• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kbal Grpnar ile hayatn iinden

kopyalayim ben facebook linli vermek yanlis olabilir belki

serkanin ablasiym diyor bunu yazan kisi
neyi anlamak istemiyorsunuz?kimse bara-pavyona gidiyor diye suçlanmıyor.gece dışarı çıkıyor diye de suçlanmıyor.nasıl yanlı bakarsınız bu kadar..nasıl elinizi vicdanınıza koymazsınız?ortaya çıkarmaya çalıştığımız şey benim ve ailemin başından beri karşı tarafın söylediği yalanlar..sırf erkek tarafıyız diye bunlar suçlu asın kesin diyemezsiniz..sırf erke olduğu için serkan yapmıştır diyemezsiniz?Allaha inancından banane..bizi ilgilendiren Allah a inancı değil ki...Allah a inançlarını kaybettikleri yerin bağlı bulundukları her ne örgütü ise oranın kardeşime zarar verip vermediği..verip veremeyeceği..
galeride amelelik yapıyormuş..hadi yaa..dönüpte profil sayfama bir baksanıza amelelik yapacak tiplerdemiyiz herhangi birimiz hem de sülale boyu...elinizi vicdanınıza koyun..hiç mi bir dişi erkeğe zarar vermedi görmediniz okumadınız..bana bize veya ispatlayabilirmisiniz Buketin Serkan a zarar vermediğini..morg morg dolaşıp tek tek ölüleri araştıran biziz..bunu anlayabilirmisiniz siz..morglarda kardeşinizin ölüsünü aradınız mı siz?o duygunun ne olduğu bilirmisiniz? ya yakup bey siz..morglarda buketi aradınız mı?hayır ne münasebet değil mi?ya allahaşkınıza anlamıyorum ben..aranızda erkek olanlara sözüm..sırf erkek olarak suçlanmak ne kadar doğru olur..siz söyleyin..bir düşünün..ortadan kaybedilen ve belki de asıl zarar gören sizsiniz ama kız tarafı duygu sömürüsü yapıyor diye sizi bırakıp içinde bulunduğunuz durumu insanlarda bir de atıp tutuyor..aileniz nice olur söylesenize..elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin..
dünde tanık oldunuz..herkes Buket görüyor..Serkan nerde hiç aklınıza geldi mi?kuş olup uçtumu bu adam..amelelik bile yapsa birileri görecek değil mi?bakkal, market,berber, komşu, mahallenin delisi neyse artık ama biri görecek değil mi?neden herkes Buketi görüyor...neden Serkan yokkkk...nerde bu adam.ne yapıldı ona..NE YAPILDIIIII..Bizim aradığımız cevap bu hepinize söylüyorum yorum yapan herkese..
sizlerden biri iddia edebilir mi serkan Buketi almaya eve gitti ve görüldü Serkan a da böylelikle bir şekilde zarar verildi ve Buketi saklıyorlar yada Buket bu boşluktan yararlanıp kaçmadı can korkusuna..ya da diyebilirmisiniz ki biz hiç kadının erkeği öldürdüğüne tanık olmadık böyle bir şey olmamıştır Serkana diye..ispatlayın bana o zaman..bizim derdimiz bunlar..bize ne kim nereye giderse gitsin..biz canımızın peşindeyiz ey ahaliii...CANIMIZIN PEŞıNDEYıZ...
bakın size duygu sömürüsüde yapmıyorum kendimi cici göstermeye de çalışmıyorum..canım acıyor ve aynı şekilde de davranıyorum..sakın sadece erkek yapar, yapmıştır diye akıbeti olmayan insanları hiç biriniz suçlamayın..sap döner keser döner gün gelir hesap döner..bunu da unutmayin

bunuda burcin yazmis

''yasemin hanım çok farklı bir şekilde tanıtılan ablayı tanımıyorsanız bu fikre nasıl sahip oldunuz öğrenebilirmiyim?

siz yakup bey yukarda aileme karşı bulunduğunuz iddianızı ispatlayamazsanız şayet hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız..
ayrıca ıkbal hanım dahil herkes çok güzel dayak yemiş arkadan giren bir grup tarafından..o grubun içinde siz de varmıydınız?''
burayi ablasinin yazindan alinti yapmis
dediğiniz gibi Leyla Hanım insanlar vicdanlarıyla değil de akıllarıyla yorum yapıyor bakıp izliyolar tanımaları önemli değil orda herkes kendisini çok güzel tanıtıyor saten öyle değilmi ?
yargımı ? güldürmeyin beni şimdiye kadar o kadar çok bekledimki yargıya gitmeniz için elimden ne geliyosa yaptım zamanında küfür bile ettim ama nafile ispat istemişsiniz Yakup tan ispat ıda diğer sayfaya yazdım 4 ay sonunda burayı bulup gelmişsiniz ama gelişinizin muhteşem olacağını düşüp her sayfaya ayrı ayrı yazmak istediniz sanırım ıkbal Hanım ı çok geri görüyosunuz ıkbal Hanım dövülseydi şu anda ben burda olmazdım aynı zamanda arkadan giren bir grup ta kameramanlar yönetmen ve güvenlikten ibaretti siz beni güldürdünüz teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda beraber güleriz ..:)

