kbra1 Burun Estetiği Ameliyatı

kbra1 yeni burnun hayırlı olsun sevindim memnun olmana bende önümüzdeki ay revizyon olmayı düşünüyorum ama çok endişeliyim 1. ameliyattan dahamı kötü olcak diye. umarım bu sefer güzel olur benimkide :18: resimlerini merak ettim arkadaşlık gönderyrm kabul edersen sevinirim

kbra1 senin burnunda problem varmış sadece estetik olmamışsın ama yinede doktor şöyle bir burun yapacağım diye bilgilendirdi mi ya da tasarım falan yaptı mı?

canm bnm teşekkür ederm umarım güzel olur sennkide.her daim olumlu bakmalısın :) kabul ettm arkadaşlıını.bakablrsn.bzde resm isterz :)

kbra1 senin burnunda problem varmış sadece estetik olmamışsın ama yinede doktor şöyle bir burun yapacağım diye bilgilendirdi mi ya da tasarım falan yaptı mı?

hayır tatlım tasarım yapmadı göstermedi bana.sadece doğal ve yüzüne yakışan bir burun yapacağım dedi.benmde istediğim buydu.ben estetiğim diye bağrmasın demiştm.iyikide göstermemiş.ameliyatta terslik olmş eskiden varolan kırıklar çatlamış amelyatta 2 saatlk amelyatm 5 saat sürmş kendnin bile tasarladıı bişi olmamış.ama ben gayet memnunum çok tatlı minik bi burnuşa kavuştm günden güne şekilleniyo güzelleşiyo.

kbra1 arkadasim yeni uye oldugum icin sana ozel mesaj gonderemiyormusum.halbuki seninle irtibata gecmek icin uye olmustum :) huseyin sevene ameliyat olmayi dusunuyorum ama tedirginim.senin fotona cok acil ihtiyacim var.gonderirsen cokkkkk sevinirim.

Kübra selam beni de ekleyebilir misin?

bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama maalesef cesaret edemiyorum

anladım canım sağol gerçektende çok güzel olmuş burnun :) inş. benimde öle minik bir burnuşum olur :):)

kübra1 merhaba bnde prof. dr. hüseyin seven'le görüşmeye gittim ve sanırım ona yaptırcam burnumu ama yinede sen yaptırmış bri olduğun için fikrini almak istedimç bni eklersen sevinirim.

merhaba ben de ameliyat oldum ,doktorumuz da aynı bu forumda da yeniyim nasıl çalıştıgını pek anlamadım açıkcası.seninle nasıl konuşabilirim birkaç sorum var da sormak istediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…