Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Haklisin Bu Kadar şeyede Katlansinlar Artik.
Canlarim Bu Arada Siz Ne Kadardir Içiriyosunuz.değişiklik Varmiki
keçi boynuzundanmı bilmem ama şekil bozukluğu vardı geçen hafta yapılan teste normal çıktı şimdi sadece hareket azlığı var birtek o sorunumuz kaldı inşallah düzelir oda.
ben 9 ekimde aşılama yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyorum tutmazsa tekrar başlayacağım keçi boynuzu kürüne birde her akşam havuç suyu sıkıyorum taze taze onu içiyor
canımya benim eşimdede ireli hareketliligi %0 az hareketligi %15 cıktı bende keci boynuzunu işirsem faydası olurmu canım cok sıkılıyor dünden berli adamla bile yatasım gelmiyor.:1no2::1no2:
çağlacım 2. aşılamayı bu ay mı olucaksın yoksa dinlenecek misin
canım banim öyle düşünme eşine destek olman lazım keçi boynuzu kürünü dene mutlaka dene ama inanarak yaparsan faydasınıda görürsün.
SAGOL CANIMYA YAPACAM EŞİMİ COK SEVİYORUM AMA BİZİM SORUNUMUZ İÇKİ İÇME DİYORUM İÇİYOR BU YÜZDEN CANIM COK SIKILIYOR.yasakkelimeyasakkelime
canım adanadamı yaşıyorsun yoksa adanalımısın ben adanada yaşıyorum dr başkent hastanesinde tayfun bey var ona gitmeye başladık bakalım nasıl olacak
evet içki meselesi bendede var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum kocam ayyaş değil ama haftada 1 veya 2 adet bira içiyor aileside biliyor ama annesi ve babasının bu duruma bişey dedikleri yok ben hep söylüyorum ama bakalım zaman gösterecek CADIARZU
Yanlış anlamayın ama biz ilk doktora gittiğimizde benim eşim beyninden vurulmuş gibi oldu 1,5 sene geçti ama hala böyle bişi kendinde olabileceğini sanmazdım dedi buda bir hastalık diyelim değilmi arkadaşlar, hani ilk zamanlar dedim ki belki içine sinmediği için içiyor sesimi çıkarmadım kafasını tağıtması lazımdır diye düşündüm ama üzerlerine varmayalım bak kendi kendilerine galiba bişileri yapacaklar ne yalan söyliyim bende bazen cıldırıyom bu içki meselesinde ne halin varsa gör düyorum ama içim içimi yiyiyor hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar allah büyük elbel birgün bizde diğer aileler gibi bebişlerimiz olunca herşeyimiz düzene girecek inşallah amin:1hug::1rolleyes: