Kızlar yine ben, inanın uyuyamıyorum. Artık bıktım. Önceden bahsetmiştim düğünü ertelemek istiyorlar diye. Şuan düğünüme çok az kaldı ve bence hala şanslarını deniyorlar. Ne hevesim kaldı ne bişi. Ciddi ciddi evlenmeyelim demek istiyorum artık. Konuya gelirsek. Kızlar şu zamana kadar nişanlımın ailesi düğün mevzularını hiç bir zaman açmadı aileme. Yani bir araya zaten az gelen iki aile bu konularla ilgili sadece bir kere konuştular. Şimdi de babasının Oğlu düğün istemesin diye Son çırpınışlarına şait oluyorum. Oğlunu çok iyi tanıyan bir baba Profili var karşımda. Böyle davranarak oğlunu üzdüğünün ve onu vicdan yaptırarak kendi parasını harcamasını isteyen bir baba. Bu baba ki bize her defasında dönün artık zamanı diyen.(yurt dışında yasıyorduk işimiz arkadaşlarımız kirada da olsak bir evimiz vardı) Her defasında umutlarımızı yeşerten ama hayal kırıklıkları yaşatmayı bilen bir baba. Daha düğün olmadan küçük kardeşi için sana birşey yapamıyorum ama ona yaparsam kendimi kötü hissederim diyen bir baba. Ne ev hazırlıkları ile ne düğün hazırlıkları ile ilgilenmeyen bir baba. Ama konuşmaya geldimi bülbül çok samimi sevgi gülücükleri öpücükleri saçan bir baba. Düğünün parasını elinize sayalım gidin tatil yapın şu bu diyorlardı bizde gelmeden kendi paramızla güzel bir tatil yaptık. Ama evde dolaşan laflar hep aynı düğün gereksiz bir nikah yapsaydınız yurt dışında bitseydi
Buraya gelince bir yemek verirdik falan filan (bu arada aynı lafları benim babamda yapıyor ama ben zaten ona güvenip gelmedim buraya annem sagolsun herseyime koşturuyor) Yani şuan ben nişanlıma bunları desem nişanlım bunların hiç birini kabul etmez. Kendi kendini yiyip bitiriyor. Siz olsaydınız napardınız??
Buraya gelince bir yemek verirdik falan filan (bu arada aynı lafları benim babamda yapıyor ama ben zaten ona güvenip gelmedim buraya annem sagolsun herseyime koşturuyor) Yani şuan ben nişanlıma bunları desem nişanlım bunların hiç birini kabul etmez. Kendi kendini yiyip bitiriyor. Siz olsaydınız napardınız??