• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kbal Grpnar ile hayatn iinden

ben bu kızın ablasını çok aşırı sinsi buluyorum babalarını sinirli gibi gösteriyorlar ama bence adam baş edemediğinden sinir olmuş öyle kızlar yanı bence o kızda hayatta ve izleyip eminim ailesiyle dalga geçiyordur analarıda sessiz vur elinden al tipli ama bence oda bişeyler biliyor ya babaya söyleyemedikleri bir gerçek var yada kız kötü yolda başka seçenek düşünemiyorum ama ablada bitecek herşey pek güvenemiyorum cümlelerine insan kardeşi kayıpken nasıl o kadar soğuk kanlı olur kafayı yer insan onda hiç tık yok aile tam bir sinir hastalığına kalmış iletişim zaten yok geçen bi programda gösterdi kavga olmuş bi ara baba kızına o başkasına anaları desen hepten bi tuhaf birbirine vuran vuranaymış ne biçim bir aile anlamadım sorumsuz sevgisiz sinir hastalıklı bağlılık yok nasıl insanlar yatişiyor ülkeize böyle ailelerin elinde anlamadım ki baba desen dünyadan bir haber kim ne derse ona hee diyor reislik diye bişeyi söz konusu değil arkasından bi dolaplar dönmüş ama ne??*....:uhm: olan kaçan kıza olacak :mymeka:

ben bu kızın ablasını çok aşırı sinsi buluyorum babalarını sinirli gibi gösteriyorlar ama bence adam baş edemediğinden sinir olmuş öyle kızlar yanı bence o kızda hayatta ve izleyip eminim ailesiyle dalga geçiyordur analarıda sessiz vur elinden al tipli ama bence oda bişeyler biliyor ya babaya söyleyemedikleri bir gerçek var yada kız kötü yolda başka seçenek düşünemiyorum ama ablada bitecek herşey pek güvenemiyorum cümlelerine insan kardeşi kayıpken nasıl o kadar soğuk kanlı olur kafayı yer insan onda hiç tık yok aile tam bir sinir hastalığına kalmış iletişim zaten yok geçen bi programda gösterdi kavga olmuş bi ara baba kızına o başkasına anaları desen hepten bi tuhaf birbirine vuran vuranaymış ne biçim bir aile anlamadım sorumsuz sevgisiz sinir hastalıklı bağlılık yok nasıl insanlar yatişiyor ülkeize böyle ailelerin elinde anlamadım ki baba desen dünyadan bir haber kim ne derse ona hee diyor reislik diye bişeyi söz konusu değil arkasından bi dolaplar dönmüş ama ne??*....:uhm: olan kaçan kıza olacak :mymeka:

aynen katiliyorum cnm sana halende kizlari ne soylerse onlari dogru biiyor ben bugun facebook da 3 kizininda sayfalarina bakdim agzim ucukladi buyukden baslayim demet in :397 arkadasi var masallah allah bereket versin kayip olab buket in :60 tane en azi ve normali diyorum iclerinde o kucuk cadi varya buyumusde kuculmusun tam 913 tane arkadas listede :1shok: yani yazik o babaya cabaliyor allahim korusun yarabbim yani anlyacaginiz yazik ediyorlar isde olan anaya babaya oluyor o kucuk cadiya acayip sinir oluyorum kendini bisiy saniyor zavallim isde:oklava:

bence de burada düğümü kızlar çözecek ama ağızlarındakibaklayı bir türlü çıkartmıyorlar...
bunları daha önce mügede almıştı
ama sanırım bunların ne halt olduğunu anladı da bırakmıştı konuyu...
bence ikbal de bırakmalı bunların peşini
belki de çoktan bırakacak da babaya acıyor onun için sonuna kadar devam etmek istiyor....

dedigin gibi serkan oldu buketde yasiyor demisdim bukete yaklasildikca demetin hal ve tavri degisdi cok tedrginlesdi yaklasdik denildikce yuzu endise doluyor bu ablada bsey var ama anlamadim

ya bu sekan buket olayıda nedir böyle..bunlar neden kayboldu..nereye gitti böyle..olayın altından ne çıkacak merak ediyorum

yenı gordum burayı
ıkbalı severdım
ama kanala gore kılıgını kıyafetını durusunu degıstırıp durdugu ıcın artık sempatımı yıtırdım
programını da ebru dıye bı kadının programı vardı ona benzetıyorum

ben de bakıyorum programa sanki yaklaştılar buketi bulmaya gibi geliyor.. ama serkan büyük ihtimal öldürüldü gibi .. bakaliii ne çıkacakk ikbalin dediği gibi kaydirigubbakcemile3

ikbali bnde seviyorum ama o gülen yüzü bu programlara yakışmıyor.farklı bir format lazım

tmm kabul ediyorum eskisi gibi sert degil ben onceki programinida izlerdim ozamanlar tavrini cok guzel koyardi simdi okadar koyamiyor yumsamis azcik ikbalim ama ben onun guler yuzude yakisiyor misal bazi insanlar skntisini gulerek yansitir misal ben hihihihiiii cok stresli oldugumda uzuldugumde sinirlendigimde herseye gulerim gorseniz hihihihiiiiii bazen ben bile deliriyormuyum ne diyorum mafoldumben

yenı gordum burayı
ıkbalı severdım
ama kanala gore kılıgını kıyafetını durusunu degıstırıp durdugu ıcın artık sempatımı yıtırdım
programını da ebru dıye bı kadının programı vardı ona benzetıyorum

canim ikbal zaten hicbir zaman öyle cok uc noktalarda giyinmedi ki..trt de yaparken ayni sekildi ben ikbali sadece bir kere japone kolla gördüm oda gecen sene kanal 7 de aksam bir program yapiyordu ondaydi....
ikbal zaten kendi tarzinda giyinen bir bayan ben ankarada da gördüm ayni sekildi bence o konuda yanlis düsünüyorsunuz...
iyi hos bir bayan ama bu program degisik yni ikbale yakismiyor gibi yinede bakiyorum o arada anlattigi seyler hosuma gidiyor

ikbal çok bilmişlik taslayan biri ..

dogru kanalına göre kılık kıyafet giyiyo.
öyle uc noktalarda giymedi. ama çok bilmişligi beni delirtiyo..
telefı-onda konuşanlara hemen bilmişlik taslayıp susturuyo.:olmaz:

haftalardır şu demet denen kızı bulamadılar ikbal'in psikolojisini bozdular bence :bbo:

ay yazik ikbal bayildi kadin stresden iyice kotulesdi gul hastalikdan sonra bide bu bayilmasi allah yardimcisi olsun kiyamam

Back
X