Keçiboynuzu

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
648
40
Kızlar pcoluyum. Ha oldu ha olacak çatlatma iğnesi şu bu derken meğer eşimin 2 milyon spermi varmış. %98 hareketsiz %2 ise yavaş hareketli. Morfoloji %5. 3 hafta durmadan dinlenmeden keçiboynuzu kürü çakşır suyu zeytinyağı bal kullandık. Balık cok tükettik. Bol bol yeşillik bir sonraki tahlilde sperm sayımız 6milyon olmuş morfoloji %8 ileri hareketli %10 yavaş hareketli %25 hareketsiz ise % 65 cıktı. İşe yaradı bizde. Hızlıca devam ediyoruz. Ama şu ara 15 gün tatildeyiz anne baba evindeyiz. Bütün kürler yanımda ama keçiboynuzu yok. Nerde nasıl gizli gizli kaynatcam bilemedim. Onun yerine keçiboynuzun özü aldım da içim rahat değil. Sanki işe yaramayacak. Tüm yaptıklarımız çöpe gidecek gibi hissediyorum. Uzun lafın kısası keçiboynuzu özünü kullansak hata mı yaparız. Lütfen tecrübeli olanlar cvp yazsın. Teşk ederim c

Kızlar pcoluyum. Ha oldu ha olacak çatlatma iğnesi şu bu derken meğer eşimin 2 milyon spermi varmış. %98 hareketsiz %2 ise yavaş hareketli. Morfoloji %5. 3 hafta durmadan dinlenmeden keçiboynuzu kürü çakşır suyu zeytinyağı bal kullandık. Balık cok tükettik. Bol bol yeşillik bir sonraki tahlilde sperm sayımız 6milyon olmuş morfoloji %8 ileri hareketli %10 yavaş hareketli %25 hareketsiz ise % 65 cıktı. İşe yaradı bizde. Hızlıca devam ediyoruz. Ama şu ara 15 gün tatildeyiz anne baba evindeyiz. Bütün kürler yanımda ama keçiboynuzu yok. Nerde nasıl gizli gizli kaynatcam bilemedim. Onun yerine keçiboynuzun özü aldım da içim rahat değil. Sanki işe yaramayacak. Tüm yaptıklarımız çöpe gidecek gibi hissediyorum. Uzun lafın kısası keçiboynuzu özünü kullansak hata mı yaparız. Lütfen tecrübeli olanlar cvp yazsın. Teşk ederim c

CANIM KECİ BOYNUZU OZU DAHA FAYDALI KESINLIKLE

CANIM KECİ BOYNUZU OZU DAHA FAYDALI KESINLIKLE
Canım cok tşk ederim. Aile yanındayız şu anda. hayatta kaynatamam keçi boynuzunu. Mecbur özünü aldık. Şişelerle geziyoruz bildiğin. Çakşır suyu keçi boynuzu özü. Zeytinyağı incir. Bal polen propolis. Biz nereye hepsi oraya. Faydası olur umarım allah büyüktür.

Özü daha iyi...ve çörek otu çiğneseniz günde 1 tatlı kaşığı...faydası inanılmaz

Çörekotunu bilmiyordum ben. Sayıya mı harekete mi faydası. Normal marketten alıyoruz değil mi
Evet marketten
Herşeye faydası var öyle diyim
Ama yumak değil çiğnemek önemli
Yutarsan faydalı olmaz...
Keçiboynuzu ve çörek otu yeter ne kullanıyorsun başka bilmiyorum...ilaç falan kullanıyorsan tedavi için tabi bırakma ama çörekotu mutlaka ve mutlaka kullanın ikiniz

Evet marketten
Herşeye faydası var öyle diyim
Ama yumak değil çiğnemek önemli
Yutarsan faydalı olmaz...
Keçiboynuzu ve çörek otu yeter ne kullanıyorsun başka bilmiyorum...ilaç falan kullanıyorsan tedavi için tabi bırakma ama çörekotu mutlaka ve mutlaka kullanın ikiniz
Onu da kullanırız canım vesile olursun inşallah. Kullandığı ilaçlar var eşimin. Onun yanına keçiboynuzu özü, çakşır suyu,zeytinyağında beklemiş incir,bal polen arısütü ve propolis. 1.5 ay sonra tekrar semen tahlili umarım işe yarar