google dan serkanın resmini arattır canm.. muzaffer serkan esen -buket fln yaz.. açtın mı yahu akannehir cesarete bak bu saatte :1ninca:

yaaa ben cesaretliyimdir, hepsine baktım fotoğrafların ama serkanı bulamadım hala, gece yarısı bu kadar oluyo akannehir

ben ilk anda bakmisdim resme aslinda azda olsa benziyor ama sunu goz onunde bulundurun cenesi kirilmis disleri kirilmis ve su altinda kalmis deniz suyu tuzlu oldugundan dolayi ceset disari cikarildigi anda cok cabuk bir sekilde deforme oldugunu biliyorum , ayrica ben ilk zamanlarda demisdimki serkan oldu diye ve halen ayni fikirdeyim kiz tarafin bu isde parmaklarinin oldugunu.Birde volkan cok sakin cok sogukdu deniliyor ya benim esiminde basinda bu tur bir olayin icinde bulundu ablasini esi oldurup kanala atmis ve sonrasi ablaniz kayip evden kacdi diye aramalar yaptiriyor burda sanslilarki burda ihbar olayi buyuk oldugundan bir haftanin icinde kanaldan ablasinin cesedini buluyorlar ve diger ablasi annesi babasi yani tum aile derki esim hic aglayamamis gayet sogukmus olayin sokuyla idrak edemiyorlar o yuzden ben volkanin o durumuna takili kalmiyorum bazen erkeklerde bu oluyor ve esim nezaman izine gitti ve ablasinin mezarini goruyor ozaman isde bende yanindaydim agliyor hepside dedi esim icin ilk defa aglayabildi dediler , birde bugun face de gurubu bugunki yayin boyunca takip etdim hic bir ozbudak ailesinden biri bas sagligi veyahut teseli edecek hic bir cumle kelime yok yazmamislar buda supeli bir durum ben iyice bunlardan supeleniyorum allahim bana gunah yazmasinda yabani yabanciyi oldurmuyor yine yapan varsa yakinindan baskasi cikmiyor genelde olaylara bakarsanizda hep o sekilde oluyor bakalim simden sonra neler olcak cinayet masasi ele aldi artik guluzar ozturkun olayi gibi cabuk cozulecegine inaniyorum ( aileden supelenme nedenim halen buketin kullandigi pc yi polise teslim etmemisler 2. de bide pc yandi denmis bugun ikbal biraz o konun uzerine gidince muzaffer bey sert cikismya basladi ya lafimi kesip durmayin beni konusdurmuyacaksaniz vs..... sozler kullanmaya basladi CADIARZU

lekker basini sag olsun cok zor bir durum..
bende sirf bu facebooktaki seyleri takip icin önce kardesminkinden girdim sonra kendiminkini actim kullanmiyordum..birisi yazmis su netlog mu ne ordaki konusmalarinda 2007 de yazismislar ama bunlar kaybolmadan 3-4 ay icinde tanistiklarini söylediler..yani pc böyle bir yanlis yapamaz sanirim saatte problem olursa tarihte olmaz sanirim...
aslinda acik iki seyden biri ya intihar etti ya da öldürülüp atildi oraya zorla attilar hersey olabilir..
dedigim sey buketle intihara kalkisti kendi atladi buket atlamadi gitti yada buket birsey yapti ki hala ortalarda yok

intihar etmiş olsa çenesi dişi kırılmaz ayrıca çırılçıplak atlamaz suya bencemirmirmirmirbu arada çok kötü grip oldum zorla uyumaya çalıştım ama sabaha kadarda serkan ve buketle uğraştım her daldığımda onları gördüm rüyamda

resimlerin yerini buldum ama cesaret edip de bakamadım... yoksa günlerce aylarca aklımdan çıkmaz...
çünkü ben bir kere komşumuzun cenazesini görmüştüm kalp krizi geçirmiş ve saatlerce güneşin alnında kalmıştı. onun yüzünü de tesadüfen görmüştüm torunlarına açmılardı ben de çocuklarım inşallah yanında değildir diye bakınırken görmüştüm sonra aylarca psikolojik tedavi gördüm... ve bazan hala korkarım...

