Kedi canlarımız için mama tavsiyesi

bakayım bir,gerçi ben tedi maması arıyorum amma,bi bakıym

Whiscas o kadar kötü müymüş ya ben prensesime bu defa onu almıştım. Bizim yemeklerden de veriyorum bazen tavuk haşlayıp veriyorum mamayı zorda kalmadıkça yemiyor ama yine de bir daha ondan almayayım ben o zaman

Market mamalarının hepsi rezalettir, daha da fenası kaliteli sanıp dünya para verilen mamaların bir çoğu da.

wiscasa ben de şaşırdım. o kadar ucuz da değil üstelik.

Bize hediye olarak küçük bir paket gelmişti, bizim küçük canavar yalamadan yuttu hepsini. İshal de olmadı, ki bizimki de çok kıl bir kediciktir

Son düzenleme:
emşizmama sitesine baktım,besin değeri yüksek filan demişler. üretildiği tarihi bile yazmışlar ürünlerin. Hatta ekşisözlükte buradaki mamalraı yere göğe koyamamışlar. Bazı forumlarda da yerden yere vurmuşlar. Bana da bu kadar özgüven boş olamaz gibi geldi. Siteyi inceleyince. Adamlar çok güveniyor yaptığı işe
Market mamalarının hepsi rezalettir, daha da fenası kaliteli sanıp dünya para verilen mamaların bir çoğu da.

Ben sürekli kullanmadım, ama sürekli kullananlar var. petarkadas. com sitesinde ayrı bir başlık bile açmışlardı. Beni en çok etkileyen fabrika gezmesine izin vermeleri. Sorulan sorulara usanmadan cevap vermeleri. Mamaları hep taze evet. Benim buralardaki sokak canları yiyor mamayı, sadece toklarsa saldırmıyorlar; ama muhakkak bitmiş oluyor.
Yerden yere vurulacak bir mama değil asla. 5 üzerinde 5 de değil ama. Orta kaliteden bir tık yüksekte, gönül rahatlığı ile verilecek bir mama olduğunu düşünüyorum.

Bize hediye olarak küçük bir paket gelmişti, bizim küçük canavar yalamadan yuttu hepsini. İshal de olmadı, ki bizimki de çok kıl bir kediciktir
Benim kedimin haftalarca süren ishal geçmişi vardı, geçirene kadar maddi manevi epey efor sarfettik, belki de o yüzden bağırsakları hassastır. Mamasi hariç bir şey veremiyorum. Spectrum hakkında da kötü bir yorum duymadım, kediler seviyorsa verilebilir. Ben bugün köpeğimize verdim az bir şey gözü döndü yerken

Ve mito/ micho/ bonacibo aynı fabrika mamaları.Hani binacibo iyi mamadır deniyor ya.. Yok öyle birşey!

Orta sınıfta birkaç mama var. Mesela reflex fena değildir.Reflex ve spectrum aynı firmanın mamaları. Spectrum üst sınıf maması ve oldukça yenidir,reflex ise orta sınıf mamasıdır,biraz daha mazisi vardır.

Ve mito/ micho/ bonacibo aynı fabrika mamaları.Hani binacibo iyi mamadır deniyor ya.. Yok öyle birşey!

Orta sınıfta birkaç mama var. Mesela reflex fena değildir.
Ona bakacak olursa Royal Canin, Pro Plan, Hill's, Dog's choice mu ne Pro Plan'ın bir altı bunlar da rezalet mamalar. Sokaktaki kedi köpekler için Bonacibo alınabilir (ayni firmanın diğer mamaları o kadar iyi değil), Goody zaten malum, keza Whiskas da.

Siz profesyonel sınıf mamalara rezalet mama mı diyorsunuz?

Siz profesyonel sınıf mamalara rezalet mama mı diyorsunuz?
Aman yarabbim, Meg hanım şu an inanamıyorum size. Sizin bu prof. dediğiniz mamalar prof. olmadığı gibi kaç kedinin köpeğin kah ölümüne kah da ciddi hastalıklara yakalanmalarına sebep olmuştur. Hill's reçeteli mamalarını ayırmak lazım yalnız, normal mamaları için rezalet diyorum.
Facebook'ta Is Purina killing dogs diye grup var, Purina= Pro plan. Kaç köpeğin ölümünden sorumlular bilemezsiniz.
Royal Canin yağ dolu. Türkçe açıklama bulursam atayım size. Şu an her şeyi hatırlamıyorum, sakın almayın bu mamalardan sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…