Kızlar biliyorsunuz görümcem anneme laf söyledi demiştim kürtaj oldum gelmedi bile.. Aramızda çok iyiydi tek sıkıntı benim aramamammış :)) ondan gelmemiş istemiyorum sanmış oysa hep görüşürdük kv ağlıyor hep kardeşler küsmesin diye eşim konuşuyo bu arada karışmadım bebeği öldü gelmedi ama karışmadım.. Kayın babam çok karışıyor barış, sen alttan al ara diyo siz olsanız en kötü gününüzde yanınıza gelmeyeni arar mısınız? İçim az yumuşasa bile çok karışıp hep karşıp savundukları için istemiyorum ve söylenen sözler aklıma geliyor en kötüsü bebeğim benden alınırken gelmemesi ki iyiydik kötü bile olsak abinin çocuğu ya.. Ben mi ince düşünüyorum? Ki tehlikem hep vardı sadece bir kez uğradı yanıma onda da bizde misafir var diye gelmeye bilir iyi günde ama kötü günde keşke destek olsaydı çoook ihtiyacım vardı çünkü çok korkmuştum ve ilk hamilelik haberini bile paylaşmıştım sizce ben mi fedakarlık yapmıyorum kb öyle diyor oysa ben eşim üzülmesin diye ayağına gidip suçum yokken özür dileyen insanım eşim bile hep söyler ama doldum artık yanlışım var ise gösterin kızlar lütfen
Gerçekten kafama takmıyorum kayın babamın hep karışması beni bitiyor kırmak istemiyorum ama çok uzatıyor herkes herkesle görüşmek zorunda değil.
Üstelik eşinin telefonundan beni silmiş görümce sebep yokken yine
Gerçekten kafama takmıyorum kayın babamın hep karışması beni bitiyor kırmak istemiyorum ama çok uzatıyor herkes herkesle görüşmek zorunda değil.
Üstelik eşinin telefonundan beni silmiş görümce sebep yokken yine