kedi ezdik sinirlerim çok bozuk

pelinsubahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
839
80
123
Ankara
merhaba kızlar .
eşim gayet sakin sakin abakullanıyordu kedi yolun ortasında durmuş eşimde bende taş sandık kedide yolda beyazdı. son anda bi hareket etti kedi . benim çığlık atmamla kediyi oooofff.
arabanın içinde dövüne dövüne bi hal olduk.
sinirlerim bozuk yatağa giremiyorum.
bi şeyler dağıtsam iyi olur değilmi.

Of ben de çok üzüldüm ama isteyerek olan bir şey değil ki bu..İçiniz rahatlasın istiyorsanız da bir şeyler dağıtın hayrına..

Son düzenleme:
cnm ben cok hastaydım 40 derece atesle acile gidiyorduk eşim evın önunden kalktı vitesi ikiye gecirdi aheste aheste gidiyorduk bırde ne göreyim köpek aniden fırlayıp bize carptı ve arabanın altında güldüredi halasının köpeğiydi hemen arabadan indik ama kacmıstı yarında ölmüştü

cok yandık halimize ALLAH DAHA KÖTÜSÜNDEN KORUSUN DERKEN EŞİM birinci vitesle arabadan yolcu indirdikden sonra kalkıs yaparken lastıgın altına cocuk fırlamıs öldü bunu anlatıyorum cunku ALLAH DAHA KÖTÜSÜNDEN KORUSUN.. bol bol dua oku uyu eşin bu gece sıcrayarak uyanabilir belki o yuzden korkma onu teselli et.

ayyy çok kötüüü diyerek sizin daha fazla üzülmenize yol açmayacağım, hayır. Başka şeyler ile ilgilenmeye çalışın, sonuçta duyarlı bir insansınız ki buraza bile rahatlayabilmek için konu açmışsınız. Üstelik kasten yapılan bir şey olmadığı da ortada...Bir süre etkisinde kalacaksınızdır muhtemelen ama kafanızı dağıtacak şeylerle ilgilenmeye çalışın ve bilerek yapmadığınız için ve üzüldüğünüz için vicdanen kendinizi yatıştırmaya çalışın...

Her insanın kafa dağıtma şekli farklıdır, bildiğiniz en etkili yöntemle üstesinden geleceksinizdir..

Alalhım beterinden saklasın.
8 aylık anneyim .
hele anne olduktan sonra böyle işkence haberleri yok çocuk dövme tecavüz yani böle insanın canıyla ilgili haberler şunlar bunlar canımı çok yakıyor. psikolojim pek iyi değil.
üstüne bu oldu.
inşallah diyorum çok acı çekmeden hemen ölmüştür

canım çok üzüldüm sonuçta allah biliyor isteyerek olmadı hayrına birşey dağıtın bir fakire birşeyler verin böyle olaylardan sonra yapılması gerekiyormuş bir hayır zaten geçen sene babamın başınada gelmişti böyle bir olay

Bende 2 yıl önce kedi ezmiştim 80-90 la gidiyordum, önüme aniden 2 kedi atladı. Erkek kedi dişiyi kovalıyormuş. Havada karanlıktı son anda gördüm, ben frene bastığımda çok geçti. Dişi olan tekerleklerin arasından sapasağlam çıktı, kaçtı gitti. Ama erkek olan bikaç dakika içinde öldü. 2 veteriner hekimdik, ben ağladım, arkadaşım kalp masajı yaptı ama kurtaramadık Allah rahmet eylesin. Onlar yola bi anda atladı ama benimde suçum varmış gibi geliyor hep Çünkü arabadakiler dur dedikten sonra gördüm, herkesten sonra gördüm yani kedileri. Hatırladıkça üzülürüm hala

evet canım isterek olmadı ama işte daha çok kedinin çektiği acıyı düşündükçe sinirlerim bozuluyor

hayvanlara dayanamıyorum yaa
benımde köpeğim vardı kapıda bakıyorduk sahıpsız sokak köpegıydı yavruydu
besledık buyuttuk bıze alışmıstıkı
...cehennem olasıca bır komsumuz var dedıklerıne göre o av tüfeğiyle dumanımızı vurmuşş
adı "duman" dı
çok ağladım adamı öldürmek geldı ıcımden
ne zararı vardı sana anlamıyorum
sikayet edıcektım ama babam ugrasmadı ugrasmak ıstemedı ..ALLAHA havale ettım
dilerim çok zor canını teslım ederrr...

pislik herıff her gordugumde gırtlaklayasım gelıyor
öldürmesininde amacı duman tavuklarını korkutuyormusss
bahane yaaa duman kapımızdan ayrılmazdıkı
.....
çok özledım duman senıı kuzumm benımm cennette mutlusun bılıyorum .......

ayy içim acıdıı öff yerinize koydum kendimi bende sizin gibi olurdum herhaldee ama suçunuz yok olmuş olana çare yok malesef

bugün birşey öğrendim bir hayvana çarptığımız zaman onu veterinere götürürsek bütün masraflarını trafik sigortamız ödeyecekmiş artık..

bugün birşey öğrendim bir hayvana çarptığımız zaman onu veterinere götürürsek bütün masraflarını trafik sigortamız ödeyecekmiş artık..

öyle bi durumdaydım arkama dönüp bakamadım bile kucağımda bebeğim uyuyordu onun uyumasına bile aldırış etmeden dizlerime vura vura bi hal oldum.dönemedim canım bakamadım cesaret edemedim,,

öyle bi durumdaydım arkama dönüp bakamadım bile kucağımda bebeğim uyuyordu onun uyumasına bile aldırış etmeden dizlerime vura vura bi hal oldum.dönemedim canım bakamadım cesaret edemedim,,

çok haklısın canım onu kurtarmak da zor insan bakamazken...

kasten yapan ruh hastaları var.
siz, bilerek yapmamışsınız ki
okumayayım dedim, dayanamayıp okudum, benim kedim de bembeyaz, ürperdim...
aklıma takılan, kesin öldü mü? yaralıysa...hani veterinere...

pes gerçekten yapmışmıki nasıl kıyılar cana anlamıyorm.
hani karıncayı bile ezemez derler yaa.
evimizi bu sene karıncALAR BASTI hiç birine dokunmadım.
nereye koymuş ki peki köpeği öldürdükten sonra .kendisimi gelip söyledi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…