- Konu Sahibi pelinsubahar
-
cnm ben cok hastaydım 40 derece atesle acile gidiyorduk eşim evın önunden kalktı vitesi ikiye gecirdi aheste aheste gidiyorduk bırde ne göreyim köpek aniden fırlayıp bize carptı ve arabanın altında güldüredi halasının köpeğiydi hemen arabadan indik ama kacmıstı yarında ölmüştü
cok yandık halimize ALLAH DAHA KÖTÜSÜNDEN KORUSUN DERKEN EŞİM birinci vitesle arabadan yolcu indirdikden sonra kalkıs yaparken lastıgın altına cocuk fırlamısöldü bunu anlatıyorum cunku ALLAH DAHA KÖTÜSÜNDEN KORUSUN.. bol bol dua oku uyu eşin bu gece sıcrayarak uyanabilir belki o yuzden korkma onu teselli et.
evet canım isterek olmadı ama işte daha çok kedinin çektiği acıyı düşündükçe sinirlerim bozuluyorcanım çok üzüldüm sonuçta allah biliyor isteyerek olmadı hayrına birşey dağıtın bir fakire birşeyler verin böyle olaylardan sonra yapılması gerekiyormuş bir hayır zaten geçen sene babamın başınada gelmişti böyle bir olay
bugün birşey öğrendim bir hayvana çarptığımız zaman onu veterinere götürürsek bütün masraflarını trafik sigortamız ödeyecekmiş artık..
öyle bi durumdaydım arkama dönüp bakamadım bile kucağımda bebeğim uyuyordu onun uyumasına bile aldırış etmeden dizlerime vura vura bi hal oldum.dönemedim canım bakamadım cesaret edemedim,,
hayvanlara dayanamıyorum yaa
benımde köpeğim vardı kapıda bakıyorduk sahıpsız sokak köpegıydı yavruydu
besledık buyuttuk bıze alışmıstıkı
...cehennem olasıca bır komsumuz var dedıklerıne göre o av tüfeğiyle dumanımızı vurmuşş
adı "duman" dı
çok ağladım adamı öldürmek geldı ıcımden
ne zararı vardı sana anlamıyorum
sikayet edıcektım ama babam ugrasmadı ugrasmak ıstemedı ..ALLAHA havale ettım
dilerim çok zor canını teslım ederrr...
pislik herıff her gordugumde gırtlaklayasım gelıyor
öldürmesininde amacı duman tavuklarını korkutuyormusss
bahane yaaa duman kapımızdan ayrılmazdıkı
.....
çok özledım duman senıı kuzumm benımm cennette mutlusun bılıyorum .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?