Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedi fobim var diyenler için marjinal olmak istediklerinden bahsedilmiş. Komik geldi. 4yaşında kafama kedi atladı. Çok küçük olmama rağmen dün gibi aklımda. O gün bugündür kediden çok korkarım, hep kafama atlayacakmış hissine kapılırım. Hoş bi durum değil kesinlikle. Yolda tedirgin yürümek, yanından kedi geçerken kendini caddeye atmak inanın insana marjinallik katan bişey değil, aksine insanı feci derecede rahatsız eden bişey.
mesajlarımı okursanız sadece korkan kişilerden bahsetmedim yada onlara marjinal demedim. hatta düşüncemi örnekle anllatımki yanlış anlaşılmasın diye.
IYYYY bunu nasıl tutuyorsun diyenlere gerçekten marjinal diyorum. ama korkanlara öçocukluktan kalma ani tepkilere v.s kişilere değil.
aman siz dediniizz her şey de çözüldü hah![]()
aman siz dediniizz her şey de çözüldü hah![]()
tabii böyle söylersenizde çözüm zaten aranmıyorki derim.
sizin bir çözümünüz mü vardı?
Kızlar bizim evimiz bahçe katı.evimizin etrafında devamlı kedi görüyorum ve inanamazsınız ben kediden aşırı korkan biriyim.bu sabah evimin kapısını açtım dışarı çıkmak için.ne görim apartmanın içide kedi.artık içeri ve dışarı çıkarken bile korkuyorum.bina içine tek başına giremez oldum.eşim doktora gidelim diyip duruyo.ama netten araştırdım onunda kesin çözüm olacagı kesin degilmiş.ne yapıcam ben ya.beni kediyle aynı odada bırakın kendimi pencereden atarım o derece yani.ne yapmam lazım ütfen yardım edin bana bemim gibi olan varmı aranızda.