Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedi sevmeyenler kediler size bir şey yapmaz, kedilerden değil insanlardan korkacaksın,hem de hayvan sevgisi olmayandan daha da korkacaksın
Kedi sevmeyenler kediler size bir şey yapmaz, kedilerden değil insanlardan korkacaksın,hem de hayvan sevgisi olmayandan daha da korkacaksın
aynen öylee.. :81: hayvanları sevmeyenlerde vicdan, merhamet duygusu yoktur diyorum.o masumları sevemiyosa ne arar onda insan sevgisi.
aynen öylee.. :81: hayvanları sevmeyenlerde vicdan, merhamet duygusu yoktur diyorum.o masumları sevemiyosa ne arar onda insan sevgisi.
ama yok korkmaya hakkımız yok.. zaten korkma duygusunu da keyfi yaşıyoruz.. e doğal olarak İNSANda sevemezmişiz...
tanı da kondu: kediden korkup bu korkunun sonucunda da kedileri sevmemekten dolayı insanlıktan bir haber, sevgi duygusunu yaşamayanlardanmışız
sorun halloldu galiba kedi fobisi olan arkadaşlarım
kedilerden korktuğum için şahsım adına özür diliyorum böyle düşünenlerden naparsınız herkes siz değil. bu arada doğal olarak siz sevgi pıtırcıkları oluyorsunuz. daim olsun.
Bu korku onları rahatsızmı ediyor yoksa marjinallik olsun diye korkmaktan hoslanıyorlarmı. Yani korkuyorsun ama korkman için sebep olmadığını mantıken anladığınızda korkmamak için ne yapıyorsunuz. benim fikrim bu.
korkanda seven de olcaka bu cok normal. ama ben ısrarla korkan kişilerden rahatsızım açıkcası. Bu korku onları rahatsızmı ediyor yoksa marjinallik olsun diye korkmaktan hoslanıyorlarmı.