keçiboynuzu

Evet Haklisin Bu Kadar şeyede Katlansinlar Artik.
Canlarim Bu Arada Siz Ne Kadardir Içiriyosunuz.değişiklik Varmiki

çağlacım 2. aşılamayı bu ay mı olucaksın yoksa dinlenecek misin

Evet Haklisin Bu Kadar şeyede Katlansinlar Artik.
Canlarim Bu Arada Siz Ne Kadardir Içiriyosunuz.değişiklik Varmiki

keçi boynuzundanmı bilmem ama şekil bozukluğu vardı geçen hafta yapılan teste normal çıktı şimdi sadece hareket azlığı var birtek o sorunumuz kaldı inşallah düzelir oda.

ben 9 ekimde aşılama yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum tutmazsa tekrar başlayacağım keçi boynuzu kürüne birde her akşam havuç suyu sıkıyorum taze taze onu içiyor

keçi boynuzundanmı bilmem ama şekil bozukluğu vardı geçen hafta yapılan teste normal çıktı şimdi sadece hareket azlığı var birtek o sorunumuz kaldı inşallah düzelir oda.

ben 9 ekimde aşılama yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum tutmazsa tekrar başlayacağım keçi boynuzu kürüne birde her akşam havuç suyu sıkıyorum taze taze onu içiyor

canımya benim eşimdede ireli hareketliligi %0 az hareketligi %15 cıktı bende keci boynuzunu işirsem faydası olurmu canım cok sıkılıyor dünden berli adamla bile yatasım gelmiyor.:1no2::1no2:

canımya benim eşimdede ireli hareketliligi %0 az hareketligi %15 cıktı bende keci boynuzunu işirsem faydası olurmu canım cok sıkılıyor dünden berli adamla bile yatasım gelmiyor.:1no2::1no2:

canım banim öyle düşünme eşine destek olman lazım keçi boynuzu kürünü dene mutlaka dene ama inanarak yaparsan faydasınıda görürsün.

çağlacım 2. aşılamayı bu ay mı olucaksın yoksa dinlenecek misin

yok canım beklicem biraz.1-2 sonra eşimi doktora göndericem.biraz onun üzerinde yoğunlaşıcaz.o üroloji dr da bir muayenesi 200 ytl.tabi bunun yanında iğneydi haptı derken 600 bulur diye düşünüyorum.hemen hemen bir aşılama parası :çok üzgünüm:napalım.katlanıcaz artık

canım banim öyle düşünme eşine destek olman lazım keçi boynuzu kürünü dene mutlaka dene ama inanarak yaparsan faydasınıda görürsün.

SAGOL CANIMYA YAPACAM EŞİMİ COK SEVİYORUM AMA BİZİM SORUNUMUZ İÇKİ İÇME DİYORUM İÇİYOR BU YÜZDEN CANIM COK SIKILIYOR.yasakkelimeyasakkelime

SAGOL CANIMYA YAPACAM EŞİMİ COK SEVİYORUM AMA BİZİM SORUNUMUZ İÇKİ İÇME DİYORUM İÇİYOR BU YÜZDEN CANIM COK SIKILIYOR.yasakkelimeyasakkelime

erkekler böyledir işte bizi üzecek sıkacak mutlaka birşeyler bulurlar eşinin ailesinin bu durumdan haberleri varmı varsa onlara anlat belki içki konusunda onlar konuşurlarsa dinler allah yardımcın olsun.

canım adanadamı yaşıyorsun yoksa adanalımısın ben adanada yaşıyorum dr başkent hastanesinde tayfun bey var ona gitmeye başladık bakalım nasıl olacak

evet içki meselesi bendede var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum kocam ayyaş değil ama haftada 1 veya 2 adet bira içiyor aileside biliyor ama annesi ve babasının bu duruma bişey dedikleri yok ben hep söylüyorum ama bakalım zaman gösterecek CADIARZU

evet içki meselesi bendede var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum kocam ayyaş değil ama haftada 1 veya 2 adet bira içiyor aileside biliyor ama annesi ve babasının bu duruma bişey dedikleri yok ben hep söylüyorum ama bakalım zaman gösterecek CADIARZU

ah canım keşke haftada 1 veya 2 şişe bira olsa benimki hiç belli olmuyor bu hafta 2 defa içti hemde 1 şişe rakı yanındada 5 şişe bira ne yapacagımı şaşırmış durumundayım allahım bana yardım etsin herkese etsin inşallah en kısa sürede bırakırlar

