Yardım edin su garibe ne olur.. banyoda kremli veya sampuanliyken tarayayim diyorum taragi koyuyorum öyle kalıyor tabiri caizse cikinca tarayayim diyorum ıslakken o da ayni sekilde..her taramamda sacimin yarisini kökünden söküyorum nerdeyse uclari da mahvoldu bu yüzden..kel mi kalıcam yoksa diye korkuyorum bana bir akil verin
dökülme bahsettiğin gibi şiddetliyse kesinlikle doktora görünmelisin, bu kadar stres yapma,
yapacağı testler sonucu vereceği ilaçlarla tedavi olursun, sende kendin saf yağlarla bakım yap yumuşasın saçların.
saçın en büyük düşmanı stres.
benim saçlarım inanılmaz dökülüyordu, hamilelikten mi bilmiyorum ama geçti, bebe şampuanı kullanmaya başladıktan sonra durdu.
Yardım edin su garibe ne olur.. banyoda kremli veya sampuanliyken tarayayim diyorum taragi koyuyorum öyle kalıyor tabiri caizse cikinca tarayayim diyorum ıslakken o da ayni sekilde..her taramamda sacimin yarisini kökünden söküyorum nerdeyse uclari da mahvoldu bu yüzden..kel mi kalıcam yoksa diye korkuyorum bana bir akil verin
Bonacure acil kurtarma sıvı sprey kür, opak beyaz şişe senin ilacın bu, en sert berbat dolaşmış saçı bile 4 pıstta açar kendileri... Duşta tarama, duştan çıkınca bunu sık elinle yedir uçlardan yavaş yavaş başlayarak tara... O şampuanını da değiştir, nem vere bir şampuan lazım sana... Hiç bir şey yoksa elseve arısütlü şampuan kullan canım.