Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kazık gibi saçlar :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Yardım edin su garibe ne olur.. banyoda kremli veya sampuanliyken tarayayim diyorum taragi koyuyorum öyle kalıyor tabiri caizse cikinca tarayayim diyorum ıslakken o da ayni sekilde..her taramamda sacimin yarisini kökünden söküyorum nerdeyse uclari da mahvoldu bu yüzden..kel mi kalıcam yoksa diye korkuyorum bana bir akil verin

Son düzenleme:
dökülme bahsettiğin gibi şiddetliyse kesinlikle doktora görünmelisin, bu kadar stres yapma,
yapacağı testler sonucu vereceği ilaçlarla tedavi olursun, sende kendin saf yağlarla bakım yap yumuşasın saçların.
saçın en büyük düşmanı stres.
benim saçlarım inanılmaz dökülüyordu, hamilelikten mi bilmiyorum ama geçti, bebe şampuanı kullanmaya başladıktan sonra durdu.

canım demek ki saçlarının neme bakıma ihtiyacı var biraz yağ karışımı yap maske saç açıcı sprey filan derken hallolur umarım

Bonacure acil kurtarma sıvı sprey kür, opak beyaz şişe senin ilacın bu, en sert berbat dolaşmış saçı bile 4 pıstta açar kendileri... Duşta tarama, duştan çıkınca bunu sık elinle yedir uçlardan yavaş yavaş başlayarak tara... O şampuanını da değiştir, nem vere bir şampuan lazım sana... Hiç bir şey yoksa elseve arısütlü şampuan kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…