Sosyal medyayla pek aram yokPek sanmıyorum. Çok paylaşılıyor. Kullanıcı adını yazarsanız sıkıntı olmaz bence.
Bir de instagram hesabı açarsanız güzel olur bence.
Sosyal medyayla pek aram yok
Kk yı daha sempatik buldum
Twitter ve ınstagram açmadım yıllar önce aldığım face hesabımı sayfaya dönüştürdüm
Doğrusu çok vaktim de olmuyor, işyerindeyim diye kk dayım. Evde ne mümkün bi sürü iş güç bebek uğraşı..
Kk konusunda katılıyorum. Bir yerde çalışırken ek iş zorlayabiliyor.
Facebook tan göz gezdirdim ellerinze sağlık çok güzeller. İnşallah detaylı bakacağım.
Bazen de diyorum kızım Çökkürge ayan beyan ortadasın iyi mi yapıyosun kötü mü bilmem
Orayı bilmeseler bile benim yazılarımı gören 121324545 metre öteden tanır benceKdr desing ı bilenler için özellikle biraz öyle olmuş. Ama öyleyse öyle çok da takmamak lazım 28 bin küsür yorum tabii riskli biraz
Orayı bilmeseler bile benim yazılarımı gören 121324545 metre öteden tanır bence
Bende bu çene varken gel de tanıma
Gebelik topiğinde de çok yazdım ama yok yani genel olarak gagam uzun kendimi çok belli ederim
Benim konu komşum pek yoktaBir kullanıcı da bahsetmişti onun tüm akrabalar konu komşu biliyormuş buluştuklarında yorumluyorlarmış üstelik Çok da kötü bir şey değil herhalde
Benim konu komşum pek yokta
İşyerinden gören varsa eyvah eyvah
Görseler gerçi hala böyle rahat bırakmazlardı diyorum bi de kendi kendime züğürt tesellisi veriyorumİşte o sıkıntı büyük sıkıntı :))
Görseler gerçi hala böyle rahat bırakmazlardı diyorum bi de kendi kendime züğürt tesellisi veriyorum
Artık gittiği yere kadar devam böyleAynı durum bende de var. Aslında ekran devasa bir şey. Görme ihtimalleri yüksek ama bilemiyorum. Gerçi hangi sitelere girdiğimi network ten de yakalayabilirler ama bunca zaman sıkıntı olmayınca pek bir rahat oluyor insan
AminnAnnelik kadar güzel bir duygu olamaz canım. Gerçekten dünyanın en güzel şeyi, fakat bizim ufaklık artık büyüyor ve büyüdükçe de yaramazlıkları artıyor. 2 yaşına geldi sayılır.
Hem iş, hem ev, hem oğlum bazen çıldıracak gibi oluyorum malesef ama iyi gidiyor çok şükür.
Allah sağlık derdi vermesin yeterli benim için... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?