• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Keçi sütlü sabun ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ibrahim hocanın sitesine baktım, 12,5 tl sabunu

bişi değilmiş fiyatı, dikkatimi çeken şey, sabunlarından kostik yani porçöz türevleri yokmuş

acaba ne ile sabun kıvamına getiriyorlar? biz de yapabilsek keşke.. kostik yerine sabunlaştırma için ne eklenebilir?

bir yerde okuduğuma göre kül ekleniyormuş :) ben de araştırıyorum şu keçi sütü sabununu sanırım benim aldığım doğal değil 5 tlye almıştım zaten sadece kuruttu cildimi:(

bu sabunu son zamanlarda kullanan oldumu iyi geliyor mu lekelere sivilcelere

son zamanlarda keşfettiğim doğal ürünlerden bir tanesini paylaşmak istiyorum sizlerle. Doğal sabun olan keçi sütü sabunu. Akne ve siyah nokta problemim vardı uzun zamandır hangi ürünleri denersem deneyeyim bir türlü güzel sonuçlar elde edemiyordum eczanecinin tavsiyesi üzerine alıp deneme fırsatı yakaladım ve sonuç inanılmaz. 2 hafta sonra etkisini görmeye basladım. yüzümün daha yumuşak olduğunu ve renk tonlamamın da eşitlendiğini farkettim. iki marka kullanmıştım. son kullandığım marka curativex diye bir marka. eczacının önerdiği. tavsiye ederim. sitesinide inceleyebilirsiniz. internetten satılmıyor ne yazıkki. eczaneden alınabiliyor sadece. Keçi sütü sabunu curativex

Ben kullandım yüzümü cook sertlestirdi keçe gibi yaptı putur putur olmuştu sonra bıraktım

Back
X