ucuz sucuğun çok baharatla tatlandırılması gibi miUcuz mamalarda katkı maddesi bol oluyor, bu da aroması fazla demek.. O yüzden kediler bu mamaları silip süpürüyor.
bakayım bir,gerçi ben tedi maması arıyorum amma,bi bakıymkopeklerdebeslenme. blogspot. com tr
Şu sitede mamaların bir kısmının incelemesi var. Yazdığım sitenin de bir mamasını incelemişler. Sağ kısımda mamalar kısmına tıklarsanız görebilirsiniz. Tam link veremedim, kadınlarkulubu.com yazısına dönüyor çünkü.
Ben köpek maması alıyorum, kediler de yiyor. Hatta bir de kirpimiz var :)bakayım bir,gerçi ben tedi maması arıyorum amma,bi bakıym
Onu bilmiyorum canım..ucuz sucuğun çok baharatla tatlandırılması gibi miya işte zarar vermesin,hayvancağızları doyursun diyorum. king plus varmış o nasıl acaba?
Market mamalarının hepsi rezalettir, daha da fenası kaliteli sanıp dünya para verilen mamaların bir çoğu da.Whiscas o kadar kötü müymüş yaben prensesime bu defa onu almıştım. Bizim yemeklerden de veriyorum bazen tavuk haşlayıp veriyorum mamayı zorda kalmadıkça yemiyor ama yine de bir daha ondan almayayım ben o zaman
wiscasa ben de şaşırdım. o kadar ucuz da değil üstelik.Whiscas o kadar kötü müymüş yaben prensesime bu defa onu almıştım. Bizim yemeklerden de veriyorum bazen tavuk haşlayıp veriyorum mamayı zorda kalmadıkça yemiyor ama yine de bir daha ondan almayayım ben o zaman
Biraz yabancı sitelerde araştırdım, whiskas için söylenenler inanılmaz. Maması whiskas ile degistirilince böbrek yetmezliğinden tut, karaciğer iflasına kadar bir sürü şey gelmiş kediciklerin başınawiscasa ben de şaşırdım. o kadar ucuz da değil üstelik.
Bize hediye olarak küçük bir paket gelmişti, bizim küçük canavar yalamadan yuttu hepsini. İshal de olmadı, ki bizimki de çok kıl bir kediciktirBir de yerli premium bir mama var spectrum diye.. Kalitesi orta diyorlar, fiyatı da birazcık daha uygun.. Bir tanıdık kendi kedisini aldığı yere geri verince mamayi bana verdi ama benimki tek seferde ishal oldu, biraz hassas bir kedim var. Öylece duruyor şimdi koca paket, sokaktaki kedilere vereceğim.
DoBiraz yabancı sitelerde araştırdım, whiskas için söylenenler inanılmaz. Maması whiskas ile degistirilince böbrek yetmezliğinden tut, karaciğer iflasına kadar bir sürü şey gelmiş kediciklerin başına
Ben whiskası pek sevmediklerini de ggörüyorum zaten. Kedicanlar pek yüzüne bakmıyo
http://www.consumeraffairs.com/pets/whiskas-cat-food.html
Market mamalarının hepsi rezalettir, daha da fenası kaliteli sanıp dünya para verilen mamaların bir çoğu da.
Ben sürekli kullanmadım, ama sürekli kullananlar var. petarkadas. com sitesinde ayrı bir başlık bile açmışlardı. Beni en çok etkileyen fabrika gezmesine izin vermeleri. Sorulan sorulara usanmadan cevap vermeleri. Mamaları hep taze evet. Benim buralardaki sokak canları yiyor mamayı, sadece toklarsa saldırmıyorlar; ama muhakkak bitmiş oluyor.emşizmama sitesine baktım,besin değeri yüksek filan demişler. üretildiği tarihi bile yazmışlar ürünlerin. Hatta ekşisözlükte buradaki mamalraı yere göğe koyamamışlar. Bazı forumlarda da yerden yere vurmuşlar. Bana da bu kadar özgüven boş olamaz gibi geldi. Siteyi inceleyince. Adamlar çok güveniyor yaptığı işe
Benim kedimin haftalarca süren ishal geçmişi vardı, geçirene kadar maddi manevi epey efor sarfettik, belki de o yüzden bağırsakları hassastır. Mamasi hariç bir şey veremiyorum. Spectrum hakkında da kötü bir yorum duymadım, kediler seviyorsa verilebilir. Ben bugün köpeğimize verdim az bir şey gözü döndü yerkenBize hediye olarak küçük bir paket gelmişti, bizim küçük canavar yalamadan yuttu hepsini. İshal de olmadı, ki bizimki de çok kıl bir kediciktir
Doğrudur da spectrum da diğer pahalı mamalar kadar nerdeyseBize hediye olarak küçük bir paket gelmişti, bizim küçük canavar yalamadan yuttu hepsini. İshal de olmadı, ki bizimki de çok kıl bir kediciktir
Hadi ya, tühDoğrudur da spectrum da diğer pahalı mamalar kadar nerdeyse
tabi,bende çok kedi olduğu için 15 kgluk alıcam. 180 TL. az değilHadi ya, tüh
Ve mito/ micho/ bonacibo aynı fabrika mamaları.Hani binacibo iyi mamadır deniyor ya.. Yok öyle birşey!Micho, whiskas, goody bunlar hayvanları yavaş yavaş zehirleyen mamalar.. Bunları kullananların sonu hakkında pek hayırlı şeyler duymadım açıkçası.. Bunlar yerine yemeğin suyuna ekmek doğrayip vermek daha faydalı olur bence..
Ona bakacak olursa Royal Canin, Pro Plan, Hill's, Dog's choice mu ne Pro Plan'ın bir altı bunlar da rezalet mamalar. Sokaktaki kedi köpekler için Bonacibo alınabilir (ayni firmanın diğer mamaları o kadar iyi değil), Goody zaten malum, keza Whiskas da.Ve mito/ micho/ bonacibo aynı fabrika mamaları.Hani binacibo iyi mamadır deniyor ya.. Yok öyle birşey!
Orta sınıfta birkaç mama var. Mesela reflex fena değildir.
Siz profesyonel sınıf mamalara rezalet mama mı diyorsunuz?Ona bakacak olursa Royal Canin, Pro Plan, Hill's, Dog's choice mu ne Pro Plan'ın bir altı bunlar da rezalet mamalar. Sokaktaki kedi köpekler için Bonacibo alınabilir (ayni firmanın diğer mamaları o kadar iyi değil), Goody zaten malum, keza Whiskas da.
Aman yarabbim, Meg hanım şu an inanamıyorum size. Sizin bu prof. dediğiniz mamalar prof. olmadığı gibi kaç kedinin köpeğin kah ölümüne kah da ciddi hastalıklara yakalanmalarına sebep olmuştur. Hill's reçeteli mamalarını ayırmak lazım yalnız, normal mamaları için rezalet diyorum.Siz profesyonel sınıf mamalara rezalet mama mı diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?