• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keci boynuzundan baska

Selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde eşimde sperm eksikliği var tüp bebek yapmayı düşünüyoruz. Ama aşamalrından korkuyorum tüp bebek yaptıran arkadaşalardan bilgi alabilirmiyim biraz.

pelly1 bendede aynı sorun var okadar denedikki çocuk olucakmı olmıycakmı diye içimde hiçbir istek yok şimdi çok zor geliyor bana ilişki kaçmak için fırsat arıyorum. Nasıl olcak bilmiyorum herşey ne kadar zor ya. Okadar çok anne olmak istiyorum kısmet olmuyo.

ilişkiye girmk bir süre sonra anlamını yitiriyor, sadece bebek yapmak için fiziksel bir aktivite olarak kalıyor. hele bir de sorun varsa ve tedavi görmek gerekiyorsa amaaaaan bugün yapsak ne olur, yapmasak ne olur, nasılsa bir işe yaramıyor düşüncesi ağır basıyor. bence bir süre sonra eşlerin duygusal olarak kendilerini yenilemeleri gerekiyor. Diyalog önemli. İçinizdekileri eşinizle paylaşın. Başbaşa kısa süreli tatiller, birlikte başlayacağınız bir hobi, hayatta herşeyin bebek sahibi olmak olmadığını kendimize hatırlatmamız gerek. Hepimiz anne baba olmak istiyoruz ama denerken birbirimize daha çok yakınlaşacağımıza daha çok uzaklaşıyoruz. Bu tedaviler hem fiziksel, hem maddi, hem de manevi olarak yıpratıcı. Bizi yenmesine izin vermemek lazım.

Selam Melissa bence o tür bitkilerle uğraşma, çünkü Mone Tablet (Eczanelerde bulabilirsin) içersinde Ginseng denen bir bitki kökü ekstresi ile tüm sorunlara çağre oluyor, bu tablet sayesinde evliliğime yeniden hayat geldi ve kocamla aramız düzeldi....kısırlık tedavisi için birebir kocana muhakak öner...kullanırsa faydasını görür bence....

slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum

Selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde eşimde sperm eksikliği var tüp bebek yapmayı düşünüyoruz. Ama aşamalrından korkuyorum tüp bebek yaptıran arkadaşalardan bilgi alabilirmiyim biraz.

canım klomen 50 mg kapsül 25 gün kullanıyor 5 gün devam ediyor sonra devam bayağııııııı faydası oluyor,eşim kullandı

slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum

1.5 Milyonla degil 450.000 ile olumlu tup bebek sonucunu ben duydum ama onemli olan ikinizinde istemesi ve hazir olmaniz.O yuzden esinin de seninde onayladiginiz zamanda olsun.Cunku tedavi ve sonuclari zor olabiliyor ve birbirinizin destegine cok ihtiyaciniz olacak.
d

arkadaşlar sperme keçi boynuzu kürü çok iyi geliyor eşime denedik çok faydasını gördük tüp bebek denerken çok iyi çıktı sperm herkese tavsiye ederim

Back
X