• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrah mı KBB mi?

Reyna Mina

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
150
Puanlar
18
Merhabalar, acaba tecrübeleriniz neler?

Iyi bir plastik cerrah tanıyorum, işinde çok titiz, doktor etiği var kendisinde her anlamda. Sadece eskisi kadar rinopilasti yapmıyor sanırsam, o biraz düşündürüyor. İşin bilimine adadı kendisini belirli bir süredir ama hala arada sırada rinopilasti olmuş kendisine hastalar görüyorum, çoğunluğu gayet memnun.

Reklam vs. yapmıyor kendisi, before after fotoğrafı çok yok o yüzden sosyal medyada. Benim burnumda da eğrilik var hafif-orta derecede, onun dışında her şeyden memnunum. KBB'de burnumda aşırı bir sıkıntı olmadığından bahsetti. Tek isteğim burnumun orta hatta alınması, ucunun şeklinden vs memnunum.

Iyi bir plastik cerrah tanıyorum, işinde çok titiz, doktor etiği var kendisinde her anlamda. Sadece eskisi kadar rinopilasti yapmıyor sanırsam, o biraz düşündürüyor. İşin bilimine adadı kendisini belirli bir süredir ama hala arada sırada rinopilasti olmuş kendisine hastalar görüyorum, çoğunluğu gayet memnun.

Reklam vs. yapmıyor kendisi, before after fotoğrafı çok yok o yüzden sosyal medyada. Benim burnumda da eğrilik var hafif-orta derecede, onun dışında her şeyden memnunum. KBB'de burnumda aşırı bir sıkıntı olmadığından bahsetti. Tek isteğim burnumun orta hatta alınması, ucunun şeklinden vs memnunum.
bu konu benimde aklımı karıştırıyor işk doktorum kbbci ve burnum şekil olarak kötü oldu kendisi açıklama olarak ben kbbciyim nefesin iyimi sen ona bak dedi 🙈 ozaman neden estetik paylaşımlar yapıyorsun değilmi? Şimdi revizyon doktoru bakıyorum bu yüzden sadece sorun şekil içinse bence plastik cerrah olmalı

Ben de kbbye yaptirdim ama plastik cerrah diyorum. Kbb nasil ki estetik yapabiliyorsa plastikler de nefese mudahale edebilirler diye dusunuyorum. Sende kbblik sorun da azmis. Direkt plastik diyorum. Nefes tamamen zaten duzelmiyor. Bari goruntu tam olsun. Su anki aklim olsa ben plastige giderdim.

hangi plastik cerrahı düşünüyorsunuz bize de söyler misiniz?
bende de eğrilik var ve kim yaparsa yapsın ileride tekrar eğrilik yapabiliyormuş çünkü kıkırdak hafızası varmış ve geri eğrileşebilir dedi çok bilinen bir dr

Back
X