ağladım şimdi de ağlıyorum.ben ona çok güvenmiştim sevmiştim.8 aylık bebekle beni bırakmamalıydı sevmiyorum diye
Yahu adam boşanmak istemiş boşanmış, haklı ya da haksız beni ilgilendirmez. Evet beklemesi gerekirdi ama belki de çocuk daha farkına varmadan boşanmak istedi senden. Nedenlerini bilemeyiz yani.Gerçekten vicdansız olduğu için mi boşandı sence?psikologum kendini suçlama sen şizofren de olsan bebeğin büyümesini beklerdi braz dedi.
Ailemle aram yok.üvey babayla büyüdüm.2 side öldü öz baba da üvey baba da.Zaten şikayetçi olduğun bir adammış. Her şey güllük gülistanlıkken ayrılmamış ki.
Senin yapamadığını yapmış, senin ondan kurtulmanı sağlamış, o sebeple kendini suçlamamalısın.
Kaybettiğin rüya gibi bir hayat, çok seven bir koca mıydı ki sanki
Maddi gelirin nasıl, çalışıyor musun? Nafaka alıyor musun? Ailenle aran nasıl?
O adam bir de profesör müydüBugüne kadar anlattıklarım hep gerçekti.ergen değilim senaryo da değildi hiçbiri.sadece yaşadıklarımı atlatamıyorum.ciddi bir yardıma ihtiyacım var.bursa yazmak beni ferahlatıyor.boşandım eşim profesördü.2.evliliğiydim.ilk evliliğinden de bir kızı var.yani adam geride 2 enkaz ve 2 çocuk bıraktı.gerçi ilk karısını çok sevmiş ama kadın bunu istememiş.bu da beni bıraktı.neyse beni de aranıza alır mısınız?
@Bloss. @benneyanginlargordum
Düşünce yapısına sahip olması için düşünecek organ lazımDün gelmeyeceğini söylememiş miydi?
Önce ben kovulmadan gideyim diyip ertesi sabah yeni üyelik almak nasıl bir düşünce yapısı çözemedim.
Yok ne terapisi, tek yaptığı burada konu açıp insanları çizgisinden çıkarmak. Başka birşey yaptığı yok yani.
Iyide sevmeyen bir insanı zorla tutamazsınız malesef .evet çok üzücü ama baştan belli değil miydi bu adamın böyle olduğu neyine evlendiniz bununla . Lütfen artık önünuze bakın umarım sevdiğiniz sevildiginiz bir hayatınız olur. Aileniz falan var mı onlar neredeler ?onlarla vakit geçirseniz biraz kardeş falan yada . Kendinize eziyet yeter bence çocuğada yazık böyleDün gece hüngür hüngür ağladım şimdi de ağlıyorum.ben ona çok güvenmiştim sevmiştim.8 aylık bebekle beni bırakmamalıydı sevmiyorum diye
Neden bebeğin masrafları için nafaka talep etmediniz?Ailemle aram yok.üvey babayla büyüdüm.2 side öldü öz baba da üvey baba da.
Bebek için sabit nafaka vermek istemedi bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisşni katşılarım dedi.ama bir oyuncak alsam onun parasını ben vermem kendine yaz diyor.bebeğe aldığı bişeyi yazıyor parasını benden alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?