aynen öle korku insanın elinde olan bir durum değil kihayvanlardan korkan sevmeyen arkadaşlara saygı duyan anlayışla karşılayan arkadaşlara teşekkür ediyorum kendi adıma
bazı hayvan severler çok bencilce düşünüp bencilce davranıyorlar.. ben istermiyim kedi köpek dokunacak diye korku içinde huzursuz dışarda gezmeyi sokakta çığlık atmayı bide arkadaşın dediği gibi kocaman at gibi köpekleri çarşı pazarda gezdiriyorlar deli oluyorum git ormanda bahçede parkta gezdir bide korkma ısırmaz demez mi bide ısırsın bari :26: bir insan küçük bir böcekten kuştan korkuyorsa bu o hayvanın verebileceği zarardan değildir ki bende biliyorum o hayvanın bana zarar veremeyeceğini ama elimde değil çok korkuyorum
korkumun üzerine gitmeye çalıştım yapamadım daha beter oldu hayvanlarla aynı ortamda oturabilirken şimdi mümkün değil oturamıyorum
sanırım ben bu korkumu yenemiycem işin kötü yanı eşimde oğlumda hayvanları çok seviyor bundan bir kaç yıl önce eşim köpek almış eve getircem çok seveceksin alışırsın dedi ben kafayı yedim eğer o köpek gelirse evi terk ederim ya köpek ya ben dedim adam dediğine diyeceğine pişman oldu
![]()
Orman mı kaldı, park bahçe, yeşil alan mı kaldı Allasen haliyle sokakta gezdiriyorum. Ayrıca heryer aynı zamanda onların da yaşam alanı. Asıl biz onların yaşam alanlarına giriyoruz. Bu dünyahep bizim değil, o sokaklar, pazarların sahibi aynı zamanda hayvanlardır.
Son düzenleme: