- Konu Sahibi gulbeseker
bu arada iki sevgili 11 aydır kayıp diyip duruyolar ama serkanın cesedinin bulunma tarihi 23.11.2008 vede cesedi bulundu dedikleri tarih 24.11.2009 nasıl 11 ay oluyo çocuk öleli 12 ayı geçmiş anlamadım burasını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazik yazik,ikbalde reating kurbani oldu.iki gündür oyaliyorlar.onlarda biliyorlarki bu buket serkan meselesi insanlarin cok dikkat cektigini ve buketinde ölüsünün bulundugunu hemen söylerlerse reatingin düsecegini,baska konularin bu kadar takip edilemeyecegini bal gibide biliyorlar.sahsen ben bu olay icin sirf takip ediyorum.olay cözüme baglanirsa bir daha asla izleme gibi bir düsüncem yok maalesef.
yazik yazik,ikbalde reating kurbani oldu.iki gündür oyaliyorlar.onlarda biliyorlarki bu buket serkan meselesi insanlarin cok dikkat cektigini ve buketinde ölüsünün bulundugunu hemen söylerlerse reatingin düsecegini,baska konularin bu kadar takip edilemeyecegini bal gibide biliyorlar.sahsen ben bu olay icin sirf takip ediyorum.olay cözüme baglanirsa bir daha asla izleme gibi bir düsüncem yok maalesef.