Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu kürü yada havuç suyu kürü ile eşinin sperm sayısı artan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar az önce ilgili başlıkların birinde okudum bir arkadaşın eşinde ileri hareketlilik hızı düşükmüş 35.haftada bebeği ölmüş,doktor eşinde ileri hareketlilik hızı düşük olanlarda ya düşük olur yada bebeğin karnında ölür gibi açıklama yapmış eşinde böyle sorun olup bebeğini kucağına alan arkadaşlar var mı?

Arkadaslar bn bebegimi yeni kaybettim tupbebekle hamileydim esime tedavi sirasinda sadece 1hafta keciboynuzu kutu icti prexseed plus icti marfoloji %2 spermi %50 %50dedi dr simdi tekrar tedaviye basliycaz acaba esime keciboynuzu kuruyle prooxseed icirsemmi kullananlar oldumu ikisini ayni anda

Arkadaslar bn bebegimi yeni kaybettim tupbebekle hamileydim esime tedavi sirasinda sadece 1hafta keciboynuzu kutu icti prexseed plus icti marfoloji %2 spermi %50 %50dedi dr simdi tekrar tedaviye basliycaz acaba esime keciboynuzu kuruyle prooxseed icirsemmi kullananlar oldumu ikisini ayni anda
eşim beraber kullandı proteex plus morfolojiye iyi geliyor keçiboynuzu kürüde harekete çok iyi geliyor

eşim beraber kullandı proteex plus morfolojiye iyi geliyor keçiboynuzu kürüde harekete çok iyi geliyor
Hay allah razi olsun bnm esimin marfoloji dusuk varikoselden dolayi bu ilaci tedavi olurken on gun kullandi marfoloji %2oldu demekki proxseedden dolayi yukselmis o zamn bn simdiden ikisinede baslatiyim hem kure hem ilaca cunku duzelme vardi

Hay allah razi olsun bnm esimin marfoloji dusuk varikoselden dolayi bu ilaci tedavi olurken on gun kullandi marfoloji %2oldu demekki proxseedden dolayi yukselmis o zamn bn simdiden ikisinede baslatiyim hem kure hem ilaca cunku duzelme vardi
benim eşimdede varikosel var değerleri kötü değil diye ameliyat yapmadı doktorlar ama morfolojisi %6 larda olduğundan proteex plus kullan dedi doktor ama proteex plusu 6 ay kullanmayı öneriyorlar çünkü içindeki çinko miktorı yüksek ve uzun süre kullanımında sperm sayısı azalabilir gibi bişeyler söylemişti önceden kullananlar hakkattende eşimde sperm sayısı 172 milyonda 104 milyona düşmüştü ama morfolojiye çok iyi geldi ve ben şuan 9 haftalık hamileyim RABBİM e şükürler olsun ALLAH ım çocuk isteyen herkese nasip etsin

Masallah rabbim size bagislasin bebeginizi bnmdr bebeklerim 9 haftalikti yeni ölduler tekrar tedaviye basliycaz bnm esiminde sperm syisi felan iyi ameliyat olmadi sadece marfoloji dusuk doktr proxseed plus verdi bnde keciboynuzu kuru yaoicam dua et banada canm
benim eşimdede varikosel var değerleri kötü değil diye ameliyat yapmadı doktorlar ama morfolojisi %6 larda olduğundan proteex plus kullan dedi doktor ama proteex plusu 6 ay kullanmayı öneriyorlar çünkü içindeki çinko miktorı yüksek ve uzun süre kullanımında sperm sayısı azalabilir gibi bişeyler söylemişti önceden kullananlar hakkattende eşimde sperm sayısı 172 milyonda 104 milyona düşmüştü ama morfolojiye çok iyi geldi ve ben şuan 9 haftalık hamileyim RABBİM e şükürler olsun ALLAH ım çocuk isteyen herkese nasip etsin

merhabalar , bende yeni katıldım. Benimde eşimde varikosel var 4mm büyüklüğünde. ama ona göre sperm değerleri çokda kötü değil.böyle olan var mı aranızda ? ilk test krugere göre idi %1 di morfoloji,sonra pendik yanıklar baharattan macun aldık ssanırım şimdiki sonuca göre morfoloji yükseldi
görünüm:opak-beyaz miktar:2.9ml sperm sayısı:28milyon /cm3 ph:8.2 likefaksyon zamanı:20dk viskozite:normal mikroskobik inceleem:Her sahada 3-4 lokosit,4-5 eritrosit görüldü. taze canlı :%70 2.saatte canlılık:%50 motilite indexi :+3 hızlı doğrusal:%10 hızlı:%35 yavaş%35 patolojik %15 ilerlemeden hareket eden :%5 morfoloji:%80 normal %11 baş anatomisi:%11 kuyruk anomalisi %6 diğer %3

Back
X