• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kbal Grpnar ile hayatn iinden

ikbal simdi diyemiyoruz filan dedi acaba sorguya filan mi alindilar ama böyle birsey olsada denilmez mi bilmiyorum ya müge bu tür seyleri diyor ama ikbal hepdiyemem diyor

bu havvada maşallah dünasını bitiripte gelmiş 16 yaşında.makyajına saçına başına hiç değinmiyim:bbo:

ya hic deme valla ben 25 yasidnayim böyle degilim sac rengimi acaba beni oldugumdan büyük gösterir mi diye düsüne düsüne degistiriyordum simdi artik kendi haline biraktim..bu kiz 16 yasinda ama 16 yasin hic havasi yok insallah aklini basina almistir

ya ikbal reklamdan dönüste ne dedi?neyin faksini bekliyor tam faks dedi öyle actim

sorgulama hakkında konuşup konuşamayacağı için haber bekliyo galiba.yani serkanın durumu hakkında

ya %99.9 bukette öldü bana göre.taş değil ya bu bi şekilde haber verirdi.yada demetle konuşuyo olabilir

ben on gün öncede yazmistim buraya bana öldüler gibi geliyor diye,buket inde sag olduguna hic inanmiyorum.bugünkü programa bakamadim ben ,yani kanal 7 demet baska kanalda cikti diyemi artik yasak koydu yada olay toparlanana kadarmi biri lütfen beni aydinlatsin geceyi bekleyemeyecegim.

resmi bende gördüm,yüzde bin besyüz serkan,kizlar cenesindeki benine hic dikkat etmedinizmi yaa,bazilari benzemiyor demiste.

bende benzetemedim pek yaff çenesinede bakamadım korktum açıkcası ama olmamasını temenni ederim

bu olay sanki o kibristan olan cocuk vardiya onda dügümlenecekmis gibi yaa,bilmiyorum ama bu cocuk bukete karsi ilgi duydugunu ve buketinde serkana ilgisi oldugunu bildigi icin birseyler yapmis olabilirmi acaba.cünkü en son buketle görüsen o.ayni sekilde demettende huylaniyorum yaa,o kizin rahat tavirlari delirtiyor beni.dur bakalim bu olayin altindan cok seyler cikacak.

bu olay sanki o kibristan olan cocuk vardiya onda dügümlenecekmis gibi yaa,bilmiyorum ama bu cocuk bukete karsi ilgi duydugunu ve buketinde serkana ilgisi oldugunu bildigi icin birseyler yapmis olabilirmi acaba.cünkü en son buketle görüsen o.ayni sekilde demettende huylaniyorum yaa,o kizin rahat tavirlari delirtiyor beni.dur bakalim bu olayin altindan cok seyler cikacak.

ama çocuk böyle bişey yapsa bu kadar rahat davranmazdı diye düşünüyorum birde o tarihten beri türkiyeye giriş yapmadığını söyledi
tabi yalanda olabilir CADIARZU

Back
X