- 4 Kasım 2014
- 427
- 160
- 53
Uzuldum canim ya benim kedimde asiri yaramaz ama seninkinde bi sorun var veterinere sordunmu kedin kac yasinda erkekmi kisirlastirsan belki sakinlesir duzelir bende hamileyim surekli oynuyordum ama bu aralar cabuk yoruluyorum bu yuzden surekli pesindede kosturamiyorum anlamadimki niye yapiyor asiri ilgi isteyen oyuncu kedi acaba bu yuzdenmi yapiyor artik dusunmekten bi hal oldumBenim kedimde tam canavar 20 gunlukken aldik elimizle sut verdik buyuttuk basa cikamiyoruz kum terbiyesi yok kiziyoruz kuma yapsin diye bize saldiriyor evdeki heryeri tirnak yapti duvara poposunu dayayip siciyor. Halilara isiyor. Hamileyim temizlemekte cok zorlaniyorum atmaya kiyamiyorum ama doktor kakasinin zararli oldugunu soyledi. Bir turlu sakinlesmiyor yaninda uzanamiyoru yuzumuze saldiriyor halbuki onu el ustunde buyuttuk. Kedilerde zeka engeli oluyormu acaba aklima baska birsey gelmiyor inanin ki birsuru kedi besledim hicbiri boyle degildi akillanmiyor. Uyudugunu dahi gormedim hep yaramazlik pesinde ve cok yiyo mama yetistiremiyoruz vermezsek bagiriyor cok kilolu.