kedi anneleri lütfen bi bakın

ayy çok prensip sahibi

sevmediği gelince çiş yapıp protesto ediyor

hayatta şu kediler kadar bile olamadık

sevmediğimiz neleri sineye çekiyoruz

aferin ona diyorum

Benim de yaklaşık 3 yıldır kedim var, eve geldiğinde 2,5 aylıktı ama hic öyle birsey yapmadı. Tepki mi gösteriyor acaba birseye

Reactions: KV_
Acaba çok tek kaldığı için mi yapıyor bunu? Hani ilgi alakanız azaldıysa ona tepki diyemi yapıyor.Benim kedim çok relax bir kedi ben olmasam önemsemez yemeğini yer dışarı hayatına gider.
Behlül kaçar

Canım kesin birseylere kizmis seninki protesto ediyorBu arada yikiyorum yazmissin kedini mi yikiyorsun tam anlamadim ama kediler yikanmaz. Çogu sevmez yikanmayi ve tüylerine de zararli zaten. Onlar yalanarak senden benden temiz yapiyorlar kendilerini. Belki sorun bu olabilir eger yikiyorsaniz. Cunku kediler gercekten kin tutan ve mutlaka intikamini alan canlilar

Yaklaşık 2-3 ay en yakın arkadaşımın kedisi de aynı şeyi yaptı. Kız artık gerçekten bikmisti. Eve gidiyoruz farklı farklı yerlere isemis oluyordu. kedinin korktugunu ya da sinirlendigini o yüzden böyle yaptığını söylemişti evinde 10'dan fazla kedi besleyen Fatoş teyze...

Sizi çok fena protesto ediyor. Nişan döneminde eşim bize gidip gelirken surekli benle uyuyan kedim kıskandı her seferinde onun oturduğu yerlere tuvaletini yapardı yatağıma bile bütün varını yoğunu bırakmıştı psikolojik sorunu var canım.

Kumundan memnun değilse işer, ya da bir hastalığı varsa. Kum yeterince temiz olmayabilir, kumu beğenmeyebilir, yerini beğenmeyebilir. Febreze'in evcil hayvan için spreyi var koltuğa sıkın gerçekten koku bırakmıyor, erkek kedi idrarı daha kötü kokar, onu bile çıkardı. Bir veterinere götürün bence belki idrar yollarıyla ilgili bir problemi var

Canım patilerini kumun üstüne sürttür sonra burnunu sok kumun içine biraz kokusunu alsın sonra tekrar patilerini sürt. Bir eline bir pati diğer eline diğer patisini al kuma delik açarcasına sürt yani ve muhakkak kokusunu alsın ondan sonra hep oraya işer

ay herkese çok çok teşekkür ederim.
Kedi annelerine de ayriyetten

kedime yeterince ilgi gösterdiğini düşünüyorum ama neyi protesto ediyor bilmiyorum hala çözemedim. Sürekli konuşurum da aslında onunla.

Bu arada sirkeli suyu denedim; kızımız daha işemedi koltuğa. çok mutluyum. Kumunu da temiz tutuyorum, beraber de yatıyoruz.
İnşallah birdaha yapmaz.

Bi arkadaş sormuş kedini mi yıkıyosun diye; hayır kedimi yıkamıyorum koltuk kılıflarını kastetmişimdir muhtemelen orada :)

Herkese çok teşekkür ederm tekrardan. İyi pazarlar :)

Veteriner Hekime götürüp böbrek fonksiyon değerlerini kontrol ettirin. Böbreklerde veya idrar yollarında sorun olabilir.

Rica ederim, biyolojik sebepleri eledikten sonra psikolojik sebepler çözülür zaten.

haklısınız, bizim aklımıza direk protesto, küstü gibi şeyler geldi ama sağlığıyla ilgilide olabilir. haftaiçi bi götürmekte fayda var :)

Bizimki bir ara protesto için duşakabine pisliyordu.

Kısır olmasına rağmen kum dışında başka yerlere dışkı bırakıyorsa bu psikolojik bir problemdir. Belki evde, belki tavırlarınızda, belki mamasında hoşlanmadığı birşey vardır. Bir de evde başka kedi varsa kendi alanını belirlemek için bunu yapar ama sanırım evin tek kedisi. Onunla daha ilgilenip, daha mutlu etmeye çalışın. Mamasını değiştirin belki onu protesto ediyordur. Yada kumunu yeteri sıklıkta temizlemiyorsanız o yüzden de kum dışında bir yere yapıyor olabilir çünkü kum konusunda çok titizdirler. Olmadı bir veterinere falan danışın. Ama eve idrarını yapıyor diye kedisini terkedenlerden biri olmayın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…