• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kbal Grpnar ile hayatn iinden

buket denen kızı kaçırdığı söylenen ahmet diye bir adam aradı.Kızları alıp kötü işler yapan biri.O tam buketle ilgili şeyler söyleyecekti ıkbal hanımın şeker hastalığı varmış sanırım o yüzden fenalaştı.Reklamdan sonra ıkbal Hanım çıktı ekrana ama programın süresi dolduğu için kapatmak zorunda kaldılar.Daha sonra Ahmet denen kişinin telefonla bağlanacağını ve konuşacaklarını söylediler.konuşulanlar hepsi bugün yayınlanacakmış

bencede kurgu degil cunku duyduguma gore gecen sezon mugeyede cikmislar sonuc alamayinca bir kac kanalada bas vurmuslar burdan cvp gelince bura cikmislar :hulya:

bulunmus mu ayyy ben serkan öldü diye bekliyordum ama inanamadim kim dedi ki canim zahmet olmazsa bi yazarmisin ben haber vakti geldimi izlemiyorum

yok canım öldüğü kesin değil.bi gazeteci aradı haber yapmış.tam buketin kaybolduğu zamanlarda bi kız cesedi bulmuşlar denizde robot resmini çizmişler kız bukete benziyo.DNA testi yaptırıp öyle anlıcaklarmış o olup olmadığını.bana o olabilir gibi geldi.

anladim canim sagol yazdigin icin insallah degildir ne olursa olsun insan ya kiz bunalimdaymis zaten

öyle tabi zor bi durum allah kimsenin başına vermesin.gerçi bulunan kızda hamileymiş 4 haftalıkmış galiba ve intihar değil öldürülmüş.

şu buketle serkan artık rüyalarıma girecek..o ölen kız bence buket değil. 2008 de ölü bulunmuş o.oysa şimdilerde iddialı telefonlar var bukete dair. dalga geçen,yön saptırmaya çalışanları saymıyorum

bana sanki ikiside ölmüs veya öldürülmüs gibi geliyor.cünkü öyle olmasa bir sene olmus ve ailesi daha önce baska yerlerede cikmislar simdiye kadar en azindan bulunmak istemeseler bile yayina baglanip yada direkt ikbali arayip bizi aramayin derlerdi.bi düsünseneniz anne baba yikilmis durumda,baba isine gidemiyor,zzaten maddi durumlari iyi degil yayinda adeta yalvariyorlar,hangi insan ne olursa olsun dayanamayip yayina baglanirdi.anne zaten bitmis bir vaziyette.ben bazen kendimi düsünüyorumda asla dayanamazdim.elbette temennim insaallah ölmemislerdirde yakin zamanda bulunurlar.

hala bulamdılar şu kız ile oğlanı... şimdi birde yurtdışından bulana yerini bilene 10.000 euro ödüller yağıyor...

yok ölmemis en azindan simdlik bilinmiyor o ölü bulunan kiz degi..
benim sey hosuma gitti ikbal gelen her maili okuyor bide elestri olsada okuyor söylüyor birde acikca cok hosuma gitti gecen hamile kadina cok sey yapmisti ve gelen elestri maillerini okudu cevap verdi kendince birde sanirim kendide mail sahiplerine dönüyor yani bir sekilde geri yaziyor o hosuam gitti hani okudugu belli iyi yada kötü herseyi söyleyebiliyor

Back
X