benim esimde 2 hafta icti keci boynuzu kürünü sonra tartistik,bende ic diye hic hatirlatmadim,simdi gelmis niye hatirlatmadin diyor bende,okadar sinirliyimki ona senin derdin sen hatirlasaydin benim icin artik icip icmemenin önemi yok artik dedim,sabah gelmis kürden yap bana dedi

benim eşimde içiyor ama ya c.tesi ya pazar çıkar.bu iki günden sadece birinde 1 veya 2 tane içer.bizimkinin sadece sigara sorunu var.dr ya bırak ya azalt dedi,ama tık yok offf of

benim esimde ayni cok sigara iciyor doktor birak demedi ama azaltsa iyi olur dedi ama benimkinin 1 kulagindan girdi öbür kulagindan cikti,dayanamiyorum ne yapayim dert üstüne dert gelde icme diyor

Yanlış anlamayın ama biz ilk doktora gittiğimizde benim eşim beyninden vurulmuş gibi oldu 1,5 sene geçti ama hala böyle bişi kendinde olabileceğini sanmazdım dedi buda bir hastalık diyelim değilmi arkadaşlar, hani ilk zamanlar dedim ki belki içine sinmediği için içiyor sesimi çıkarmadım kafasını tağıtması lazımdır diye düşündüm ama üzerlerine varmayalım bak kendi kendilerine galiba bişileri yapacaklar ne yalan söyliyim bende bazen cıldırıyom bu içki meselesinde ne halin varsa gör düyorum ama içim içimi yiyiyor hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar allah büyük elbel birgün bizde diğer aileler gibi bebişlerimiz olunca herşeyimiz düzene girecek inşallah amin:1hug::1rolleyes:

Yanlış anlamayın ama biz ilk doktora gittiğimizde benim eşim beyninden vurulmuş gibi oldu 1,5 sene geçti ama hala böyle bişi kendinde olabileceğini sanmazdım dedi buda bir hastalık diyelim değilmi arkadaşlar, hani ilk zamanlar dedim ki belki içine sinmediği için içiyor sesimi çıkarmadım kafasını tağıtması lazımdır diye düşündüm ama üzerlerine varmayalım bak kendi kendilerine galiba bişileri yapacaklar ne yalan söyliyim bende bazen cıldırıyom bu içki meselesinde ne halin varsa gör düyorum ama içim içimi yiyiyor hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar allah büyük elbel birgün bizde diğer aileler gibi bebişlerimiz olunca herşeyimiz düzene girecek inşallah amin:1hug::1rolleyes:

elcin canımya hep biz onları düşünüyoruz onlar bizi düşünüyorlarmı merak eediyorum. ben dün akşam kendisine söyledim konuyu sperm azlıgını yavaş yavaş söyledim o da şaşırdı alanyaya işe gittigi için kendisine her gün keci boynuzu ye dedim dur bakim yaparmı ne işe yaradıgını sordu bende spermleri güçlendiriyormuş dedim ondan sonra az olduguu söyledim artık ordaki hastaneye gider haralde bana giderim dedi bakim gidecekmi benimde adetim 24 ekimde olaca o zaman dr gidecem tahlillere baktıktan sonra bizi ne yapacagımızı söyleyecek inşallah rabbim en kısa süredebebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

arkadaşlar merhaba,
herkes eşlerinden şikayetçi herhalde. Ama gel de olma hakikaten sorumsuzlar. sizinkiler de öyle mi bilmiyorum ama sorumsuzlar işte.bizimki de ne keçiboynuzu kürünü içiyor ne de pekmezini yiyiyor. Yediremiyorum işte nabayım bilmem. Midesi bulanıyormuş beyefendinin. Kadınların işi yoksa oraya buraya koşturup uğraşsın dursunlar. Ne oluyorsa kadınlar çekiyor zaten. Gerçi Allah başka dert vermesin de buna şükür diyelim nabalım.

ben sadece sigarasından şikayetçiyim.
ama bi arkadaş dediki keçiboynuzu kürünü dolapa koy daha rahat içer dedi.
bende öyle yaptım.hakkatende öyle oldu.
ama acaba dolapta besin değeri kaybolma gibi bir olay varmıdır nedersiniz?

Back
X