ben ilk anda bakmisdim resme aslinda azda olsa benziyor ama sunu goz onunde bulundurun cenesi kirilmis disleri kirilmis ve su altinda kalmis deniz suyu tuzlu oldugundan dolayi ceset disari cikarildigi anda cok cabuk bir sekilde deforme oldugunu biliyorum , ayrica ben ilk zamanlarda demisdimki serkan oldu diye ve halen ayni fikirdeyim kiz tarafin bu isde parmaklarinin oldugunu.Birde volkan cok sakin cok sogukdu deniliyor ya benim esiminde basinda bu tur bir olayin icinde bulundu ablasini esi oldurup kanala atmis ve sonrasi ablaniz kayip evden kacdi diye aramalar yaptiriyor burda sanslilarki burda ihbar olayi buyuk oldugundan bir haftanin icinde kanaldan ablasinin cesedini buluyorlar ve diger ablasi annesi babasi yani tum aile derki esim hic aglayamamis gayet sogukmus olayin sokuyla idrak edemiyorlar o yuzden ben volkanin o durumuna takili kalmiyorum bazen erkeklerde bu oluyor ve esim nezaman izine gitti ve ablasinin mezarini goruyor ozaman isde bende yanindaydim agliyor hepside dedi esim icin ilk defa aglayabildi dediler , birde bugun face de gurubu bugunki yayin boyunca takip etdim hic bir ozbudak ailesinden biri bas sagligi veyahut teseli edecek hic bir cumle kelime yok yazmamislar buda supeli bir durum ben iyice bunlardan supeleniyorum allahim bana gunah yazmasinda yabani yabanciyi oldurmuyor yine yapan varsa yakinindan baskasi cikmiyor genelde olaylara bakarsanizda hep o sekilde oluyor bakalim simden sonra neler olcak cinayet masasi ele aldi artik guluzar ozturkun olayi gibi cabuk cozulecegine inaniyorum ( aileden supelenme nedenim halen buketin kullandigi pc yi polise teslim etmemisler 2. de bide pc yandi denmis bugun ikbal biraz o konun uzerine gidince muzaffer bey sert cikismya basladi ya lafimi kesip durmayin beni konusdurmuyacaksaniz vs..... sozler kullanmaya basladi CADIARZU

sizinde başınız sağolsun bacım... çok zor iş bunlar allah kimsenin başına vermesin... ama bende sana katılıyorum bu işde doğrudan olmasa da dolaylı olarak buketin ailesinin bi parmağı var gibi geliyor banada...

intihar etmiş olsa çenesi dişi kırılmaz ayrıca çırılçıplak atlamaz suya bencemirmirmirmirbu arada çok kötü grip oldum zorla uyumaya çalıştım ama sabaha kadarda serkan ve buketle uğraştım her daldığımda onları gördüm rüyamda

ya ben resimlere bakmadigim halde gece korktum uyuyamadim..isigi acik biraktim sonra kapayim dedim,odanin kapisini actim pcyi aick biraktim biseyler izlerken uyumusum ama rüyamda hep birsey gördüm..
birde serkanin bazi sitelerdeki yazilarini filan okuyunca cok degisik ya ölmüs bir insan ya tuhaf üzüldüm

gulbeseker ve reyyan_06 cnlarim cok sagolun evet bu tur olaylar cok zor bekliyecez ve gorcez bakalim neler cikacak evet reyyan cnm 2007 yazismalari ortaya cikdi diye okudum gurupda ve hatda buket ela su kot isim kullaniyor ve eger bu dogrulanirsa demet yalan soyluyor ve dunde demiski buket hakkinda sinirle oldurmusde olabilir diye bir soz etmisdir dune kadar serkani sucluyorlardi simdi ne yone saptircaklarini sasirdilar ben polislerimize guveniyorum gorunde bakin bu olayda cok sey cikacak:hulya:

2 gündür isliyemedim neler olmuş yaaaaa

link verin bend ebi bakım ya resme...
asayişin kayıp cesetler bölümüne baktım dayanamadım cesetleri görmeye.
ama serkan ın resminide merak ediyorum...

Allah sabır versin ailesine. Helede o anneye...

resimlerin yerini buldum ama cesaret edip de bakamadım... yoksa günlerce aylarca aklımdan çıkmaz...
çünkü ben bir kere komşumuzun cenazesini görmüştüm kalp krizi geçirmiş ve saatlerce güneşin alnında kalmıştı. onun yüzünü de tesadüfen görmüştüm torunlarına açmılardı ben de çocuklarım inşallah yanında değildir diye bakınırken görmüştüm sonra aylarca psikolojik tedavi gördüm... ve bazan hala korkarım...

canım bencede hiç bakma
ben bile elimle ekranın foto olan kısmını kapattım bilgileri gördügümde serkanın fotosuna baktım ...
ama bakmaaaaaaaaa
ölünün yüzü soguk gerçekten

Back
X