Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum.bende çok korkuyorum..küçükken saldırmıştı ondanmıdır bilmemki eskiden kedi bile beslemiştim bahçede..
şimdi ise yolda görsem diger caddeye geçiyorum o derece.kokularını bile alıyorum tüylerim ürperiyorama hastalık gibi görmüyorum.demekki benimde fobim bu napalımm
Eki Görüntüle 367787
bu şey sevilmez mi ya?işyerinde çalışrken çantamın üstnde buldum uyumuş aldım arabayla eve götürdüm daha arabada oynamaya başladı o kadar bağlandım ki ona,yazın evden kaçtı hala aklımda kendime gelemedim..
eline sağlık arkadaşım çok güzel yazmışsın.
uzunca tasmasıyla at gibi köpeği kalabalık sokaklarda gezdiriyorlar.
haliyle o kalabalık sokakta birileri köpekten korkuyor.
köpek sahibide korkmayın ısırmaz ısırmaz.
korkmak insanın elindeymiş gibi korkmayın deyince korkulmuyor sanki.
hayvan sevmeyen insanda sevemezmiş
hıhı evet.
hayvan sevmekle korkmak arasında fark var yahu
bir insanı sevmezsiniz anlarım cunku size birsey yapmıstır guvenmissinizdir yarı yolda bırakmıstır arkanızdan vurmustur vs vs bircok sebep olur bunun icin..
ama hayvan sevmemek icin ne sebebi olur insanların aaa bu kopek bu kedi beni ısırdı tırmaladımı diycekler ee o hayvan sen insan sen dusunebilen bir canlısın nasıl cocuklara kızamıyorsan herhangi bir hatasında hayvanlarada kızamazsın..
korku apayrıdır bende aslandan kaplandan yılandan fareden korkarım ama seviyorum :44:..kimse korkan insana neden korkuyorsun demez dememeli ama sevmiyorum diyen insana niye sevmiyorsun derim ben cunku ortada hayvanları sevmeyecek bir neden yok dogayı ve hayvanları sevmeliyiz
Konuda ki yorumları okumadım bir tek sizinkini okudum keisnlikle katılıyorum. Bir kere size hiç bir zararı olmayan derdini anlatamayan arkanızdan iş çevirmeyen sırtınızdan vurma ihtimali olmayan bir canlıyı sevemeyenlerin insanları gerçekten sevebileceklerini sanmıyorum ben.
Korkmak tamamen farklı bir durum ama sevilmez mii yaaa hepsnii inceleyin şöyle uzaktan hareketlerini fln hepsinin ayrı bir güzelliği var :)))
bu arada konu başlığı "kedi fobim var" ewet ben de kedilere karşı bir korkaklık söz konusu çok seviorum ama temas halinde olunca hep bi tedirginlik var![]()