1 ay içinde bu 4 oldu.
ablamla beraber yaşıyoruz. birde kedimiz var. kumunu sürekli temizliyoruz, buna rağmen bu sabah yine farkettim ki koltuğa işemiş.
bu 4 oldu son 1 ay içerisinde. sebebi ne olabilir?
dışarda kedi sevdiğimizde mesela eve geldiğimizde elimizi fln yıkıyoruz kızımız kokunu almasın diye.
ben genelde geç çıkıyorum işte ve her seferinde ablam tamizledi koltuk örtüsünü yıkadı. kıyamyorumda ona. sinirleri bozuldu artık.
bu arada kızımız kısırlaştırıldı.
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
3 tane kedim var, ne yazık ki sadece 1 tanesinde bu huy var.
Koltuk, halı vs. değil ama kumun yanına, banyonun köşesine vs. arada yapar.
Bir kere evde yalnızken kumunun olduğu banyonun kapısı kapanmış, kendine mecburen alternatif bir yer seçmiş, o zamandan beri böyle. Kumu da hep temiz...
Sirkeli suyu ben de duydum, kullanabilirsiniz, o kokuyu sevmiyorlar.
Bir de o odanın kapısını kapatın, unutsun bir süre, alışınca sürekli gidiyorlar.
kedi bakımından anlamam
anlayanlar kızmıştır vs demişler
hep aynı yere yapıyorsa bu tarz bir şey olabilir ama ben asıl "er seferinde ablam tamizledi koltuk örtüsünü yıkadı. kıyamyorumda ona. sinirleri bozuldu artık. " cümlenize takıldım
yani bir ayda 4 kere sadece bu kadar büyütülecek bir şey mi
mesela oğlum sürekli kusardı, siler yıkar hayatımıza devam ederdik
çişe alışırken de sağa sola nerede ise her çocuk yapar
kedi çişi yani bu ne kadar kötü olabilir ki
yıkanıyormuş da
bu kadar takmayın, siz de ablanız da üzülmeyin
yorum için teşekkürler ama kediyle çocuk bir değil maalesef. bir çocuk (mesela yeğenim) üzerime de kussa ben buna bişey demem. ama kedimin tuvalet eğitimi var. son 1 ay içinde huy mu edindi bilmem böyle yapıyor. ve bu gerçekten dert.sebebini bilmiyoruz: çözümü ne onu da bilemiyoruz
Biz evde yokken salon ve yatak odasını kapatıyoruz. Onun dışında sürekli beraberiz ama evde yokken kontrol edilmiyor. Siz de onu yapın alışsın, kumu temiz tutun, eğer başka yere yaptığını görürseniz kızın, umarım işe yarar.teşekkür ederim. şimdi anladım sirkeli su olayını. bunu kesinlikle yapıcam.
salonda artık yasak ona :/
bir şeyleri protesto ediyor bence. evde değişiklik falan oldumu. yani eşya ev içi tadilat vs. bunlar onları çok etkiliyor. yada işten geç çıkıyorum demişşisn onunla yeteri kadar ilgilenemiyorsan ondan da yapabilir sana çok bağlı olmasından dolayı. daha çok sev daha çok ilgilen birde o koltuga kolanya dok oraya cıkmaz bır daha :) tecrübe ile sabittir. 3 tane kedim var :)1 ay içinde bu 4 oldu.
ablamla beraber yaşıyoruz. birde kedimiz var. kumunu sürekli temizliyoruz, buna rağmen bu sabah yine farkettim ki koltuğa işemiş.
dışarda kedi sevdiğimizde mesela eve geldiğimizde elimizi fln yıkıyoruz kızımız kokunu almasın diye.
ben genelde geç çıkıyorum işte ve her seferinde ablam tamizledi koltuk örtüsünü yıkadı. kıyamyorumda ona. sinirleri bozuldu artık.
veterınere danışın1 ay içinde bu 4 oldu.
anlatamamış olabilirim
tabii ki bu bir dert
çözümün arayın
ama yani bu kadar da sinirleri bozacak durum değil
tuvalet eğitimi olan isnalar da hastalanıp böyle şeyler yapabiliyor
yani aman olmuş deyip azıcık rahat olun demek istedim
işte yıkıyor üzülüyorumi sinirleri yıprandı falan bana ileri boyutta bir duygu gibi geldi
bir çözümü tabii ki olmalı ve bunu aramalısınız ama olan için de bu kadar üzülmeyin demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?