Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversiteye geçeceğim ya. O zaman için soruyorum.Ayrı evde yaşayacağım ya o zaman.Babanızın alerjisi vardı. Kedi tüyü rahatsız etmez mi ? Bu ister istemez olacak bir durum çünkü.
Çok üzüldüm.Kedi evet sorumluluk ama öyle çok büyük değil. Ben 16 yıl baktım. Öyle güzel arkadaş olduki bana. Böbrek yetmezliğinden öldüo kadar özlüyorumki onu. Çok seyehat eden biriysen ve bırakabileceğin kimse yoksa zor olur ama onun dışında düşünme hemen kap bi yavru kedi derim.
Rica ediyorum konuyu sabote etmeyin. Burada insan gibi bir şey soruyorum.Onu da ortamdan kovdurma sonra![]()
sen hayvan sever miydin ya![]()
Hobi gibi biseyse heves ediyorsanız evet çok zor sokakta mama verin sevin. Benimki camdan düşecek korkusuyla kocaaaa haziran kapı pencere kapalı yattık, anamın evinde bir geceden fazla kalamam ,kal derler yoook oğlum evde özler beni ,cani sikilir . Dışarda yemek yiyorsam onun hakkı paket yaptırılır. Veteriner kontrolü maması kumu maddi boyutu . Geçen yıl ramazan bayraminda kendime giysi almadım onun aşılarını bakımını yaptırdım . Tam bir haylaz oyuncu birde ısırma huyu var bacaklarımda kollarımda izleri hala durur , özellikle dışarı cikacagimi anladığı sırada yapıyor , ipek salima atladı ipleri çekilde 120 tl çöp oldu ,olsun canı sağ olsun . Üç yıldır uzunca tatile gitmedim , zaruri durumda cok yakın arkadaşımda anahtarım vardır. Nooolur ışığını ac , noluuuur suyunu değiştir, hele kisirlastirdik biz bunu , tüp bebek tedavisi görüyorum aynı zamanda doktor çağırdı, narkoz etkisiyle benimki sersem ayakta duramıyor. Ee doktora gitmem şart, arkadaşım geldi sabahtan akşama bekledi yanında.. konular farklı ama.hissedilen duygu aynı, evinde can besleyen arkadaşlar beni çok iyi anlar .. okuldu dersti bir müddet sonra sıkılabilirsiniz, yada zamanınız olmaya bilir . Üstelik korkuyormuşsunuz.. şimdilik birtanesine değil hepsine faydalı olun bence sokakta mama verin sığınak yapın etrafı bilinclendirin korkunuzu yenin daha iyi olmazmi ,bence daha iyi olurMerhabalaar. Kedi sahiplenmek istiyorum. Ama yavru kedi istiyorum. Sokakta çok yavru kedi görüyorum. Onlardan birini almak istiyorum aslında. Çünkü pet shop'lardan hiç hoşlanmıyorum. Kedi çok büyük bir sorumluluk mu bir de,korkuyorum.
Üniversite bitince nolcak ?Üniversiteye geçeceğim ya. O zaman için soruyorum.Ayrı evde yaşayacağım ya o zaman.
Bir canlıyla yaşamak başlı başına sorumluluktur, tatillerde, şehir dışına çıkmak zorunda kaldığınız durumlarda, birkaç gün eve gelmemeniz gerektiğinde yalnız bırakamazsınız, götürmek zorunda kalacağınız her yere kabul ettirmelisiniz, bugün sahiplen sonra sokağa terk et de yapamazsınız, onlarında duyguları var ve terk edilme psikolojisine giriyorlar, sağlığına dikkat etmelisiniz, iyi bir yaşam alanı sağlamalısınız, bakımlarını yapmalısınız, kedi köpek gibi bir canlıyla yaşayacaksanız 15-16 sene bu sorumluluğu yüklenmek şartıyla yola çıkmalısınız, korkuyorum mu dediniz ? Kedilerden korkuyorsanız bu iş baştan olmaz, tutmanız gerektiğinde korktuğunuz için tutamazsanız, kumunu temizlemeniz gerektiğinde veya midesi bozulup yediklerini çıkardığında iğrenirseniz olmaz, bir canlıyla birlikte yaşamak için çok sevmek gerekir.Merhabalaar. Kedi sahiplenmek istiyorum. Ama yavru kedi istiyorum. Sokakta çok yavru kedi görüyorum. Onlardan birini almak istiyorum aslında. Çünkü pet shop'lardan hiç hoşlanmıyorum. Kedi çok büyük bir sorumluluk mu bir de,korkuyorum.