Kedi bakanlar

Masrafları neler diye düşünmenize bir anlam veremedim madem masraf olacak neden alıyorsunuz ? Çocuğunuz olunca hastaneye gitmiyor mu ? Bu da çocuk gibi her ay bakımı aşısı kontrolü var kaldıramam derseniz kalkışmayın bence.

Evet oldukça masraflı ven sokakta ayağı kırık yavru bir kedi sahiplendim aldım tedavi ettirdim.. aşıları kısırlaştırması yediği özel mama kumu oyuncakları derken aylık masrafı 250 300 civarında extra hekim ücretleri (3 aylık rutin,yıllık yapılması gereken aşılar hastalık tedavileri )hariç
Şu an 5 yaşında Allah uzun ömür versin ..insan olan evladımdan bir farkı asla yok..onsuz bir hayat düşünemiyorum..
Birde tatile vs.gidince bırakacak kimsem yok o yüzden 4 yıldır tatile gitmedim..memlekete gidince götürüyorum 10 saatlik yol.gidene kadar miyavlıyor klima kapanmayacak müzik açılmayacak..çıkmanın oluyor eziyet resmen..
Çok seviyorum o ayrı ama ölürse bir daha asla kedi sahiplenmem çok büyük sorumluluk

Benim tatlı kızımda aynı cins bir masrafı yok çocugumuz gibi uslu uyumlu dikkatli bakıyoruz aşı dışında veterinere gerek kalmadı hastalanmadıı yani maması da uzun zaman gidiyor ilk aylarda aşıları üst üste geldiğinde biraz oluyor ama öyle tatlıkı feda olsun o saglıklı olsunda gözünüzde büyütecek bir masrafı yok evin nesesi oluyor herseye deger

[
Masrafları neler diye düşünmenize bir anlam veremedim madem masraf olacak neden alıyorsunuz ? Çocuğunuz olunca hastaneye gitmiyor mu ? Bu da çocuk gibi her ay bakımı aşısı kontrolü var kaldıramam derseniz kalkışmayın bence.

Aylık 600 gibi bir rakam gördüm internette araştırırken. Biliyorum hasta olabilir. Bacağı falan kırıldığında parayı düşüneceğimi hiç sanmıyorum .ama bunlar hariç aylık 600 biraz fazla geldi O yüzden sormak istedim.

Arkadaşlar neden beğenmediğinizi sorabilirmiyim😊😊😊 Otrera Otrera , C Calcifer
Siz kedi sahiplenmediniz para verip aldınız ve bu durumu nerde görsem beğenmedim atarım. Size açıklama yapıyorum ki etrafınızda da böyle parayla hayvan alan insanları belki bilinçlendirirsiniz. ayrıca size hesap da verecek değilim beğenmedim attım diye.

Siz kedi sahiplenmediniz para verip aldınız ve bu durumu nerde görsem beğenmedim atarım. Size açıklama yapıyorum ki etrafınızda da böyle parayla hayvan alan insanları belki bilinçlendirirsiniz. ayrıca size hesap da verecek değilim beğenmedim attım diye.
Kusura bakmayın ama bilup bilmeden yorum yapmamanız gerekir. Bana kedi verecek kişi kedisini çiftleştirmiş 4 yavrusi olmuş karşı 2 yavru kendisi iki yavru alacakmış. Fakat karşı taraf doğduktan sonra fikrini değiştirip almamış. Kadının daha önceden iki kedisi var. Yavrularla birlikte 6 oluyor 6 kediye bakamayacağı için 2 tanesini sahiplendiriyor.

Kusura bakmayın ama bilup bilmeden yorum yapmamanız gerekir. Bana kedi verecek kişi kedisini çiftleştirmiş 4 yavrusi olmuş karşı 2 yavru kendisi iki yavru alacakmış. Fakat karşı taraf doğduktan sonra fikrini değiştirip almamış. Kadının daha önceden iki kedisi var. Yavrularla birlikte 6 oluyor 6 kediye bakamayacağı için 2 tanesini sahiplendiriyor.
Para verdiniz mi?

Benim tatlı kızımda aynı cins bir masrafı yok çocugumuz gibi uslu uyumlu dikkatli bakıyoruz aşı dışında veterinere gerek kalmadı hastalanmadıı yani maması da uzun zaman gidiyor ilk aylarda aşıları üst üste geldiğinde biraz oluyor ama öyle tatlıkı feda olsun o saglıklı olsunda gözünüzde büyütecek bir masrafı yok evin nesesi oluyor herseye deger

Fazla tüy döküyor mu? Birde benim çalışma saatlerim esnek evde yalnız kalabilir mi?

british shorthair bedava olduğuna inandıramaz kimse.

Parayla olsa almayı şahsen düşünmem. Çünkü ona vereceğim parayı bir kenara atar. Barınaktan kedi alır onun acil durumları için kullanırım. Yani bir tek hayvanların parayla alınmamasına karşı olan siz değilsiniz.

Arkadaşlar british shorthair cinsi 2.5 aylık kedi sahipleneceğim bakımı zor mudur.Evde yalnız kalabilirmi? Masrafları neler ? Sık Sık hastalanır mı?(Daha önce hiç kedi bakamadım) Cevaplarsanız sevinirim😊😊😊😊😊
Ücretsiz sahiplenecekseniz o cinsi şanslısınız. Bebekken sık sık aşıları oluyor. Kaliteli mama ve ödül almanızı tavsiye ederim. Zira tüy dökümü, deri ve kulak rahatsızlıklarına mahal vermesin. Çok uysal ve uyumludur. ☺️ Ama evde en başta eğitim verecek biri gerek

Ücretsiz sahiplenecekseniz o cinsi şanslısınız. Bebekken sık sık aşıları oluyor. Kaliteli mama ve ödül almanızı tavsiye ederim. Zira tüy dökümü, deri ve kulak rahatsızlıklarına mahal vermesin. Çok uysal ve uyumludur. ☺️ Ama evde en başta eğitim verecek biri gerek

Gerçekten uysal ve uyumlu arkadaşımın kedisi . Normalde sahiplenmeyi düşünmezdim fakat onlara gittiğimde kalbimi çaldı kerata.

Tam olarak ne eğitimi. Eğitim denince aklıma tuvalet eğitimi geliyor sadece😅😅😅

Back
X