Onu da kullanırız canım vesile olursun inşallah. Kullandığı ilaçlar var eşimin. Onun yanına keçiboynuzu özü, çakşır suyu,zeytinyağında beklemiş incir,bal polen arısütü ve propolis. 1.5 ay sonra tekrar semen tahlili umarım işe yarar
Benim 5 yıl bebeğim olmadı
Sebebini bilmiyorum..araştırmadım çünkü istemiyordum
Çörekotu çiğnedim 1 ay arada da zeytin yağı içtim ekmekle ama fazla midem kaldırmadı...birde hurma şurubu yiyordum ekmekle o ay hamile kaldım...tabi benim niyetim iştah açmaktı
O ay hamile kaldım...ve düzenli olarak yaptığım tek şey çörek otu çiğnemekti...

Ve bunu kime söyleyip düzenli kullandıysa işe yaradı
İlk ay olmadı da 3 ay sonra oldu...oldu ama

Sadece esin degil seninde keci boynuzu tuketmen gerekiyor binbir derde devadir keci boynuzu en buyuk faydasinin antikanserojen oldugunu biliyorum esinin uyku duzenine ve beslenmesine dikkat et stresten uzak tut bunlarda cok buyuk etken

Arkadaşlar sayımız 34 milyon oldu çok şükür. Ama ileri hareketimiz %15. İleri hızlıyı artırmak için neler yapabiliriz

Merhaba keçi boynuzu nu nasıl yapıyorsunuz günde kaç defa kullanıyosunuz

Merhaba keçi boynuzu nu nasıl yapıyorsunuz günde kaç defa kullanıyosunuz
3 ya da 4 tanesini alıp ( büyüklüğüne göre) 1.5 su bardağı hazır şişe suyu kaynattıktan sonra içine atıyordum. (küçük parçalara kırıp) 3 dk kaynatıp 20 dk demledim. Süzüp içti eşim gece yatmadan. Ama şimdi yapamıyorum keçi boynuzu yok hiçbiyerde. Özü ile devam ediyorum

3 ya da 4 tanesini alıp ( büyüklüğüne göre) 1.5 su bardağı hazır şişe suyu kaynattıktan sonra içine atıyordum. (küçük parçalara kırıp) 3 dk kaynatıp 20 dk demledim. Süzüp içti eşim gece yatmadan. Ama şimdi yapamıyorum keçi boynuzu yok hiçbiyerde. Özü ile devam ediyorum
Merhabe eşinize bir de hormon testi yaptırın .eşiniz de ki problem morfoloji mi öünkü keçi boynuzu morfoloji ye iyi geliyor muş

Kızlar pcoluyum. Ha oldu ha olacak çatlatma iğnesi şu bu derken meğer eşimin 2 milyon spermi varmış. %98 hareketsiz %2 ise yavaş hareketli. Morfoloji %5. 3 hafta durmadan dinlenmeden keçiboynuzu kürü çakşır suyu zeytinyağı bal kullandık. Balık cok tükettik. Bol bol yeşillik bir sonraki tahlilde sperm sayımız 6milyon olmuş morfoloji %8 ileri hareketli %10 yavaş hareketli %25 hareketsiz ise % 65 cıktı. İşe yaradı bizde. Hızlıca devam ediyoruz. Ama şu ara 15 gün tatildeyiz anne baba evindeyiz. Bütün kürler yanımda ama keçiboynuzu yok. Nerde nasıl gizli gizli kaynatcam bilemedim. Onun yerine keçiboynuzun özü aldım da içim rahat değil. Sanki işe yaramayacak. Tüm yaptıklarımız çöpe gidecek gibi hissediyorum. Uzun lafın kısası keçiboynuzu özünü kullansak hata mı yaparız. Lütfen tecrübeli olanlar cvp yazsın. Teşk ederim c[/QUOTEmerhabe keçiboynuzu kürü hazırlarken ben tencerenin ağzını kapatmıyordum sonra dan öğrendim acaba faydası olurmu 1 ay denedik imş boşa gitmez

Merhaba kızlar. Eşime bugun keçiboynuzu kürü başladık ama içemeyip kustu. 1 hapı bile içmekte zorlanıyor. Hiç bitki çayı filanda içemiyor. Acaba meyve suyuyla filan karıştırsam etkisi olur mu ? Bilgisi olan var mı ?

Back
X