Kbb/Plastik Cerrah???

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
Merhaba kızlar ablamın burnunda kemik eğriliği var bu yüzden nefes alamıyor ve şiddetli geniz akıntısı oluyor uzun yillardir ama artik kurtulmak istiyor. Görüntüsünden de memnun değil. Sizce KBB yemi yoksa plastik cerrahami olmali?
Plastik cerrah kemik sorununu düzeltirmi? Birde Erzurum' da on erebileceğini iyi bir KBB/Plastik cerrah varmı? Sizlerin fikirleri çok önemli. Şimdiden tesekkur ederim.

Sağlık sorunlarınız olduğu için KBB derim. Estetikten anlayan iyi KBB'ler var bir kaç isimle görüşün içinize sineni seçin.

Ben çok iyi bir plastik cerrah derim 3 4 bbci dışında asla ve asla KBB olmaz 2 kere kbbciye oldum şuan byrnum yok

Benimde kemik eğriliği vardı hem onun için hemde kemeri düzeltmek için (septoplasti ve rinoplasti) ameliyat oldum Kbb doktoruna, ben kbb derim ama iyi doktora denk gelmek iki branş içinde önemli.

Bence plastik cerrah derim 10 sene önce kbb oldum burnumu mahvetti 5 hafta önce yeniden plastik cerraha oldum çok iyi düşünüp tercih yapın

Kizlar bisey sorucaktim ameliyat olan arkadaslara konuyla alakasiz birazda tuaf olucak ama
bu burun ici kil sorununu nasil cozdunuz ameliyattan once ben normalde karismiyorum ama bunlarin temizlenmesi gerekiyormu

Kizlar bisey sorucaktim ameliyat olan arkadaslara konuyla alakasiz birazda tuaf olucak ama
bu burun ici kil sorununu nasil cozdunuz ameliyattan once ben normalde karismiyorum ama bunlarin temizlenmesi gerekiyormu
Tatlim ben ameliyata girmeden once makasla temizlemeye calistim ama sanirim doktor da temizlemis

Bu soru nerden aklınıza geldi yahuu:))) dr ameliyat öncesi hiçbişey söylemedi, ameliyatta nası gerekiyorsa ne kadar kesilicekse onlar yapar zaten bence siz yapmayın.

Bu soru nerden aklınıza geldi yahuu:))) dr ameliyat öncesi hiçbişey söylemedi, ameliyatta nası gerekiyorsa ne kadar kesilicekse onlar yapar zaten bence siz yapmayın.
Inananin her detayi dusunuyorum ameliyatla ilgili
Buda aklima geldi hani sonra dr rezil olmayalim dedim. Ben normalde almam ama pek cok kisi orayi temizliyor bana dogru gelmiyor. Ama ameliyat oncesi temizlemek gerekirse temizliyim, Olanlarada sorayim dedim nasil temizlediler.

Anladim cimbizla tehlikeli oluyor bide cok acitiyor galiba. En iyisi makas.
Cimbizla olmaz aynen makasla .Doktorum demisti kesebilirsen makasla temizlemeye calis bisturi ile temizlemek zorunda kalirim oda burun ici killarini diken gibi cikarir rahatsiz eder seni.

Kızlar gözünüzü açın biz türk kiziyiz çoğu dr da hasta da bunu görmüyor kemer kemik bizi ifademizi yüzümüzü guzel gösteriyor alın size kanıtı gidip drlara kavis istemeyin ben istemeden yapmaya kalkmış drum o da burnumu yok etmiş cok dikkat edin benim gibi burnunuzu parcalattirmayin sedef avcı da burun ameliyati olsaydi cok çirkin olurdu

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-05-21-36-34.png
    Screenshot_2015-12-05-21-36-34.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_2015-12-06-06-37-26.png
    Screenshot_2015-12-06-06-37-26.png
    193,8 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar gözünüzü açın biz türk kiziyiz çoğu dr da hasta da bunu görmüyor kemer kemik bizi ifademizi yüzümüzü guzel gösteriyor alın size kanıtı gidip drlara kavis istemeyin ben istemeden yapmaya kalkmış drum o da burnumu yok etmiş cok dikkat edin benim gibi burnunuzu parcalattirmayin sedef avcı da burun ameliyati olsaydi cok çirkin olurdu
Canim herkesin fikri zavki farkli ben sedef avcinin kavisli burnunu daha cok begendim

Çünkü burun sırtı ne kadar yüksek olursa gözler o kadar çekici oluyor burunsirti düştükçe yüz yyvarlaklasiyir aplaklasiyor

Canım bu 2.foto da kavis var , sedef avcı yaptırmışmı yani ilk foto kemerli çünkü

X