keçiboynuzu

ben sadece sigarasından şikayetçiyim.
ama bi arkadaş dediki keçiboynuzu kürünü dolapa koy daha rahat içer dedi.
bende öyle yaptım.hakkatende öyle oldu.
ama acaba dolapta besin değeri kaybolma gibi bir olay varmıdır nedersiniz?

valla çağlacım yanılmıyorsam bu tür şeyler durdukça bakteri üretiyormuş. Ben öyle diye duymuştum. Hemen taze taze tüketecekmişsin fazla bekletmeden.

Ben her gün taze taze yapıyorum sabah aç karnı 1 su bardağı içiyor geri kalanı dolaba koyup gece yatarken içiyor ve her günde sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yediriyorum valla inanın belli bi zamandan sonra hoşuna gitmeye başladı kendi gidip içiyor ama ilerde ne olur tabi onu allah bilir arkadaşlar üzülmeyelim hayırlısı evet en hayırlısı neyse o olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün yerimseniben

Ben her gün taze taze yapıyorum sabah aç karnı 1 su bardağı içiyor geri kalanı dolaba koyup gece yatarken içiyor ve her günde sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yediriyorum valla inanın belli bi zamandan sonra hoşuna gitmeye başladı kendi gidip içiyor ama ilerde ne olur tabi onu allah bilir arkadaşlar üzülmeyelim hayırlısı evet en hayırlısı neyse o olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün yerimseniben

bende zaten her akşam kendim yapıyorum
sonuçta yarım litre 2,5 su bardağı demek
valla hiç sorma.ilk akşam kustu biraz.sonra kızdı.bende herşey bebeğimiz için diye duygu sömürüsü yaptım.sonraki günde dolapta bekletilmiş olarak ilk denerken yüzünü tırıştırıyodu.sonra yüzünün şekli değişti soğuk içince.böyle daha iyi olmuş dedi.
bakalım hayırlısı artık.

arkadaşlar dr.ibrahim saracoğlu (adnan değil) sitesinde de bulabilirsiniz keçibonuzu tarifini!!! artı pekmezide çok ii geliyor hatta kaynatılmış suyundan daha faydalı diye duydum... denenmekte fayda var...

arkadaşlar ben napayım sigarayı çok içiyor ve biliyorki sperm sayısı az ve hareketsiz varikosel amaliyatı olması gerekirken hiç adını bile andırmıyor çok düşüncesizler

ayni sorun bendede var yani sigara canli sperm yok sansimizda cok düsük ama yok zaten az iciyorum diyor,halbuki 2 günde 1 paket iciyor ve bence cok

ayni sorun bendede var yani sigara canli sperm yok sansimizda cok düsük ama yok zaten az iciyorum diyor,halbuki 2 günde 1 paket iciyor ve bence cok

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sapıttınmı kız sen.
ne güzel işte.buma şükür de.benimki günde 1 paket içiyoo valla.of
:oklava:

bana o cok hatta benim yanimda icmesini doktor yasakladi,icenden cok icmeyen zarar görürmüs, bide yumurtaliklara zarari cokmus

Eski bir konu ama bende yazayım dedim.
Eşim keçiboynuzunun suyunu içemedi.bende tattım cidden iğrenç.
Eğer eşiniz içemiyorsa pekmezini deneyin.Harput pekmezide deniliyor.

İlk hafta sabah akşam aç karna 2 yemek kaşığı.Sonraki haftalar sabah akşam aç 1er yemek kaşığı.
Biz baya faydasını gördük.

Bana gore keciboynuzu suyunu icemeyen pekmezini hic icemez. pekmezi cok agir cunku.Ama biz nektarini bulduk. o bir harika.Tadi da cok guzel ve daha faydali oldugu soyleniyor cunku nektari kaynatilmadan hazirlandigi icin besin dageri daha yuksekmis. iddia etmiyorum ama gida muh. biri soyledi bizde basladik.tavsiye ederim tadi cok hos,ben de yiyorum zaman zaman.yogurdun ustune nektar dan dokuyorum biraz da keten tohumu dokuyorum.bayanlar icin hafif bir tatli oluyor.

Back
X