kbra1 Burun Estetiği Ameliyatı

ben de yolladım davet canım bakayım

canım fotolarına baktım pek güzel olmuş şişiliklerin var ama onlarda cok normal süper

canım çok teşekkür ederim zaten alçılar ilk alındığında komaya girdim bu halim ne diye zenci burnu gbydi :) ama ilk haline oranla baya indi.en yeni resmlerimi bayramda çekip yine paylaşırım.bu sefer karamalde oldum

rica ederim canım zaten zenci burnu gibi olmayan yoktur ameliyattan sonra ama daha cokkk değişcekk benim ne hallerim var ay ay cekmişim komedi yaa takma burun gibi resmen ondan ben inanıyorum aslaa ilk yapıldığı gibi kalmıyor bana yaptığın yorumlar içinde ayrıca tşk ederim güzellik:)

evet evet takma burun iyi benzetme sen baya prof olmşsn bile bu konuda :) hakikatten taş gibi olmuşsun ama maşallah nazar boncuğu taşı yanında

bgn bi iki foto çektim arkadaşlar son haline bakablrsnz.4 gn snra iki ayım dolacak :)

geçmiş olsun cnm bende 2007 de oldum ameliyat ama doktorum pek bişey değiştirmemiş yine olmayı düşünüyorum kısmet olursa inşallah ... resimlerini de çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…