fatsecret diye bir uygulamadan bakıyoruz canımHangi proğramdan bakıyorsunuz diyetkolik mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatsecret diye bir uygulamadan bakıyoruz canımHangi proğramdan bakıyorsunuz diyetkolik mi
Tamamdır cnm bende ondan bakıyorum bide diyetkolik var onda çok detay yokta o yüzden sordum teşekkürlerfatsecret diye bir uygulamadan bakıyoruz canım
Ohh afiyet olsun☺Bende avuç içi kadar ayçekirdeği bi tuzlu bi kakaolu kurabiye yedim :) valla güzel oldu he.. kb puanı 46 kalori ise 1250 oldu :)
Kakaolu olanı midem almadı sadece tuzlu kurabiye yedim :))) küçülen midemi seveyim emi :)))Ohh afiyet olsun☺
Ohh ne güzel minnak mideli olcaz hepimizKakaolu olanı midem almadı sadece tuzlu kurabiye yedim :))) küçülen midemi seveyim emi :)))
Oh oh mis ne güzel dimi yiyip yiyip kilo veriyoruz :)))Çayın yanına ceviz fındık yedim bir tanede küçücük kurabiyetoplam kb 47 kalori ise 1000 de kaldı gün kapandı agıza kilit
![]()
Kb kesince kalori doldurmakta zor oluyoOh oh mis ne güzel dimi yiyip yiyip kilo veriyoruz :)))
Of of of hıza bak maşallahKızlar sabah tartıldım -500 daha gitti çok şaşkınım ve mutluyum.
maşallah çok iyiKızlar sabah tartıldım -500 daha gitti çok şaşkınım ve mutluyum.