- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi obenmdunym
Yaninda 3 kedi var şimdi ama onlar büyük 4ü birlikte aracın altındalar yanıma gelsin diye uğraştım ama gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde dün kedimiz kalp yetmezliği nden hayata veda etti.yavru Kedilere süt direk verilmez suyla karıştırın. Kedilerin karnı kışın tok olursa üşümezler.Kizlar iyi geceler bu bir dert mi diceksiniz ama şuan içim içimi yiyor..
Bir haftadır pencereme gelen bir kedi var günde 3defa gelir yemeğini yer giderdi.. 1saat once yine miyavladi çıkıp bakayım dedim arabanın tekerleğin de yeni doğmuş başka bir kedi vardı ne versem yemedi en son süt verdim biraz içti yine miyav lamaya devam etti bir derdi var ama ne anlayamadım eve giricem eve girmeye çalıştı ama ben dokunamiyorum kedilere..
Üşüyor sanırım ne yapacağımı şaşırdım apartman girişinde bir kutu koyup içine de yünlü bir kazak koysam orada yaşar mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum hiç anlamıyorum bakmaktanda..
şuan o dışarda üşüyor diye vicdanım hiç rahat değil ..
Bu işten anlayan arkadaşlar yeni doğmuş ne yapabilirim ne verebilirim yemek olarak sizce yardımcı olur musunuz ???
Hayvanları koruma.derneği, hayvanseverler gibi başlıklarla arama motorundan bakın bir çok dernek.çikar karşınıza. Ama onlar sizi bulup ulaşana kadar vakit uzayabilir. Hazırladığınız kutuya biraz süt koyun gelir belki o zaman. Veya çevrenizde hiç mi bir hayvansever yok, birisinden rica edin bir çözüm bulmanıza yardımcı olurlar..Başka yavru kedi görmedim hiç bu tek sanırım apartman girişine kutuya koydum ama kaçtı yine arabanın tekerleğine girdi şimdi korkuyorum araç üst kat komşunun sabah farketmez de aracı çalıştırınca birşey olursa diye.. internette hangi siteye koyabiliriz acaba inşallah sahiplenmek isteyen birini bulabilirim
Sağım solum kedi,Kedi manyakları,Kedigiller,
2 Ayı çoktan geçmiş minnak. Annesinden ayrılmış artık. Kuru mama yemeye başlayabilir. Bence apartımana bir kutu koyup pisiyi içeri al. Dışarısı gerçekten soğuk.Görüntüsü bu canım
Görüntüsü bu canım
Görüntüsü bu canım