KÇÖ Almak, SGK primi yatmamak, muaf olmadığım halde yasakta işe gelmek.

Çocukla mı toplu taşımaya bineceksiniz? İzin belgeniz olsa bile ceza yazılmaz mı o zaman

Kızlar selam kısa çalışma ödeneği alıyorum. 30 gün sigortasız ve evde oturuyor görünüyorum. ona rağmen işe geliyorum. ihtiyacım olup mecburen çalışınca insanlar tepe tepe kullanıyor beni sağolsun.

20 gün kapanma da evde duracaktık, faaliyet kolu olarak izin belgesi alınan kategoriden değiliz.

Ama bombaya bakın, saçma sapan yollarla izin belgesi çıkarttırıyormuş bize patron. ismimizin yazdığı sanki o kuruma çalışıyor gibi dışarı çıkmamızı sağlayıp işe getirecek.
yasal değil yaptığı. yolda çeviren polis tamam geç diyecek belgeyi görünce yani ve bende işe geleceğim..

170 i aradım şikayet için, bilgim gizli kalsın diyorum. gizli kalırmış ama yine de işvereniniz öğrenebilir sizin şikayet ettiğinizi diyor. Bu nasıl iş dedim. devlet benim değil işverenin yanında ya. işkuru aradım prada da umursayan yok.

Ben bu adamın ceza almasını istiyorum. Benim buraya mecbur kalmamı kullanıyor resmen. İsmimi öğrense başıma dert olur. Ne yapabilirim inanın şaşırdım artık.

Çıkıp ceza yersem ödemeyi kabul etmiyor. E çocuğum da var yasakta toplu taşıma ile çocuğumla işe gelip gitmem gerekecek, açıkça patrona söylüyorum birşey olmaz diyor anca.

Eşim de gündüz çalışacak bu süreçte evde olsa o baksın ben işe geleyim diyeceğim. Kv ye bırakamam ters evlerimiz izin belgesiz ona nasıl çocuk bırakacağım.. İş ile ikamet arası izin veriyorlar çünkü izin belgesinde.
Aynı durum bendede var patron maaaşımı tamamlıyor ama sigortam yatmıyor millet işsiz diye aesimi çıkarmadım ne yapalım kullanıyorlar bunu bende bu arada çalışıyorum haftanın 4 5 günü

Hayir oyle bir durum yokki, kco aliyirumalıyorum kalanını da patron gayriresmi tamamlmaaşını
maaşınızın yarısını patron karsılıyor geri kalanı kcö alıyor öylemi? şikayet etmek isterseniz yardımcı olabilirim iş kurdan görştüm müşteri temsilcimiz var.

Bu durum zaten işverenlere yaradı .Boş yere bu bastalıklar olmuyor.Ama ders alan var mı hayır.Insanları kullanıyorlsr.170 hattında ısmını gızlı tutabılıyorsun .Basvurunun ıcerıgınede tekrar not olarak dusebılırsın.Eger ısmım ogrenılırse canımdan korkuyorum dıyebılırsın

Aynı beni anlatmışsınız benim çalıştıgım kurumda işleri böyle yürütüyo.Patronum baya zenginleşti yüzlerce kişinın sigorta parası maasının bir kısmı(kçö aldıgımız icin)patronun cebine kalıyo.
Sevgili patronum siyasetçi o yuzden hicbir yasak işlemiyo

Anlatamıyorum canım patrona. Zabıtayı aradım bizi aşar diyor. Polis merkezini aradım kaymakamlığı ara diyor. Kaymakamlık sgk yi ara diyor. En yakın sgk yi aradım içişleri bakıyor diyor. Orası telefonu açmıyor.
Vah ülkemin haline vah ki ne vah
Sikayet edin diyevektim bende ama..
Bence en iyisi durumu cimer e yazmak gibi

Back
X